"Найки" понесe удар, след като зае политическа позиция в САЩ

Продължават протестите на спортисти срещу расовата несправедливост в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-забавно ми е да гледам ненужни индивиди с милиони като вземат да се правят на бунтовници ... Всички тези палячовци извадили по някой милион от системата на корупция с "невероятните си качества" да ритат топка или други ненужни глупости, но изведнъж борци за справедливост... Срещу заплащане за реклама естествено....

Хубаво е също така да напишете че тази марка е известна с робския труд на деца и жени. Не че конкурентите им си падат по-долу.

конкурентите си падад по-долу, защото шият в подобни ако не същите заводи. но платиха да излезе само за найки, не за всички маратонки. а, и още нещо. тези деца ще УМРАТ от глад, ако не работят. айде, лек ден и лек обяд.

Демек понеже иначе ще умрат от глад, действията са оправдани? Те и така живеят мизерно. Няма да им стане нищо на всички тези милиардери ако поне имат някакъв стандарт на живот за работниците си. Никой не е взел нищо като пукне със себе си.

найки е маратонката на черните, опитват се да се подмазват. обаче все повече гласове в САЩ припомнят, че далеч не само 'афроамериканците' са понасяли несгоди и несправедливости по време на изграждането на САЩ - при това от самото начало че и в момента. спомнят си за 16-те тона, за измиращите като мухи китайци и бели по време на строежите на железниците, за това, че робството въобще не е било само за черни...

и още нещо : това не е политика, това е тъп и грозен расистки популизъм.

"Президентът Доналд Тръмп многократно осъди спортистите, които коленичат по време на изпълнението на химна, присъединявайки се към позицията, заявена от Каперник" - това как да го разбирам? Хем ги осъдил, че коленичат, хем се присъединил към позицията им? Или превеждате лошо, или не си четете дописките и правите грешки. Информационна стойност - пълна 0.