Лондон заплашва да се отклони от споразумението за Брекзит

Британският министър за Брекзит Дейвид Фрост възнамерява да обяви важна промяна в прилагането на северноирландския протокол, което може да има сериозни последици за отношенията с ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли не заплашват така и Китай заради Хонг Конг?

запек ли има кризи Бо?

Лорд Фрост бе поставен от Джонсън за министър на Брекзита. Той е UNELECTED BUREAUCRAT, т.е. не е избиран пряко за тази позиция. Интересното е, ЧЕ ИМЕНО ТОЙ договори условията по Брекзит с Мишел Барние, в едни безумно дълги преговори, на които на няколко пъти беше удължаван крайния срок, имено по искане на Фрост. Европа по принцип е толерантна. Наскоро, пак удължи един краен срок с 3 месеца. Но тук нещата няма да станат както го искат англичаните. Много хора вече им го казаха - когато иде реч за защита на европейските интереси, англичаните няма да получат нищо, освен международни санкции. Наскоро, анличаните сключиха сделка с Австралия. Всички останали развити страни, облаче, вкл и Америка, твърдо заявяват, че няма да приемат държави в клибовете си, ако имат нарушени международни договори (това е логично инсъвсем разбираемо). Байдън, като етнически ирландец, на няколко пъти ясно заявява, че Америка няма да толерира НИКАКВИ нарушения на договора от Разпети Петък. Та така. Интересно ми е, как точно англичаните ще нарушат Протокола. Шин Фей в С. Ирландия само това чакат, да излязат по улиците срещу юнионистите. А от там до обединена Ирландия е само една крачка.

Ма много отклонения,ба! Уйкраинците - от Мискинските..., тия -от Брекзита. Ша стъпим накриво.

най - после !

Телнет Слави Тенк Ю Винету да си живее за винаги ! Дарителената сметка открита !

моля , отбележете

най-после

в Луанда : благодарение на Борис-Лисабона ни си свъднат мечтите !

Борис , Велик !

вечната дружба

най-после нещо ново !

велосипеди , комини , пешеходни пътеки , коли , мостове , integer , нотификайшоните на Ai-фона Ви ... големи неща

каквото се привлича така се привлече

може ли ?

кога потъваш Борисчо ? Тоз шоу тука в ЧерноМоре ще се развива ли , Пакистанко-Борисчо ?

това важно ли е че Джеф Бронсон ще лети в стратосфера ?

Ама Лисабон-Борис в Непал ?

Епсилон-Борис в Лахоре , Пакистан ли ?

Тета-Борис има ли там сключено международно споразумение , като например Норвегия или не ?

Той има ли освен Ериксон нещо друго уговорено ?

Има ли Телнет-Борис нещо по-ново на негови ядрени подводници в Лисабона или не ?

тоси Борис от Луанда в Ангола ли ? Борис от Етопиа , владетелиат на река НИЛ ли ? Борис кока от Андите ли ? Борис Пегас от Австралиа ли ?

ето : 10

Anelina Baerbock, също призова каишката, кучешка къща, сълзливия Steinmayer в катастрофалното съвместно определяне, нелепа и пияна в добро настроение на Рейнландър последващ кандидат Laschet, утешаваща немски думи със смисъл от сега напускащата Анжелика, общо взето : Борис! Елате!

и вземи , Борис !

Луди за вързване сте българите. Индийци нищо общо с българските цигани. Много ви здраве да носите на дпс.

Изказвай се по разбираемо за нас простите! Всъщност какъв ти е проблемът?

Тоя ако разбере какъв му е проблема ще трябва да признае, че има проблем. Сага се опитва да се убеди сам, че другите имат проблем.......

