17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратителен номенклатурчик, подлога на Б.ко.

Румен Гайтански (Вълка) и Делян Пеевски са стратегическите "инвеститори", на които ББР раздаде 500 милиона с одобрението на този. Замениха куклата на Пеевски Емил Караниколов с друга кукла. Това Боци го нарича "реформа в правителството".

не е реформа, а проформа - един проФан се заменя с по-голЕм

Абе тоя каносан ли е?

Изказването преведено означава - ще дадем пари на Делян и обръчите от фирми, които са регистрирани навън и идват като чужди инвестиции.

А, той пък радев е пръв хубавец щото, като го видях за първи път не можах да повярвам че ни прегдлагат такова чучело за президент, а като го избраха се шокирах направо. Цецка е сто пъти по приятна от простия летец, който не е свършил нищо полезно през живота си

На този Министър визията му е като на пребиваващ в дом за Умствено изостанали.В тая управляваща партия,тъй ли няма един свестен или една свястна.То голяма излагация.Цял свят се подиграва с нас.

Хаха, то пък на икономиката все хубавци - имаше по времето на Орешарски един дето изглеждаше така, все едно има калпак, а то било коса

Това е министъра ми с лице на гъз! Няма само пу.ки да развъждам я, и гъзове трябват от време на време!

Леле! Къв е тоя грозник?!? Айде това не зависи само от него, явно и майка му е била такава, ама пък че е прост, вече само той си е виновен! ... и партийната книжка разбира се...

Кой инвестира в държава на мутри и мафия, кой иска да му вземат бизнеса прокоратурските бухалки...

Какви са тия ИНвестиции ??? Правителството трябва да подпомага БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС, и да ни пази от всякавки Алчни араби- дюнерджии и Китайски Рсторанти и магазини, които искат да ОТКРАДНАТ Бизнеса , Работата и Парите на БЪлгарсктие Бизнесмени и Работници.

Това някакъв виц ли е

goose

какви нови инвестиции, като инвеститорите бягат с 300 само като помиришат съдебната ни система ... Бойко всичките ли ги избира идиоти като Дани Ръбъла?

Убеден съм, че Бойко нарочно избира по-тъпи от него за министри и депутати. Има комплекс на тази тема. Точно затова му е все по-трудно с новите назначения. Все пак - Бойко ! Не са много хората, по-тъпи от него. До едно време се двоумях за Томислав Дончев, ама вече и за него съм убеден.

Този идиот чува ли се изобщо какви ги говори?!

Поне от Ксавие Кабан насам с разкритията му за 'гнилите ябълки', чуждестранните инвеститори просто заобикалят България. За тях такава държава няма. Даже и всичките магистрали на Бойко да работят без да са в ремонт, даже и данъците и заплатите да са най-ниски, НИКОЙ няма да вложи и един цент в държава, където могат да му откраднат бизнеса. Да не говорим пък кой идиот би се гордял с това, че в държавата, която управлява, заплатите са най-ниски, разбирай значи че е добро място за инвестиции. ОСТАВКА !!!

Значи търсите още робовладелци че и ще ги подпомагати. Ако един "инвеститор" плаща заплата по малка от 70% от средната за ЕС пиши го робовладелец.

За Пееввски и Амет мангталът - сополът с помощта на Петю Еврото и спец. престъпниците от прокуратурата, на обед у 8-те жужута.

Кой е този с физиономията на психопат ?

И този е от Групата - да си купиш Фабрика на 9-ти Септември . Ще лежи в Затвора и той .

Бойко Борисов отново яхна джипа в опит да намери нейде народна любов. Не го интересува, че в парламента гласуват новите му министри, нито обявените жизнено важни икономически мерки. Но тъй като народната любов рязко е намаляла, ГЕРБ прибягва до манипулации, за да се хареса на вожда. Нищо не е спонтанно, всичко е режисирано! Което не пречи на Борисов да внушава, че срещу корупционното му управление протестират мързеливите и неблагодарните. Обграден от клакьори, Борисов продължава да се прави, че не разбира исканията на протеста. И се надява, че с подаяния към пенсионерите и претопляне на стари обещания, ще се измъкне от кризата. Като харчи нашите пари!

