Лъчезар Борисов: Икономиката ни има имунитет, много по-добре сме от целия ЕС

Нашите мерки работят, МВФ отчете, че се справяме и че имаме много силни буфери, продължаваме да инвестираме, заяви министърът на икономиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей абдал ти не не знаеш 2+2 колко е и за икомика ше ми прикаеш майка ти да и... А

естествено Тиквунчо държи първенството.Но министрите му дишат във врата.

Тоя тъпак или е луд или нас ни прави на луди. Значи или за диспансер или за затвор

Направо сме цъфнали и вързали. От къде ви намират такива дебили. ?

Какъв имунитет може да има мъртвец?

И СИ ЗАВИСИ ОТ НАС

Този счупи тъпомера. Никога не съм мисли, че може да има калинка по-голяма от "Бащата с фурмите" явно има

дрън

Много искам да видя как ли ще живеете при Нинова или при Слави Трифонов. Тогава няма да имате пари дори да си платите интернета за да пишете тука

Ти си страшно тъпо парче. Ако не беше този Тулуп и неграмотниците от ГРОБ нямаше въобще да говориш за такива плащания. Най- бедната и най- смрадливата страна в Евро съюза сме само и единствено благодарение на ТУЛУПА !!!!!!!!

Хахахахаха, най добрият виц който съм чувал

Седя си в икономически силно засегнатата Западна Европа и изсушавам сълзите си с хиляди евро.

предимството да нямаш икономика.

Може да изкаже такова олигофренно мнение? Цели сектори от икономиката ни са пред закриване. Няма никаква надежда изобщо, мутрите гепят като за последно, а той седнал да говори тъпотии.

Този е пълен идиот.

Ние имаме ли икономика?

дали имахме икономика

Голям смешник е този, развесели ме с наглите си лъжи и простотията си. Ами то ако беше така германците щяха да търсят работа в България а люксембугците всики щаха да се преселят тук.

кво се обаждаш . Той иска да каже че икономиката ни няма спад като другите . Затова е най добре а не че е най добрата в света или в европа . Бахти олигифрена си.

Ако този си вярва на това, което говори, трябва да се обърне към психиатър. Ако пък го говори без да си вярва, тогава е за прокурор.

Психарите сте в тукашния форум. Ръсите без да разбирате. Напролет ще ви скъсаме задниците на парламентарните избори.

Борисов ще остане в историята . От 1878 до сега никога България не е била управлявана по добре. Разбира се че има грешки ,разбира се че има корупция но при кого не е имало и то в пъти повече. Българите никога не са живяли толкова добре преди него.

Този олигофрен не се чува какво говори... икономиката ни просто я няма, държавата я няма, мерки няма, буферите отиват за плащане на рекет към западните чакали, бойни самолети, стари кораби и т.н., инвестициите отиват в мафията и чекмеджетата...всеки се оправя сам и кой както може...

всичко това което изреди в лайнарските ти мисли е лъжа. Икономика имаме и то май добрата която някога сме имали. Червен путински боклук

Хахаха, когато нямаш икономика няма и кво да губиш хахаха

Абе да сте чували приказката за моего брата - Лъжливотро овчарче!? Tа да ви го река направо – след Първия преврат (9.IX.1944) на БКП (комуняги и друга сволочь) ни лъжеше (после се потвърди!), че живеем в най-доброто настояще и отиваме към светло бъдеще. Днес, след Втория преврат (10.XI.1989) на БКП – се ползват същите прйоми. А и резултатите са еднакви. Имаше спокойствие (привидно), нямаше свобода (привидна). Днес има свобода (привидна) но няма спокойствие (привидно). Нямаше пари, но нямаше и какво да се купува. Има пари, но не можем да си купим исканото. До някъде има и промяна – няма как да няма. Но главното е, че съсипахме тогава – завареното добро, както направихме и после, както пр авим и днес ЗАЩО ???? ДО КОГА ТАКА ???? Ако не знаме как, има примери по света. Хора, Българи – единете се – мислете за една обща цел – БЪЛГАРИЯ !!!! Бог да пази България и Българите !

