Коронавирусът застрашава оцеляването на ЕС, предупреди Джордж Сорос

Американският милиардер смята, че спасение би било емисията безсрочни облигации, която да помогне на най-засегнатите от пандемията, например Италия

Обратно в новината

Коментари - Коронавирусът застрашава оцеляването на ЕС, предупреди Джордж Сорос | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сегашната вирусна криза, която погреба Шенген е на път да направи това и с ЕС.Старият континент преживява огромна криза на доверието.Никакво доверие към никого, затваряне на границите, блокиране на основните принципи за свободно движение на хора, стоки и капитали.Хърватия, Румъния и България - над 13 години и вероятно никога няма да влязат в Шенген, докато налице е мафията в София и участието й в наркотрафика, трафика на хора и оръжие. А и защото, за да бъде приета една или друга страна в Шенген, е нужен пълният консенсус на всички страни-членки.Проблемът е в това, че проектът за Европа без граници беше недовършен, както недовършено е и еврото, за което липсва банков съюз. Заради това съюзната валутна система, която се разпада при всяка поредна криза, ще бъде причината за разпадането на ЕС !!

Продължава с пълна сила.. Съществуващата виртуална реалност (ака матрица) отдавна се изчерпи. С/мата (глобалната) се нуждае от "рестарт", ако искаме да продължим напред (макар и с жертви и загуби), но напред. Проблемът е, че човечеството остана без цели и перспективи, т.е. движеща сила, която да придаде някакъв смисъл на човешкото съществуване. Войните, както ги познавахме досега, вече не могат да играят такава роля; а св. елити не знаят как да излязат от ситуацията и да предложат решение: първо, защото се страхуват от да не загубят позиции, и второ, защото трябва да се преосмисли цялото човешко съществуване... и изводите могат да се окажат съвсем не окуражаващи, и, в опита да се отлага моментът на „събуждането”, такива като Сорос ще продължават да дават „акъл”... и да се случват пандемии. Времето вече е настанало, когато човечеството ще бъде болезнено принудено да си припомни изконните и вечни закони и идеи, ако иска да има бъдеще. ПС. Попитали един мъдрец какво е истината, а той отговорил; – Истината е онова, което е противоположно на действителността, която е пред очите ви. – Един, който стоял настрана, се обадил: – Нима истината не е онова, което е пред очите ни, но човек не го вижда! – Мъдрецът не отвърнал нищо, а само се усмихнал загадъчно...

Лошо за мигрантите, ало ЕС се разпадне. Къде ще ходят тогава?!?!?

Сорос ще ги прати в Арженитина, за да й оправщт дълговата криза. Корабите вече са наети!

така де, кво се меси дет не му е работа !

Какво беше точно това ЕС? Май никой не помни вече

Прав му път.

Най-противният човек в света! В Унгария му затвориха вратата със закон. В други страни продължава да финансира "майдани" и протести за сваляне на правителства. Гадна политика на намеса във вътрешните работи на суверенни страни.Типично по американски. Не са спирали!

Утре на 23 май стават 14 дни от парада по случай Деня на победата в Беларус. Там имаше ХИЛЯДИ хора на парада, АКО КОВИД -19 Е СИЛНО ЗАРАЗЕН ТРЯБВА НАЙ-КЪСНО УТРЕ БЕЛАРУС ДА "ПЛАМНЕ" (Черноморието не можа да "пламне" заради отишлите софиянци там по Цветница, НО ЮОЖЕ ПЪК БЕЛАРУС ДА ПЛАМНЕ).

Този изпълзя! Защо те е. страх от разпадането на ЕС? Мюслите няма да има къде да се довличат и да ги хранят на корем? А може и насилствено да ги върнат откъдето са защото няма да има Е С.

Дали не е застрашен и самоя ТОЙ? Как все гледа в чуждата паница?

Американските изроди и техните подлоги взеха да търгуват кредити и изкупуването на Европа от банките на ФЕД.

долна твар...олицетворение на злото на земята - Сорос(Шорош) и съратниците му - проклетници продажни!

Yann

Тоя още ли не е ритнал камбаната? И въпреки, че вече мирише на пръст, продължава да дава "акъл" и да ламти за власт... Няма насищане тази гад!

