Кризата с турската лира се задълбочава

Реджеп Ердоган е изправен за първи път пред криза от такъв мащаб

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задокеанските валутни спекуланти нападнаха Турция. Както нападнаха и България през 1996-та. Само че, турците не са продажници като българите. Ще минат през една криза, ама шутът на гъзпапира и говедата е сигурен. Говедата загубиха проливите.

Те са като нас българите ще се продадат :( Колкото и да не ми харесва какво прави Ердоган все пак не мисля че турците са заслужили съдба подобна на нашата.

Външният дълг на Турция е достигнал 466 милиарда долара, а дълговете на не финансовите фирми са 340 милиарда долара.

Щели турците да се продадът на Америка, ама друг път.......не ТУРЧИН предаде ЛЕВСКИ, а БЪЛГАРИН го предаде....

Всички валути на развиващите се страни падат в момента повлечени от лирата. Ако не бяхме в борд и лева щеше да е надолу. Който е живял през 97-ма в България може да си представи какво ще се случи в Турция скоро.

не мислят ,когато гласуват , не че българите мислят де.

Имам 1 камион тоалетна хартия . Искам да ги обменя срещу 1 куфарче с американски "гъзпапир" , умнико !

Когато започнете да мислите, че сте голяма сила, това е това, което получавате. Изглежда, че не сте поискали разрешение от някого.

Ако не си разбрал още, в момента сриват цената на това, което наричаш Турция. Остатъците ще бъдат прибрани от някого за жълти куруши. Не е важно от кого, но най-вероятно пак ще е единствената свръхсила

Хапчетата неадертал!. Не пренебрегвай силата на съвременната западна медицина. При теб оправия няма, но поне ще се успокоиш малко. Между другото ти $100 на цяко виждал ли си? За копейките, които ти подхвърлят (без възращаемост на инвестицията впрочем) на всички е ясно :-)

И кого наказва Тръмп - децата на Турция ли, както стори в Ирак, Либия, Сирия и къде ли не? Брей, че е велика тази Америка и браво на всички гъзолийници, които и ръкопляскат, сякаш България е вързала и цъфнала.

Абе журналистчета, като пишете някакви глупости мислете малко над написаното. Ако 6,8 долара струваше една лира, то това щеше да е най-силната валута в света. Моля не пишете такива простотии.