Докато дебили като тебе делят нацията на комуняги и капитализти, и докато с плиткоумието си си мислиш, че някога си имал свобода, или че изобщо някога ще имаш.... така ще е.

Този, който се мисли за такъв и го демонстрира или другият? :) Аз не деля или по-право съм делил! Сега го изказвам така, за да бъда разбран. А извода е, че деленето не е добро за нацията, народа, популацията. Ано - не си го разбрал. Да речем, аз не съм се изказал правилно :)

Моя Ролс- Ройс също е много добре, защото го нямам, а си стои в магазина и чака да го купя, но проблемът е, че аз нямам толкова пари.

"По-добре сме от целият ЕС" ? -леле мале и тоя е изтропал.

Освен,че са крадци, но са и психично болни.

Четох, че вируса засяга мозъчните функции. Явно всички депутати са го изкарали още преди 30 год.

Много гръмко изказване. Иначе погледнато на боясия цървулите не могат да вземат.

Ей, плъх, за каква икономика говориш?! Тя не съществуваше преди ПЛАНдемията, та сега ли?

Носят се слухове че определени публични лица са скътали 3-4 млрд. евро (или долари, все тая). Едно младо, тежко момче - още поне толкова. Един стар, оттеглил се политк - и той толкова. Клакьорите около тях - и те толкова. Т.е. тези хора имат свободни (кеш) едни 20 млрд. евро (долара, паунди, франкове - все тая, много са) с които се канят да изкупят остатъците от българския бизнес и - забележете - имоти. Това на фона на рязкото спиране на купуване на имоти в България от нашите сънародници, които работят в чужбина. Прави ли ви впечатление че се увеличиха рязко рекламите за бързо изкупуване на имоти (естествено на цени под пазарните)? Прави ли ви впечатление фирмите за бързи кредити, кредитни карти "без условия", ама при огромни лихви? А знаете ли че гореизброените лица имат заводи, в които не им достига работна ръка, но пък НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ПЛАЩАТ АДЕКВАТНИ ЗАПЛАТИ. НЕ съм фен на конспирациите, но сценарият е притеснително реалистичен...

Не си ама си фен на конспирациите.Винаги е имало хора печелещи от кризите и войните.

И се сещаме за Т.Живков с неговият безсмъртен слоган “нАучно сме по-добре от САШ...”. Абе какво шмъркат тия хора?!

Е като сме много по добре от ЕС, защо цените на основните продукти са 2пъти по скъпи от Германия, а заплатите 10-20 пъти по ниски? Некой нещо май ме будалка.Аз на очите си ли да вярвам или на това което на тези сатанисти са им написали да кажат?

7022

Наистина ли искаш да чуеш обяснение от някой от тия? А иначе отговора го знаеш сам.

Не ме гледай, какво правя, а ме слушай, какво ти говоря!

Тоя идиот на какви хапчета е.

Корупцията и рекета е икономиката на България.

Ха, добро утро! Още сме в средновековието!

Не съм чул някой от нашите министри да каже, че икономиката ни е зле, никога, даже в най- големите кризи.

Ми сравни днешното време с Жанвиденовото, когато пенЦията ми беше 2 долара, днешните 3.50 лева! Мухахахахахахаха!

По времето на Жан Виденов изплащахме външен дълг, а сега трупаме. Кое ли поколение ще трябва да преживее пак такива времена, за да връща това, което сега прахосваме?