Де да можеше твоето оцеляване да застраши ...

Какъв житейски хоризонт има един 90 годишен човек, че да го е грижа за каквото и да е извън собственото му семейство?

Вероятно,... ПАРИТЕ !! ;) "Гол се раждаш.. и Гол умираш" ,..Ковчезите ги правели без ДЖОБОВИ !!;))

Майната му на ЕС, както би се изразил Соломон Паси! Кога ще разрешат отстрела на цигани? Това е най-важното нещо за България.

Федерална Европа, е много хубаво нещо, защото старият модел е сбъркан още в създаването си !! Как държави с 27 президента, 27 правителства, 27 парламента и.т.н държавни структори ще се разберът,...НИКОГА ...Орел, Рак и Щука ..всеки дърпа чергата към себе си и накрая ...Разпад !!.. ЖАЛКО за 240 депутата ,..министерства , секретарки и раздутите щатове , ще бъдат изхвърлени от държавното корито , Главанаците които се правят на божества,..и НЕДОСЕГАЕМИ ще бъдат Изхвърлени защото са излишно БРЕМЕ за Народите,...НО, ...това е пътя за Обединена Европа а на крадците ...пътя е към затвора!!;) И това ще СТАНЕ ...Започва се !!;))

Защо за всички ваши, наши неудачи все той ви е виновен? Все някой друг, но не и ние/вие самите! И какво грешно казва? Предупреждава от провал на този експеримент! Както експеримента Съветски Съюз се саморазпадна, така и този Съюз може да го очаква това в бъдеще. Историята се върти... Само че тогава горко и жалко за малките държавици като Балтийските републики, Словакия, Чехия, България, та даже и малки като Белгия, Нидерландия. Защото огромна страна като Русия, надвиснала над Европа, много трудно би се държала контролирано. Сега Съюза е огромен, с 500 милиона население, а после ще останат държавички с по3, 5,7 или 10 милиона население. Не че една Дания е слаба, с население под 6 милиона, съждава БВП равняващ се на една трета от този на огромната Русия!

Идиот

На коя лекция в НБУ си го слушал!

Пълчищата добре охранени соросоиди със сигурност ще си купят облигации с надниците от дедо им Шорош... Ама да си купиш облигации на ЕС сега, все едно да си купиш фабрика на 8 септември. Ще ти я върнат след около 45 години под формата на китайска тоалетна хартия...

То пък като бяха едни фабрики...!?

Бяхя хуе, бяха. Самолети даже собствени проектирахме и произвеждахме преди червената чума.

Имали сме... до Парижкият мирен договор според който пак оставаме без авиация и средства за производството и.

Като не оцелее , тъкмо ще стане ,,Съветски съюз,,. ....Това ,,хоро,, вече сме го играли.

Няма ли вирус за това подобие на човек ? Как е живо още това същество ?

само желирания бензин ще го оправи навеки

Смърт на Сорос чрез ритуално източване на кръвта!!!

ще го накараме да яде тлъста свинска мръвка

Само се каним. За сега лапаме неговия...!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Бегом при маджарите!

тоя да дава акъл на американците и на тръмп

щото аверите му ротшилд и рокфелер ведно със цру са акълиите там,а тоя са го пуснали тука в европа да пуска чернилките и вирусите заради парите

150000000000000000000000000000000+++

Тръмп го обяви за враг на американския народ още отпреди да го озберат. Затова мейнстрийм медиите толкова люят по Тръмп. Той се противопоставя ня глобализма и сорощината.

Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят.

А ако не променяха нищо, защо всеки се натиска да бъде избиран? Така се забраняват то избори!

Коронавирусът отвори вратите на тоталния контрол. Сега отваря вратите и на рестарт на финансовата система. Чакалите ще искат да заробват другите под формата на кредити и "помощи".