Явно единствените стратегически инвеститори са мутро-колекторите. Само те бяха подкрепени с кеш-грант от 75 милки.

кога ще се махнете за да инвестират в България.Но докато сте на власт,и един долар няма да видите.Казаха ви го в прав текст американците.Само ЕК ви дава пари да крадете,защото сте го корумпираки и него.Ще завлечете и еврозоната.

Хах, "плащам ти, за да дойдеш да ми инвестираш" - само изключително кух гербер може да измисли нещо подобно.

Процентите се прибират и от нашите хора и от инвеститорите. Бъдеще за народеца - стригане, стригане и накрая - за месокомбината.

Първо си изплатете старите, копеле нещастно!

Поредната мижитуреста калинка с гръмка пропаганда в пожелателен тон. Повдига ми се от такива всеки ден. Правят изказвания да се подмажат на тиквата, а реално са и за подлога не стават. Тия нямат ли чест, досойнство, морал, етика, култура, възпитание, дори и малко чувство за патриотизъм и любов към родината си, че позволяват всики ден да се излагат като идиоти. Но скоро народа ни и на това ще сложи край с подобаваща ревизия на всичко свършено и несъвършено.

Ама много ми прилича на чудовището на Франкенщайн

Айде довиждане! Извинявам се СБОГОМ

Българите в цял свят протестират, само Ганчовците в Ко чината спят непробуден овчи сън.

Чудя се от къде ББ изкопава такива кретени за министри

И по външен вид и по простите му приказки са като близнаци.

И ние приемаме инвеститори

А после печалбата и кюлчетата от злато в кое шкафче ще влязат Дали пак насила някои ще ги сложи там на Вожда в спалмята

Познавам добър ортодонт. Мога да му кажа и от къде да си купи тример за нос!

По-гУлем стратегически инвеститор от Посран и Дебелян има ли?

Тоа га че е от семейство Адамс. Вампирест...

канал 3 е най -манипулативната медия с нейните мисирки и мисирковци.Телевизията на ГЕРБ и като председателя на партията е също толкова лъжлива.Гостите им са отвратително злобни и тъпи,като и "журналистите" на канал 3.

Стратегически инвеститори, колко авторитеттно звучи.Никой нормален инвеститов няма да дойде , за да му лапнат бизнеса нашите клептомани.

Под чужди инвестиции разбирайте фирмите на нашите партийни обръчи.

Кадърен, образован дано го оставят да работи без да му кажат как аджаба стават нещата....

Той вече ги е правил.

Виц ли разказа?

ДПС и Делян са на линия като чужди инвеститори.Оооох.

Говори глупости все едно сме неграмотни! Въпреки ця1лостните услия на ГЕРБ да станем тъпа и проста нация сме се ограмотили и много добре виждаме, че на тези мутри с наглите физиономии никой не им вярва. Ако изобщо има чужда фирма, която да прояви интерес, то тя е някоя офшорка на някоя крадлива мутра... уж чужд инвеститор, защото чуждите отдавна избягаха от тази помия, която е тук!

Неприятен външен вид издава неприятен вътрешен такъв.

Квазката работи за сигурна оставка....

Изказването преведено означава - ще дадем пари на Делян и обръчите от фирми, които са регистрирани навън и идват като чужди инвестиции.

Ха, нито един ГЕРБ-ав трол? Да не са пуснали съобщение, че спират да плащат на коментар?

Държавната помощ после се връща в джобовете на управляващите, разбирай мафията.

Тоя откачалник закусва с малки деца

Абе, Лъчи, защо мъчиш и себе си и нас. Предоставяш цялото финансираане на най-големия инвеститор - Дебелян, и нямаш грижи. Той ще ги мисли после какво да ги прави.

Насърчават стратегически инвеститори с държавна помощ, защото там са най-големите комисиони, от които се хранят партийните мафиотски структури.

ще привличат инвеститори с които да делят нашите пари. Той менистеро си го каза, привличаме инвеститори които да инвестират с вашите пари и да получават облагите, а за вас от рите най-дългото.