Аре стига с тая виденова зима Минала и заминала преди над 20 години

Този излгеждаше малко по-адекватен, но явно преценката ми е грешна. Г-н Борисов, слезте от мерцедеса и попитайте малкия бизнес за мнението му за бюджета, мерките Ви и ефекта (по-скоро липсата на такъв) от тях. Не познавам (пък аз познавам много) бизнеси около мен които да са се възползвали от всички ваши мерки. Защо? Защото изискванията са на практика неизъплними. Бюджетът ви се пълни защото има инерция от миналата година. Не опростихте или отложихте съществено НИТО един данък. Приходите в бюджета намаляват, това се вижда по официалната статистика (по някои пера над 40%, единствено приходите от акциз леко се качват). Никъде не отчитате факта че миналата година похарчихме 2 млрд. лева извънредно. Вземайки този факт ще установим че бюджета е на минус 1200 млн. лева, а не на плюс. Интересното ще е догодина, когато бюджета усети ефекта от постоянно свиващата се икономическа дейност в България. А за да го видите, просто се разходете по софийските улици. Само по Граф Игнатиев е достатъчно - всеки 5-ти магазин е затворен, като повечето имат табелки "Под наем". Какво излиза? Че в България е по-добре да си безработен , отколкото да се трудиш за себе си и да се изхранваш, че и работа да даваш на някого. БЪЛГАРИЯ е единствената държава в ЕС която не подкрепи реално реалния сектор (извинявам се за повторението). Програмите 40/60 и т.н. са само за ваши хора. Останалите не изпълняват изискванията и/или ги спукват от ревизии, ако посмеят. Та, това е икономиката на БГ през есента на 2020. Трагична, меланхолична и в тотална имплозия.

Нашата цигания и шуробаджанащина икономика ли се нарича ?

Ха-ха-ха!!! Не мога да спра да се смея през сълзи.

Тъп самоковски Компир. АМАН!

Интересно какъв трябва да си за да направиш такива амбициозни внушения.. Нима всички не виждат, че сме затънали до гушата в л.. - на. Но тези си повтарят едни и същи мантри. Боже.. Боже.

Айде още един лъжец, според, който цъфтим и вързваме.

Чудя се защо германци и австрийци не започнат да емигрират в България, в този икономически оазис, този Балкански тигър. Неблагодарен народ сме ние.

Тръгнали, ама нямат пари за PСR тест

Обикновено зомбиране от страна на този типичен гербав малоумник. Тоя ако беше умен нямаше да е на този пост. Умилявам се докато чета гербавите тролове, скоро лапачката ще свърши и първите недоволни ще са точно те.

А ние пак ще гласуваме за ГЕРБ :)

Гласувайте си бе! Ама да видим ще стигнете ли вие, за да влезе ГЕРБ в парламента на следващите избори.

пълна креатура на началника си. Къде живее тоя,или му е наредено така да говори.

Ама аз живея в страна, дето по думите на тоя малоумник е 4 пъти по зле от беге, а вземам 8-9 пъти по-висока заплата. И се чувствам добре на всичкото отгоре...въпреки нечовешката криза тука...

а въздуха е един мръсен, ужас. Храната отровна, пак ужас. Едно спокойно навсякъде, тотален ужас. Хората усмихнати и приветливи, направо скачам от терасата детето от 1г. предварително знае в коя градина ще ходи, ужас. купих си за първи път в живота чисто нова кола, ако знаете кво е гадно, в сравнение с 25 годишното поло.... защо ми беше да бягам от тая убавиня.....

Дебилчета, какво стана със служебното правителство ? Оле, оле :)

А какво стана с обикновеното правителство? Нещо хич не работи, ама не дава и на другите да работят!

Екстра си е :) И ние пак ще гласуваме за ГЕРБ :)

Явно фамилията Борисов не предполага много мозък и забелязване на очевидни факти....

Много ми е интересно как така сме по-добре от европейските страни? Или болестта на премиера е силно заразна и този сега като него вижда неща невидими за обикновения човек, или просто не са си пили хапчетата и двамата! Мисля, че цялата тази простотия с МВФ е да оправдаят, че за разлика от другите държави ние не можем да си позволим втора блокада и така прикриват факта, че реално няма мерки срещу ковид епидемията. Вижте колко сме стабилни! Никой не спира работа, а бе все едно, че епидемия няма!

Какво по имунизирано нещо от нещо което го няма?

На психичноболни и неадекватни същества, които бълнуват

Хората започват да си мислят,че Хитлер,Сталин,Пиночет и пр. са само един невзрачен и малозначителен пример!

Този нещо бълнува, май...