Кристин Лагард: Все още не сме се възстановили 10 години след кризата

Световната икономика се сблъсква с нови проблеми, казва шефът на Световния валутен фонд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е, дърта Вещице!

И няма да се възстановите, защото така наречената "пазарна икономика" достигна своя край - границите на планетата Земя. Това е края на днешната икономика, но никой не го разбира, а тези които го разбират, не говорят за това, за да не паникьосват биомасата ...

И кога ще се оправим?????

Айде де ?.!

Лошото е да се застъпва криза с криза.... Не знам как се справя ЕС....Ама ние сме си в перманентна криза и това се дълже повече на вътрешни фактори отколкото на външни.

Момчета разберете се!

Бахти и тревата скапана.

Аз съм му шеф на Наполеон.

Да, аз също;)

Време е тази вещица да се гътне и да спре да пие кръв от малки уплашени дечица.

начи, малко още да почекаме...

принципно е така. требва реален ресурс с който капитала да расте и да граби. опитаха на хартия, става ама за малко. докато първия балама не се усети че е пирамида.

Ами как ще се оправите, като всичко харчи и никой не работи. Всички само искат - социални, детски, пенсии, безплатна медицина и образование, евтин транспорт, отпуски по два месеца и огромни заплати. Е не става така. Европейските икономики едва кретат с по 1,5-2% ръст, докато американската икономика пердаши с 4-4,5%. За дупки като България, Русия и разни други - да не говорим. Бачкане се иска, приятели! Здраво бачкане, учене, по-малко мрънкане и всичко ще си дойде на мястото.

И не само това. Оказа се, че така растежът на световната икономика е много по-малък от растежа на дълговете, което си е шизофрения ...

ти преди да оправяш световната икономика с лозунги, оправи БГ-икономиката. масовия ситуейшън в частен и държавен сектор е следния: шайка шуро-баджанаци безделници яха труда на 10 % реално работещи хорица, кой притиснат от нещо и не може да мръдне, кой етусиаст, кой неосъзнал се какво става. нема как да стане така работата обаче.

За лозунгите май си прав. Ето ти още един - Докато чакаш някой да ти оправи икономиката, надежда няма!