МФ и БНБ ще направят доклад за оценка на въздействието от приемането на еврото

Постигнат е консенсус, че ще има помощ за семейства с деца и за пенсионерите, каза Георги Ганев след експертния коалиционен съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питайте НАРОДА ! РЕФЕРЕНДУМ Не питайте тези с по 50 000лв заплати и пет пъти по толкова бонуси , не питайте и продажните партии " центовоци "

Вместо да правят доклади да направят РЕФЕРЕНДУМ или на български език-допитване до народа.Не всички българи са кръгли идиоти.

ОТ ДОГОДИНА Е С ЕВРОТО, ТИЯ КРЕМЪЛСКИ КАПУТИ ТЕПЪРВА ЩЕ ПРАВИЛИ "АНАЛИЗИ" - "ДАЛИ ЩЕ ИМА ДАЛАВЕРА ЗА ТЯХ И КАК ДА ОЩЕ ДА ОБУЯТ ОВЦЕТЕ ПРИ ПРЕХОДА КЪМ ЕВРО - ДАЛИ ПРЕЗ КУР-СА ИЛИ ПРЕЗ ЦЕНИТЕ"

Аз бях от СДС - после от РБ сега от ДБ. И се чудя и се мая ЗАЩО- като такива като този - като Мартин Димитров- Като Ат. Атанасов - Като вездесъщия - Хр. Иванов - Като това недоразумение Раданчо са винаги на яслата . Я ми кажете през всичките години назад какво направихте вие - НИЩО . Само една заплатка - 10000 лв . Не отпадна тавана за пенсиите - не се построи нито АЕЦ - Белене -нито нови реактори в Козлодуй - Само проектчета за разни ЗЕЛЕНИ - - ЕКОЛОЗИ - ПРОКОПИЕВЦИ - ВСЕ НЕДОРАЗУМЕНИЯ НЕ СЛОЖИЛИ САМИ ДВЕ ТУХЛИ ЕДНА ВЪРХУ ДРУГА - Е няма как да продължава това - ще използваме ресурса си от хора и пари вече за други извън тези които сте във властта - това е неграмотна харвардска и немощна чалгатура.

жъ идети дебелата паламарка. тва ганьопитека е много иъп добитък..

Какъв план изроди проклети. Не е сега момента за еврото. Стига тъпотии.

Не ви щем еврото и еврогейският съюз. Искаме референдум за еврото. Повече инфлация не може да понесе обикновеният работник

Какви са изобщо плюсовете от въвеждането на еврото и за кого??!! Минусите ще са присъединяване към потъващ кораб и рязко обедняване от днес за утре. Кому е нужно това и има ли здравомислещи и практични хора във властта?!

Доколкото разбирам, БНБ и МФ ще правят доклад за оценка от приемането на еврото, след като властомащите дават ясни индикации, че вече са решили то да бъде прието!? Каруцата пред коня, от зор да се натегнем на новия голям брат, олигофрения някаква....

Изял ми е буква спелчека, да се чете ".... властоимащите..." "

България е с хилядолетна история и еврото не ни е необходимо. Нали курса е фиксиран на 1,95583лева за едно евро. Повече не може да се иска от това. Всяко нещо в повече е национално предателство и отказ от суверенитет. Господ Исус Христос да пази България!

Пал ше имитираме дейност, и накрая ше заключат, че ще е много добре да приемем еврото. България трябва да напусне ЕС, ако може веднага.

Щом тази банда профани бърза с приемането на смешната валута със сигурност е във вреда на народа ни, полските ,чешките, румънски икономисти и политици не са евтино продаващи се безродници като нашите

Този изявен Соросоиди от ПП ли е или от ДеБи? Яко натиска да ни набута в потъващият Евро Коминтерн! Потъващ да, Д ЕС 1 Евро = 1 Долар.. ЕС трагедия. ЕС се самоуби за да живеят САЩ по дълго.

За всичките години и целият рев досега не е бил изготвен такъв доклад?!

Оставка,боклуци ! Не съсипвайте България !

еврото ще бъде последния гвоздей в ковчега на българската икономика и отам и на благоденствието на народа.Няма налице никакви обективни предпоставки да изоставим валутния борд и да приемем еврото.Това бързане е последната задача на тия пишман министри, които имат за цел да присвоят големите пари които крепят валутния борд.А жизненият уровен на народа чувствително ще се влоши при тия мизерни доходи и висока инфлация.Не бива да допускаме това докато не се появат условията и предпоставките за преминаване към еврото.

А бе къде е, Славчо? Фейса работи, но нещо другаря Трифонов е доволен от случващото се в момента!!!

БСП могат да докажат отново че са единствената национално отговорна и Независима от САЩ партия! Разглобете това вредно управление на ПП. Единствено ите печаюивши от предсрочни избори ще бъдат Анти военните, Независими от САЩ БСП и Възраждане.

Експериментът ПП е неуспешен и осъдително арогантен. Недопустимо е някакво изказване на някакъв самозванец „премиер“ да говори за нуждата от обенение на обществото и едновременно да дели огромни групи за „изчекъртване“, да сипе простотии каквито му се харесват в чужбина и да не вижда че му се подиграват зад гърба у нас и там в Брюксел и Вашингтон. Този грандоман е психично болен.

Съвет на шаманите, провежда се ритуалът "Молитва за дъжд"!

Докога службите ще търпят фермите за руски тролчета в България, които пишат по форумите?!

Не отклонявай вниманието, Кирчо - ОСТАВКА!!!

А вие къде бяхте преди 89-та да се борите срещу Съветската армия и комунистите?

И лагерите.

ЩЕ ПОДАВАТ ОСТАВКА ?

Щели да спират инфлация, печатайки пари.

Какво му е експертното на тоя съвет? Мнозинство там са лаиците. По-добре съвета на болшевиките да го наричат.