17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Манолова, защо ти не ги платиш тия осигуровки? Когато се дават пари, има едни условия, които трябва да се покрият. И аз искам всички да сме добре, да имаме добри заплати и да работим, обаче не става. Майка ми има няколко операции. Има забрани да прави някои неща, безработна е. Биха я взели само за чистачка, но тежко не бива да вдига, не може да се навежда и кляка, но това не й дава право на ТЕЛК. И аз искам държавата да й ги плаща и да й даде пенсия, но не отговаряме на условията. И при теб да дойда и ти нищо няма да направиш. Защо ходиш само та лаеш, като много добре знаеш как стоят нещата.

Казало лайното и цопнало в дупката.

От социализма Манолова е свикнала да ползва държавата,като дойна крава.

манолова ма, ми държавата това сме ние, ма манолова!! от къде на къде ние да плащаме усигуровки на хора, които не работят, ма манолова? та те си получават обещетенията за безработица, ма манолова, и всички екстри свързани с това!

Мая Галева е изключително нахална и неприятна жена. Защо не се прибере в дупката от която е излезнала?

Като станеш министър на фин. иди на околовръсното пак и ги заработи тия пари

Натрапваща се на обществото никаквица

Популизъм без край!

Галева, Галева, призракът от Костинброд ще те преследва цял живот!!! Не ставаш за нищо хубаво.

Тя ако държавата си беше на мястото, Лайчето и една камара като нея вече щяха да са в затвора. Ама не би!

Общото между всички леви политици е, че са царе на "дайте да дадете"! Бъкат с идеи как да раздават пари на хората и нито една идея откъде да ги вземат, как държавата да ги събере. Но пък и друго не може да се отрече - БСП е единствената партия, която направи всички българи милионери 96-та.