Лондон отменя преференциите за граждани на ЕС

Министрите на Тереза Мей приеха проект на миграционна политика след Брекзит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Англичаните са твърд народ и не може да ги уплашите с това, че Ганчо Балкански нямало да ходи на работа в Англия! Ще си избират работници и специалисти, които да работят за кралството и пак ще превъзхождат Франция и Италия, а да не говорим за останалите страни по периферията! Всички искат да играят в английското футболно първенство, нали?!

Правилно. Спрете миграцията от България, Румъния и Полша и си вземете лекари и инженери от брадатите демократи. Те са специалисти, а и много им се работи.

Ами искат отново да са световна сила както са били до влизането в ЕС . Сега вече никой няма да им казва как да живеят , кого да пускат ,на кого да си дават парите и с кого да търгуват . В света е пълно с страни които са много по силни икономически от ЕС . Англичаните са отвратителна нация но са много хитри . Така че не плачете на чужд гроб

Ето как англия ще загуби няколко милиона работници в близките години и ще обрнат правилата но късно ще осъзнаят грешката която сега правят

Тая за какво се мисли? Е, няма да стане новата Тачър! Онази имаше ум! А тази е амбициозна комплексирана фитка. Гоорката стара Англия, що и доъде до глава!!!

Хехе, тия са ебати мазохистите! Искат да ми кажат, че сами планират да се лишат от кадри от ЕС във високотехнологичната индустрия за сметка на какво? Индийци и пакистанци? Евентуално някой американец ако реши да се премести в Англия. ГоУема заплаха за гражданите на ЕС, няма що! Тия вече не знаят какво правят, хаха! Брек Зит! Брек Зит, хаха! Чудя се Фараж и Камерън какво си мислят в момента!

Повярвай ми, те много добре знаят какво правят - винаги са знаели, знаят и повсяка вероятност и в бъдеще ще знаят мноооого, ама мноооого по - добре от нас какво трябва да правят.

Да ве, личи им как много добре знаят. Напоследък особено като ги гледам, отдалеч им личи как знаят какво правят. Като патета в кълчища знаят какво да правят.

Не четеш ли. Не се отказават а няма да има предимство никой. Теб не ти ли омръзна където отидеш винаги някой да има предимство. Аз одобрявам идеята. Всяка възможност за предимство позволява манипулации.

Напротив, чета и точно това питам! Да се повторя, че явно ти не четеш: искат да ми кажат, че сами планират да се лишат от кадри от ЕС във високотехнологичната индустрия за сметка на какво? Индийци и пакистанци? Сиреч евентуално във високотехнологичния сектор ще дават на чалмите "предимство" пред специалистите от ЕС! Хаха!

Одобрявам, Браво! Много ще ми е интересно, колко точно хотела ще затворят само в Лондон и то 5*! :) Да не говорим в цялото UK! Горките още не знаят, какво ги очаква и как ще ги удари. Преди 9г. работех там и се шегувах, че ако всички имигранти( от Европейският Съюз) се махнат, тогава UK ще потъне в мръсотия и бедност. Тогава въобще не мислех, че това е възможно! Но популистите като Фарадж придвижиха нещата. Само, че никой вече не го чува, той какво прави понеже се е скрил в миша дупка! Късмет и само напред! Ще ми е много интересно, как ще се развият нещата!

Спокойно, те си имат статистика, имат си и специалисти, които са направили сметката. Едва ли си по-добър от тях в прогнозите и разчетите :)

Не ги знам каква "стъкмистика" имат и кой я е правел. В момента всички прогнози/статистики са катастрофални за тях. Специалиситите са направили проучване, което си е само проучване понеже, не могат да знаят какво точно ще се случи. А това е, че ще "духат супата", но ще е късно!

Айде най-накрая да се случва пустия му Брекзит, че да зяпаме сеир. Пакистанглия тепърва ще разбира какъв чеп си наби с желанието да бъде повече от другите държави. Пустите им мераци да са най-най ще ги закопаят за години напред. Стискам палци за твърд Брекзит, екшъна ще е по-цветущ!

Лондон отменя преференциите за граждани на ЕС Сега ще се почне една 100 г."война" между Лондон и Брюксел и всеки ще показва на другият че е по.по,най, а от всичко това ще страда обикновенният човек. 

Глупости. Започването на работа в частния сектор е предмет на договаряне между служител и работодател. Това няма да се промени по никакъв начин, въпреки отпадането на "преференциите". Тези преференции са въведени за да зашщитават слабите (ниско квалифицираните и неграмотните). Но при тях нищо няма да променят, просто защото няма да има кой да им работи.

Kaрмата е интересно нещо. Нарича се закон за полярността и накратко може да се формулира като силата на действие има равна по големина и противоположна по посока сила на противодействие. Всичко, което ингилизите са причинили през миналия век на развиващите се държави ще им се върне в този век в същия размер. Кармата действа и без изискването да вярваш в нея.

По тази логика ще се върне и на всички,които са копали и копат България-турци,юдо масони и прочие,а с тях и техните продажни слуги от Българска страна.Така е,БОГ всичко вижда.

Таз другарка още не може да разбере, че насреща си няма наивни туземци, а изпечени тарикати като нея! И понеже са повече и са обединени, ще и бъде безкрайно трудно да ги изнуди и прецака. Ама нека се пробва - циркът, който се разиграва е интересен, че даже и поучителен!

номера с новичока се изтърка и сега-ще гоним чуждите специалисти-ами то с тях ще си отидат и компаниите за които работят така ще им е по лесно да работят с ЕС и останалия свят и змейката отива в историята щото англичаните ще почнат да бягат от ингилизия

Много са забавни в Западна Индия напоследък...

:D :D :D Много добър коментар! Бог одобрява!

Направо ме разсмяха, А како правим с ниско квалифицираните маймуни, дето много обичат да бачкат като общаци в UK? Реално те са проблемът на тия които изкаха да излязат от ЕС а не квалифицираните специалисти..

Аууу, ами какво да правим сега? А, да, нищи ... ние не работим в Лондон! Ха-ха-ха!