Литва настоя Амазон да забрани продажбата на стоки със сърп и чук

Според Вилнюс символът е оскърбителен за жертвите на комунистическия тоталитаризъм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни откачалки са литовските "лидери". От близо 4 милиона останаха 1 милион ама пък правоверни на САЩ. Копие на ГЕРБ ава България.

е единственото напреднало се и останало НЕЗАВИСИМО от Чингизидите. Когато мотголския хан е сядал в трона на Александър Невски а Сашо му се е нареждал и отдавал сандъци с жълтици ....всяка година, Литва е била НЕЗАВИСИМА И ПРАВОСЛАВНА. На тази Литва е Митрополит Киприян Болгарин и на тази Литва е Митрополит племенника му Григорий Цамблак. После Св. Киприян Болгарин става митрополит Московски, Киевски, Литовски и всея Руси. Вторият такъв митрополит е Григорий Цамблак.

Може ли забранят и символите на корумпираната и некадърна бюрокрация, много по-осезаем проблем?

Свастиката е забранена, а от тази идеология са убити доста по- малко хора. Така че има логика.

Точно обратното е, свастиката искаше да забрани масовия геноцид проповедвън от команягите, които за 2 световни войни избиха над 250 мелиона човека по целио свет. Немците за целата втора световна едва ама с триста зора, дадаха жертви и имаше тук-таме избити, и целото число не надминава 36 мелиона. А команягите за едно столетие, избиха 250 мелиона.

Пътя на Божият Син олицитворен от Слънцето. Когато, вярващите в Синът се Кръстим....описваме свастика- символа на Живота. 5000( ПЕТ ХИЛЯДИ И ПЕСТОТИН ГОДИНИ ПРЕДИ НОВАНА ЕРА) халколит Караново - огромни седефени ритуални паници със свастики. Археолога Иван Иванов откри паница във Варненско от 6000 г.пр.н.е. ранен халколит със свастики. На всяка българска носия има свастики- в явен или неявен вид....защото е символ на Живота. Кюстендилските женски ръкави задължително са със свастики.Сърмени. Черквата в Несебър "Христос Пантократ" е цялата в свастики отвън - символи на Живия Божи Син Христос. Строена е в средновековието а днес е музей....защото БПЦ не може да я припознае като своя.

каква е разликата м/у Сталин, Хитлер и Наполеон, Цезар и Ал.Македонски. Вторите се водят за герои, защото макар и сатрапи не са закачали евреите.

Сатрапия е административна единица на ПЕРСИЯ. Сатрапията се управлява от Сатрап. В България администрагивната единица е ХОРА. Оттук са хората - гражданите на провинцията. В България управителя на ХОРА е ХорБат. Този титул превърнаха в турчина Кубрат. Римската административна единица е ТЕМА. След покоряването на Одриската държава в 1в.н.е. Рим назначава за прокуратор на римска ТЕМА Тракия последния тракийски цар Флавия Котис със седалище в Пловдив. Тюркските единици на чингизидите са БЕЙЛИК с бей. В османската империя няма направи и и натрапи а вилаета и валии. Първият турски премиер е Митхат паша - бивш валия на Дунавския вилает. Помак.

тия да не са евреи и те

Не само да баннат сърпа и чука, но да извадът свастиката от бана. Свастиката е символ на много държави от хилядолетия, и не може да бъде банвана заради политическо движение, което я е заело. Освен това да не забравяме, че социалистическия национализъм НЕ СЪДЪРЖА НИКАКВИ ВРЕДНИ И НЕГАТИВНИ ПОСЛАНИЯ КАКТО СЪДЪРЖА КОМАНИЗМА, КОЙТО ОТКРИТО УЧИ ДА СЕ ИЗБИВЪТ НЕСЪГЛАСНИТЕ. Да не забравяме команиЗките лъжи за Холокоста, дето никой не е видел 6 мелиона еврейски трупа, та лъгаха, че ги горели в пеищи, ама и пещи не беха намерени, и комини не беха намерени, абе по-големи лъжци и мизерници от еврейските команяги нема. То е престъпно да лъжеш тека и да изкривеваш историята, и да набеждавъш когото и да било, че е престъпник, когато тоя не е престъпник. Да живей Социалистическия Национализъм ! да живей Хитлер! еврейските команяги да мрът! сички знаем, че Холост не е имало, еврейските лъжи немът край!

Я вземи прочети Деянията на Апостолите, част е от Новият завет, и сигурно ще ти светне защо баш комунизмът никога няма да бъде забранен-)

В голема грешка си. Баш в центаро на Еуропа, в христиенска страна, баш евреите и команягите беха обевени извън закона. И пак ке се случи, и ке виете на умрело, дето живеете в заблуда, че никой не моел да ви забрани команягите. a

Поправи се! Мирно, Безос! Хайде сега, махни каквото трябва, и се научи да правиш бизнес! Започни да продаваш стоки със символите на легионерите на СС от Втората световна война! Ние сме от Литва, страна с 2,8-милионно население, член на ЕС и НАТО от 2004 година.

Сега червените бабички ще побеснеят. Нека ядосването започне сега :-) Литовците го правят за да опъват нервите на пролетарийте

Ми логично е, никъде не се продават легално свастики, защо сърп и чук да може..Сталин не е бил по-добър от Хитлер. ААаа, забравих, победителите не ги съдят.

Интересни латвийци, не искат "Сърп и Чук" а слушат Руска музика.

руската музика и литература съществуват много преди сърпа и чука и нямат нищо общо. да вземем да забраним и рихард вагнер примерно щото хитлер е обожавал музиката му

Ами ние една голяма група сме депресирани от тоталитаризма на Айфон, да вземем да пробваме да ги помолим да го забранят .... Литва явно и тя се управлява от идиоти...

Тези същите въшки като украинците! А бе правете бизнес, туризъм, живейте си живота! Тръгнали да се правят на голямата работа. Все едно някой му дреме за тях. Литва?

Литовците не знаят ли, че заедно с другите балтийски джуджета са вековна руска собственост по силата на сделка между Русия и Швеция?

Руснаците веднъж направиха грешка да ги дарят със свобода, после направиха грешка да ги дарят със земи, и накрая сгрешиха че ги пуснаха да напуснат СССР с подареното... е, сега Русия да си бере гайлето за допуснатите грешки;)

...и после Амазон го премести...

то Безос се развежда... тъй че съвсем му е през оная работа за литовските кахъри.

Литва са фашисти, какво очакват от Русия.. да са благодарни че не са ги затрили ...

Ми те в Литва нали си имат закон за забрана на историята... що нe си го спазват тихо и кротко ами почват да тормозят и гигант като Амазон, тъй утре ще почнат да правят скандали и в е-Вау, а като стигнат до Алиекспрес направо не ми се мисли какви ще ги къдрят. Апропо щом се продава значи има търсене... е, те над това защо има търсене трябва да се замислят литовците;)

Защо не са поискали да се махнат от американското знаме петолъчките, като символ, оскърбителен за жертвите на комунистическия тоталитаризъм. И то не една, ами цели 50, при това използвайки нагло цветовете на руското знаме (бяло, синьо и червено).

И в България трябва да се забрани. А носещите го да се наказват от закона, така както наказват за свастика..въпреки че свастиката е символ на хиляди години, означаващ благоденствие и е преобладаващ символ в храмовете на Индокитай.

Тия много на сериозно сё взеха, че и условия сё опитват да диктуват.хахаха

Сериозни са. Мушкат руски тролове без проблем. Пази се.