Мари Льо Пен постигна съдебно споразумение за дълга си към руска компания

Заемът от 9 млн. евро бе изтеглен от руска банка, но впоследствие дългът бе купен от фирма, която заведе дело срещу френския Национален сбор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Русия бяха "борците срещу фашизма" и само след 20 години кагебейско управление са донор номер едно на всички фашистки организации, вкл. тази на бялата Златка. Ето, такива "братя" са путиноидите. Махнене Путин и оставете тази иначе добра и човечна нация да се развива като всички нормални държави!

са само и единствено сороспиите центови и техните фондации "розови гащички" за БГ.Добрата новина е че вече са напълно скпонепи по целият свят и потънали в дълбока рецесия и само тишина.

КРЕСЛИВИТЕ ЕПИТЕТИ НА СОРОСОИДНИТЕ МЕДИИ: КРАЙНОДЯСНАТА, СВРЪХЗАДЛЪЖНЯЛАТА И ПР. ПРОСТОТИИ! ДАНО ЛЬО ПЕН СЕ ДОБЕРЕ ДО ВЛАСТТА, ТА ДА ВИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА! ШАРЛИ ЕБДО ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ ПЕСЕН!

Марш от тука руска свиньо! От всякъде ви изритаха А обикновеният пиян беден руснак го ползват да точат Рашка Говняшка с лоши кредити към европейски лайненца като Люпен Ама то на руснака само един чист спирт му е достатъчен.

ДА НЕ СТАНЕШ 3198 ЧОВЕК ПОЛУЧИЛ ИНФАРКТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 3 МЕСЕЦА, СПОРЕД СТАТИСТИКАТА. ПОЛЕКА С ЕПИТЕТИТЕ, НЕ ТИ РЕШАВАШ КОЙ КАКВО И КОГА! МНОГО СИ ЖАЛЪК ЗА ТОВА!

И какво се е случвало когато крайно-дясна фашистка партия се е добирала до властта във световен мащаб? Освен погром и страдание нищо друго не е видял света от подобни изроди.