Кризата с турската лира се задълбочава

Реджеп Ердоган е изправен за първи път пред криза от такъв мащаб

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе журналистчета, като пишете някакви глупости мислете малко над написаното. Ако 6,8 долара струваше една лира, то това щеше да е най-силната валута в света. Моля не пишете такива простотии.

И кого наказва Тръмп - децата на Турция ли, както стори в Ирак, Либия, Сирия и къде ли не? Брей, че е велика тази Америка и браво на всички гъзолийници, които и ръкопляскат, сякаш България е вързала и цъфнала.

Когато започнете да мислите, че сте голяма сила, това е това, което получавате. Изглежда, че не сте поискали разрешение от някого.

Всички валути на развиващите се страни падат в момента повлечени от лирата. Ако не бяхме в борд и лева щеше да е надолу. Който е живял през 97-ма в България може да си представи какво ще се случи в Турция скоро.

Щели турците да се продадът на Америка, ама друг път.......не ТУРЧИН предаде ЛЕВСКИ, а БЪЛГАРИН го предаде....

Ако не си разбрал още, в момента сриват цената на това, което наричаш Турция. Остатъците ще бъдат прибрани от някого за жълти куруши. Не е важно от кого, но най-вероятно пак ще е единствената свръхсила

Задокеанските валутни спекуланти нападнаха Турция. Както нападнаха и България през 1996-та. Само че, турците не са продажници като българите. Ще минат през една криза, ама шутът на гъзпапира и говедата е сигурен. Говедата загубиха проливите.

Те са като нас българите ще се продадат :( Колкото и да не ми харесва какво прави Ердоган все пак не мисля че турците са заслужили съдба подобна на нашата.

не мислят ,когато гласуват , не че българите мислят де.

Имам 1 камион тоалетна хартия . Искам да ги обменя срещу 1 куфарче с американски "гъзпапир" , умнико !

Външният дълг на Турция е достигнал 466 милиарда долара, а дълговете на не финансовите фирми са 340 милиарда долара.

Хапчетата неадертал!. Не пренебрегвай силата на съвременната западна медицина. При теб оправия няма, но поне ще се успокоиш малко. Между другото ти $100 на цяко виждал ли си? За копейките, които ти подхвърлят (без възращаемост на инвестицията впрочем) на всички е ясно :-)