Меркел се обяви против принудителното изкупуване на жилища от частни компании

Правителството смята, че кризата с недостига и високите наеми ще се реши само с повече апартаменти, а не с изземване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това рано или късно ще стане, живота го е доказал, не може един да има 9 апартамента с доказано крадени пари, а друг да не може да си намери място да преспи защото крадците са са заграбили всичко и се изживяват в божа роля, всичко заграбено ще ви бъде взето и съборено, по добре с време доброволно го върнете и споделете. Германците са пример за самозабрава, 3000 апартамента и тормоз над останалите, бързо забравихте как бяхте останали без нито един, вразумете се.

В България за нищо не протестират, макар че имат същите проблеми.

Всеки с проблемите си, тук не могат да наерят наематели за презастроена София, там пък има недостиг на апартаменти....

Права е фрау Меркел , не трябва принудително да се изземват жилищата , а трябва една ударна програма за построяване например на 1 милион жилища от държавата ( а тя има този финансов ресурс ) и алчните частници ще се разбягат като мишки и ще се втурнат да продават и да свалят цени , тоест държавата да им направи "пазарна конкуренция" и нещата ще си дойдат на мястото !! Защото частните хитреци са изкупили тези жилища ефтино от държавата , НО с големи кредити от банките и СЕГА с високи наеми извиват ръцете на обикновените хора да им плащат кредитите !! Така хората ще плащат наеми на държавата , много по ефтино !! Чист пазарен трик !! Тоест, държавата.... Hе им,.. Hационализира имотите , Tе.... си остават собствинници , плащат си данъците и кредитите... според ПАЗАРА !!! Тя,.... и това им НАМЕКВА !!;))

Фрау Меркел, трябва да попита Цецу , Цецка и половината от Герб които са част от нейната Единна Народна партия в Европа,... КАК,... се правят ЕФТИНКИ жилищни ВРЪТКИ!!! Бартерни сделки , на данъчни оценки , на зелено купени , на червено вписани и.т.н !!! Все изпитани гимнастики от Цецу Спортния !!??;))

Това е хубаво решение - да се вземат всичките имати на имашите и да се раздадат на бедните провинциалисти, които искат да дойдат да живеят без да плащат наем в Берлин. Следва да се одържавят немските Кауфланди, Били и други бизнеси и храната, дето е вътре, да се раздаде на нуждаещите се. Също не трябва само паралиите да карат мерцедеси, добре е и заводите да се одържавят и да се раздаде по една кола на всички нуждаещи се. Накрая Меркел е добре да обяви, че е дошъл комунизЪма и всичко да се раздава безплатно на всеки според потребностите му.

В Германия няма Била бе,соросоид гаден... И,това,което си написал е пълна повращния...!!!

Не си му схванал иронията.

Нещо с тези 70 евро цента и тези 1.30 евро на квадрат, разлика в цената на наема има доста сбъркано. Продължавам да се чудя, защо се пускат такива нелепи статии.

защо да е сбъркано ... 80кв жилище така излиза месечно между 56 и 104евро по-скъпо? Какво му е сбърканото? Общината дава под наем за 400евро, а фирмата, която е купила от общината го дава същия апартамент за 500 евро. Нормално е хората да негодуват, защото, както чукча не чете, фирмата просто си крадне лекинко от общината по тая схема. Явно и там далаверки въртят, но дори за толкова малки неща хората веднага скачат. А тук се краднат милиарди ... Всеки лев окраден да ги дави по 1 час гнусните политици и крадливи политкапундели.

Много скачат там хората, направо са наскачали, направи ги на луди калинки тая вещица, ръгат ги, изнасилват ги ката ден...Навсякъде стадото е вече едно и също. Просто Меркелана иска да осигури подслон на безценните си перли, които майчински закриля, за сметка на местните бачкащи от сутрин до мрак...

Меркелана затяга още повече каиша около врата на немците, за сметка на любимите ѝ арабски и африкански перли...Скоро там ще стане халифат, а немците ще са малцинство, благодарение на това чудовище...