Кристалина Георгиева: Имам абсолютно доверие в цифрите от докладите на МВФ

Фондът се бори с тежки проблеми и ще заемем твърда позиция в служба на членовете си, заяви управляващият директор на институцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли промениха правилата за да е в играта.Нали нямаше право да се кандидатира още първия път.Който я сложи,той я наложи.Чичо,ама не гугъл

ли е платено от китайците, за да и се замажат лайната?!

Нещо влязло ли е в държания департамент, винаги завършва с оставка, винаги.

Защо плюете по Кристалина Георгиева бе помияри мръсни всички чужди държави застанаха зад нея а вие какви българи сте

Щото булгаристанците сами се плюят един друг, само някой чужденец да подпали искрата. Няма нужда от доказателства.

Един помияр и тя застанаха срещу една българка в световно решение.

Кристалина е просто системен играч. За разлика от тези които са анти всичко. Колкото и да ритате, добре е че е българка. Иначе щеше да системен играч от друга държава.

Благодаря за подкрепата! Аз ще слушкам, много ще слушкам, за да мога да папкам и за напред!

Я да ви е-а майката!

Финансовият министър на САЩ е категоричен, нарушения има, доказателства все още няма достатъчно.

ЖАЛКАРИ! РЕПТИЛИ! МАСОНИ!

Успех на Кристалина!

.... Георгиева е не, че е комунистически кадър, не разбираща нищо от макроикономика, говореща дървен (и с доста граматически грешки) английски ... най-важнотот е, че като изпратена с протекцията на Бойко Борисов комисар(ка) в ЕК и назначена там на отговорния пост Еврокомисар по бедствията и авариите тя претърпя пълен провал, като такава - по нейно време се разрази бежанската криза и тя не успя да направи нищо. За благодарност, европейските бюрократи я предложиха за нова, дори по-висока синекурна длъжност, като председател на СБ. И там се вижда сега какви ги е вършила. От там, БС я предлага за шеф на МВФ - още една много висока, синекурна служба. Та не е виновна леля ви Кристалина - тя е изпечен бюрократ - да, посредствен интелект, ама опитен "играч". Такива са 99% от световните "лидери" - и в България, и по света.

Ти ли разбирал? На това ниво е абсурд да те изберат както Боко 12 г ги узбира

Безродник!

Изобщо не ми е лицеприятна г-жа Сталинка,предвид комунистическото си потекло и главоломната кариера, но истината е,че краварете (ФАЩ) не успяха да я "сготвят". За сега.

комунистическа, руска партенка, но за всеки има възмездие

Най вече за безродните подлоги!

Велика жена с мощно излъчване, ГЕРОЙ на нашето време! Тя, Джамбазки, гениалния режисьор Слабаков, онази мила прекрасна жена с чуждата фамилия, която беше комисар(за момент и забравих името:(), та това са личности за пример, които се борят със зъби и нокти да направят България Велика, нека да пребъдат! Бай Ганьо, ти не ги заслужаваш, всички на обратно, ти на терсене!

Комисар Габриел

браво, Стефче, умопомрачително съждение. добре, че има и по-малко облъчени от теб.

Спомням си как тази жена лобираше за имиграция в България от Африка, изтъквайки обогатяване на генетичния фонд на населението на България! Това е чудовише, а не човек!

ДА, не е човек, а човекоподобно! Ама сервилно и много слушкащо човекоподобно! Това са най-ценените качества на такива като нея!

Върнаха Боби Михайлов, оправдаха Кристалина, остана и Борисов да седне отново в джипката...само баба Меркел се оттегли, интересна работа, ама българска.

Опитаха се да я сготвят, ама не стана. Гръб са хора, които владеят световните финанси и няма начин да й направят каквото и да е.

Ентусиазма с който тази 68 годишна жена лъже на развален английски.

А ти си смешен и жалък маймуняк

Емблематична АНТИ-БЪЛГАРКА - срам за род и Отечество!

Кристалинчето я помня, че щеше да оправя Хаити и Галата ни едното е оправила ни другото.

Всички са ченгета!

Taka e.

А така Кристалина, заведи дела срещу тия клеветници от адвокатската кантора за клевета, ошушкай ги с няколкостотин милиона долара и ги изхвърли на улицата да им дойде акъла. Също така може да потърсиш по айпита тия дето те плюха тука без никакви доказателства и им свалиш кожите да се научат къде им е мястото.

Шин шен Китай нъбър 1...не ва майтапя са..аз съм селка пичка и не панимаем чуждоземски

Функцията на бушона е една - ДА ИЗГОРИ. Бушона няма думата за други неща!