17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би изгаря до хелий или калориите си ги взима от свободната енергия на етера?! Ей, търгаши брей! И от това нещо далавера ще направят...

И тия взеха да броят будалите!

Какво значи "едва 2%"? Те всички индустрии отделят "едва някакви проценти" от емисиите, ама като ги събереш заедно, стават 100%...

тва счупИ глупомера, а замърсяването от производството на тва синтетично гориво колко е? и как ще сме сигурни че че го използват (ако въобще съществува) а нема да гушнат кинтите?

това да не си ти, баяй Иван тариакта и Веско кравата които само за далавера да мислят.

Не летя с тях от години. Това е най лошата компания в света. Дори италианците са по добре от тях. Въобще да не дава господ да те обслужват германци. Ако искате комфорт и добро обслужване Катар еър ако не поне турците. Германската точност коректност и организираност отдавна е просто мит.

Ами мит ще е Германската точност, като през последните 20-25 години се напълни Германия с всякакви етноси и особено много Турци и араби. Кой е видял Турчин и Арабин да са прецизни и точни в работата си. Да Турците са работливи, ама само до там.

Горката Луфтханза. Дайте им помощи, едвам вързват двата края. Печелят повече от карго, ама в склада им е пълен батак. Сега, ако може, още пари да смъкнат от пътниците, щото са " великата" компания. Ами просто няма да пътувам с луфти!

Играта на тарикати и балъци продължава с пълна сила:)))! Интересно ми е..., кой точно ще залесява и по-точно..., къде ще го прави с парите на балъците:)))??? И, с какво толкова ще се забави замърсяването:)))??? И няма де е лошо да започнат със залесяването от Китай и Щатите:)))!

най-накрая няма да стане като при дизелите - най-обикновена измама, ама за мноооо пари.

Това повече прилича на врътка за увеличаване на крайната цена на билета. Купуваш си билет, ама плащаш още пеесе кинта ако искаш да носиш багаж, после още толкова ако искаш да си избереш място което да не е между двама дебели миризливи, освен това икономичната класа тъкмо свършила, нооо моментално ти предлагат икономична "плюс" която е същата ама по-скъпа с двайсе процента. И така все тъкмо обикновените билети ще са свършили, но ти се предлага изключителната възможност да си купиш билет с "екологично" гориво на двойна цена.

нещата са много по-сложни от привидната цена на един билет. Нека да започнем с намаляване на летищни такси защо все пътника да е потърпевщ

А не предлагат ли да не летят върху големите градове, а да ги заобикалят, въпреки че това увеличава разходите им?!