Превеждам за “матряла”: расизма на българите към индийци и пакистанци на база опит с циганското малцинство в България е необоснован и необясним. Това го знаят хората които са живели сред споменатите националности, а и да не са живяли могат да видят нивото на развитие и технологични достижения на Индия въпреки войни и робство, и да го сравнят с нивото на развитие на българските катуни (чието най-висше достижение е казан за ракия). С други думи, няма нужда ганя да бере грижи на Англия че са избрали да се пълнят с (образовани!) индийци и пакистанци вместо с български и румънски цигани.

Абе нямат... иди поработи малко с индийци и ще видиш приликите.

Шотландците нещо такова чакат.... Асандж и Борето ще ги обесят на върбата до Кентърбърийското Абатство за държавна измяна... :(

Асандж пък от какъв зор? Той пък какво общо има изобщо с Великобритания, да не говорим с Брекзит!

ИРА само това чакат. Смешниците на Фрост са някакви безумно тъпи идиоти, които смятат, че живеят в 16 век. Според тях местите ирландци са полуживотни и си въобразяват, че са велики лордове изпратени да цивилизоват дивашка Ирландия. Предстои им да се събудят с брутална гражданска война. ИРА са отлично въоръжени и с опит в партизански бойни действия.

Рашков ; убиецо , твойте изроди убиват деца !! ОСТАВКА И ЗАТВОР

Герберастка измет.

Отдавна трябваше да ви съберат таблетите и спрът интернета в лудницата, ака и там много гербаджии на държвна хранилка!

Я им затворете за тирове и им сложете визите на тая пошлост!

Ами ще се отклони без никакъв проблем. Какво ще им направят? Да не иде Меркел и Франсето с надуваема лодка като Ристо но Росенец? Още по малко разни Белгийци и т.н. Виж ако Румъния се надигне, тогава става страшно...

Рашков ; убиецо , твойте изроди убиват деца !! ОСТАВКА И ЗАТВОР

Дихай бе шапкар ГЕРБерски !!!

Докога ще се занимаваме с тия,да си стоят на острова и да смучат туй дет им е останале от колониите

Значи много имат да смучат. То половината свят са им колонии. не ги подценявай. Нито една държава не е отстъпена без задна вратичка за смучене. и правят каквото си поискат, защото могат.

Осмицооо, къде си? Разкажи ни как "потъва " паундът:))))))

пак пуснаха лудите от лудницата, я вижте каква блага муцуна е облещил и кой ще му поярва че няма психически отклонения, крайно време да го лекуват, щото направо е страшен...

и бойче ги води от тв в тв да реве

слагай пак граница между двете ирландии и гледай как се вадят автомати добре консервирани под цветята в градините...

Типично за тая сган Англо-саксите са ясни отдавна.

БО дебелият клоун! Подписът му не струва и мастилото, което е в него! Лъжец, наглец, путьо без грам чест и смешник!

Изведнъж взеха да олекват като страна по тая сделка. Кой ще посмее от тук нататък да подписва сделка с тия клоуни без гаранции ? Какво ли ще поискат САЩ и Канада, когато подписват нещо с клоуните, за да са сигурни, че ингилизите няма да се изхлузят след два месеца ?

не може да олекне колкото са олекнали евроджендитата , още повече когато защитава интереса си!

Снимката е уникална !! Добре изобразява психическото състояние на този индивид !!

За съжаление политици от типа на Борис Джонсън много рядко съзнават какво всъщност правят. ЕС и Великобритания никога няма да имат предвидими отношения, докато някой като него е на власт. В този смисъл в момента всякакви отстъпки и предоговаряния са просто безсмислени, тъй като това само ще доведе до нови и нови, и нови, и нови искания от Великобритания при всякакъв повод и дори без повод. Иначе принципно е добре споразумения между приятели да се преглеждат от време на време и да се преразглеждат, когато се налага.

на кой му пука за предвидими отношения с ес,който ги разбира като отношения при които другия им слугува.. затова най предвидими са българите в ес -последната дупка на кавала на гъза на географията!

