Медведев: САЩ ни обявиха икономическа война, ще реагираме

Русия ще трябва да реагира на тази война - с икономически методи, с политически методи, а при нужда и с други методи, каза руският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яснооо, САЩ са решили да изчистят дълговете си!

На цял свят им е ясно от години, че САЩ ще запалят война срещу Русия. Не могат да се справят по друг начин. Ще въвлекат съюзниците си западните мутанти от НАТО.

С какво ще реагирате, с лъжи ли, като другарка Корни Техноимпексова?????

Тъпунгер, САЩ ви санкционират заслужено, след като вие нападнахте Уйрайна, окупирахте Крим и продължавате да воювате в Източна Украйна. Тепърва ще ядете дървото, алкохолици ненаситни...

е какво уя му, държаха фак 4 години бре? що чакаха досега?

Е точно това "а при нужда и с други методи" е най-тревожното.

метода го знаем - продажба на земя. Аляска я продадоха за 1 куфар долари. Ама Шаломов продаде 2 пъти на китайците. Колко му е да продължи с продажбата на руска земя. Все пак родината му е друга на Шаломов.

За САЩ в търговски план Русия е малък пазар и при евентуална търговска война загубите ще бъдат незначителни! Затова САЩ се опитва да въвлече в търговска война и конфронтира ЕС с Русия защото ЕС е голям търговски партньор на Русия. В стремежа си да подържа световната си хегемония САЩ прави грешки! Търговска война с Китай ще бъде фатална за САЩ! Никой и нищо няма да бъде в състояние да им помогне!

И 100 рубли да стане еврото, фактите са налице...руснаците са 46ти по покупателна способност а българите между 100 и 200. И това докато те си отстояват интересите и плащат за това а вие не ги отстоявате и пак плащате...но значително повече. Завиждайте...безплатно е ;-)

И точно затова сите българе тръгнаха да емигрирват в Рашата... Отвори си очите - всеки по-умен руснак гледа да се измъкне от кочинката - по морето (нашето!) цели квартали говорят на руски! Ама тебе кво те е еня - нали си прибра рубличките от руското посолство...

Няма съмнение, че за да си русофил трябва задължително да мразиш България, като теб. Гнусна паплач сте

Какво се прави на ударен Медведев бе? Руското разузнаване още преди 6 месеца (февруари) го предупреди, че колониалните говеда се сцепват от яд и почват провокации? Та нали точно заради сведенията от разузнаването братушките от 100 милиарда облигации в гъзпапир, продадоха 86 милиарда, а Путин ясно каза на говедата, че ще бъдат изхържени и им показа с какво? Няма смисъл от тези театри. Говедата са тръгнали да губят и никой не може да ги спре.

Говедата били тръгнали да губят, пък най-уплашени и окъхарени ми се струват китайци,руснаци и европейци?! Има нещо гнило, май други имат повече какво да губят в търговската война.

Икономически войни с Европа, Китай, Русия... Нещо си подритват долара.

Безкрайната простотия на управляващите в САЩ започна да омръзва. И какво сега - война с целия свят ли? Само и само да си начешат егото, дето силно пострада от бъзиците първо на Путин, а после и на други. И да приберат едни пари. А че пре.ебават държавата си и света, хич им не пука.

Един интересен факт: през 2010 излиза играта Call of Duty; Black ops, в която сюжетът се върти около разработван от нацисти и руснаци отровен газ "Nova 6" (nova six), с който планират да атакуват ключови позиции на територията на Северна Америка. 8 години по-късно като по сценарии се случва нещо подобно, но в Европа, с вещество, което удивително много, като съзвучие, наподобява на Новичок (Новасикс). На някой да му се струва странно? Освен това в много игри от същата поредица се забелязват подобни симулирани пропагандни сценарии, целящи явно да "подскажат" и/или "подготвят" обществото за определни събития. Тази макар и проста аналогия много лесно може поясни кой е сценарист и режисьор на икономическите кофликти, кой в крайна сметка е "агресор" и кой си заслужава да му бъдат наложени санкции...

Ти си откровен идиот!

Копейкаджиите може да започнат форумната атака смело , до довечера ще заработят за водка.

ти дали ще заработиш за пица?

Вече съм на втора баничка смешник. До довечера и за боза ще има.

"Гениално" това сам ли го измисли?