Ами хайде отклонявайте се че ни писна от вас. Навремето сте окупирали и заграбили Северна Ирландия (ирландското графство Ълстър) , Елизабет I е осъществила геноцид върху живеещите там ирландци. Ами хайде приберете си ги, както искат юнионистие и никакви протоколи. Просто си се превръщайте в незначителен остров, населен с пакистанци и си се възхищавайте на паразитите от монархическата шайка.

само дето процента на пакистнци в Обединеното кралство е смешен ,на фона на процента цигани в европейска българия! А и повечето пакита са доста по грамптни от повечето цигани! За къде ли се е запътила българия - това трябва да е основнния въпрос за българите, а не как се оправя острова.

Ти там бял човек виждал ли си? Всичкото е паки и индиец.

ти да не бъркаш Париж и Франция с острова?!? Аз съм го обиколил целия, още като беше с виза и ми е писнало да слушам такива като теб, дето са били в 2 гета в Лондон за по 3 часа и си мислят , че са видяли всичко! Има си статистики и цифри , дори ако не си бил там , поне може да се пробваш да сметнеш по тях горе долу нещата ,но едва ли можеш да смяташ. Ако не знаеш втория говорим език там е ПОЛСКИ. Що ли ? И да си виждал черен поляк,а дебилче?!?

можеш ли да сметнеш сега в % колко е 1.7 милиона от 70? Макар,че тоя милион си го изсмукал от мъдете си. Пакитата са в пъти по малко от посочената от теб цифра, а индийците пък още по малко . Но дори да приемем твоята цифра % е смешен спрямо този в БГ! Ако говрим сериозно за не бели най-много са неграта там. Смерни сега колко са нашите цигани от 6 милиона дето са останали в бг и пак сравнявай?

за езика... твоя урду, ако броим английския като първи , даже не в тройката!

Ако някой откаже да спазва подписаните клаузи по взаимните споразумения, какво следва ?

БО дебелака е най-големият клоун в новата британска история. Този плазмоид прилича на анимационен герой, не и на зрял и нормален политик.

Тея стават сериозна конкуренция на Северна Македония по олигофрения.

Какво заплашваш,бе Джендър третополов??? Виж,си физиономията и черните в националния отбор по Футбол!!! Простак и Шут на USA.

Докога ЕС ще търпи шантажите на 50-милионна Англия? Докога ще се позволява на Англия да нарушава международни спогодби и да не спазва правила и договори? Правилата не важат ли за всички? Русия перчем да е чел, преди да подписва. Като не може да чете, никой не му е виновен.

Английските гадове трябва да се махнат от окупираната Северна Ирландия! Ес да бомбардира Лондон!

20 метрова бетонна стена по границата със Северна Ирландия , кучета и анална проверка на митницата за англичани.

Какъв е смисъла да подписваш споразумения, които нямаш намерение да спазваш? Така ли е било докато са били част от ЕС?

Политиката е наденици и суджуци...

Снимката доста добре показва, че на Борис започва да му влиза изотзадзе. Скоро Шотландия ще направи нов референдум за влизане в ЕС, а може и С. Ирландия да я последва. Тогава не се знае и дали Уелс няма да предприеме подобен ход. И накрая от Великата Британия ще останат само англичаните. Смешници.

те ще се оправят, а такива всезнайковци като тебе ще продъжавате да им бИрете ягодите и да им гледате дъртаците и да им плакнете дъртите изпосрани пърдялници.. ббаахаха

За UK Good Friday agreement е по-важно от всичките глупости произтичащи от Брюкселските Зелки.

Зелката е на снимката :)

Много впечатляваща снимка на Джонсън. Сигурно фотографът се е заливал от смях, като е видял как е щракнал водачът на ингилизите.

така трябва в ЕУ са само педераси БОЙКО и Меркел - Рептила ЕУ се разпада няма кой да го види !

Всочко го виждат но парите са прекалено много за крадене.... Никой не му се иска да пуска кокала.

Разпада се кухото пространство м/у ушите ти.