На бас че 99% от вас не зная защо го мразят. Чули че някои казал че тоя бил лош, и всичките повтарят като маймуни! За мургавите и за беднотията сте виновни вие и глупаците които избирате! Сорос не ви е избрал Тиквата нито ви е продал държавата, нали така? Това е един обикновен богаташ (дори не и чак толкова богат...със сигурност доста по беден от българската държава) който е толкова мошеник - изиграл Английската Централна Банка (при това съвсем честно по капиталистически) да направи някой лев - колкото любимият ви Стив Джобс дето ви продаваше надценени дранкулки и ви лъжеше че това ви прави по готини или който и да е друг богаташ по света. Единствената разлика е че тоя има мнение и не го е страх да го сподели. И мнението му хич не е лошо. Има го по Тубата да говори с часове..чуйте го и после кажете дали ви мисли лошото!

а тоя два пъти го мразим заради планът ранЪт който ни затърка и засели със цигани,така че си еби майката нежна

Ти си малoумник :-) Честно...знам че тази дума се ползва прекалено често и вече е изгубила смисъла си, но ти наистина си такъв. Чел ли си планът на Ран? Аз съм го чел. Прекрасен е! Знаеш ли какъв е проблема с него? Ще го напиша с главни букви за да го запомниш ИЗПЪЛНИ СЕ ИЗБИРАТЕЛНО!!! Не се изпълни на 100% и за това не проработи! Представи си че плана за да натрупаш мускули е да ядеш 3 пъти на ден пилешко и да тренираш 2 часа на ден в фитнеса. Ти обаче, ядеш 5 пъти на ден от които пилешко само 2 пъти и ходиш на фитнес за по 1 час всеки друг ден. После плана е виновен :-) Сорос не е имал нищо общо с този план.

нбали казах нежно да си ебеш майката нежна

Ама нежната да я таковат грубо и само анално, за да не ражда соросоиди.

А задаваш ли си въпроса защо само тези чакали изпълзяват по време на криза, за да се възползват? Намери интервюта със Стив Джобс и там ще може да се види, че е бил достоен човек. За такива като тези е много трудно да се каже същото.

Аз съм гледал интервюта с Джобс и мога да ти кажа е голят хитрец! Ти гледал ли си дълги интервюта със Сорос?

Само като ти прочета глупостта „честно по капиталистически” ми става ясно колко „багаж” носиш!

Топ коментар. Българина не обича да чете обаче, да търси достоверни източници, да размишлява. На него му промивай мозъка, а той клатейки глава изплюва * от устата си.

Естествено че не обича! За това има най скапаната държава в Европа и е един от най простите народи които съм срещал. Що си мислиш че ние сме номер 1 в класацията по намаляване на населението в Света? Тя природата си знае работата!

Сорос има особена вина за лукановата зима през 90-та. Той е спекулант - за разлика от хора, като Безос, Бъфет и Мъск. Това означава, че основната му цел е да прави пари от мащабни и бързи финансови сделки, често рушащи цели икономики. Както стана ясно, Сорос напада ОК през 1992. А през 1990 срива българската икономика, като извлича около 7 милиарда долара от операцията. България фалира официално и спира да си плаща вноскита по външния дълг, а ние се редяхме посред нощите на огромни опашки със списъци, за по кило месо. Хлябът беше с купони, полагаше се по 2 хляба на домакинство на ден и заплатите ни бяха около 2-3 долара. На месец. Помня добре това време, слава Богу, бях млад и повече се веселях, отколкото ядосвах. Та който не знае, да знае. Затова ние трябва да мразим Сорос. Вероятно, не е единственият фактор за нашата криза, но определено я направи по-дълбока и по-остра, и си тръгна с наши пари в джоба.

На бас, че дори идея си нямаш, че съвсем НИЩО НЕ знаеш. :-)

Много ми се иска коронавирусът да застраши оцеляването на Шорош

че Хитлер бил гад! Нпма как да има по голяма гад от дедо сорос!

Лабораторията за БИО-диверсии и ваксини в УХАН-Китай е финансирана за изследвания от СОРОС

Дърт, гнусен рептил, участващ в унищожаването на Европа и света!

СОРОС е 83-84 год даже и да умре структурите му които е изградил с РОТШИЛДОВИТЕ КАПИТАЛИ още дъъълго време като РАКови клетки ЩЕ разяждат и подяждат СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА тласкайки якъм ЗЕЛЕНАТА ВЪЛНА на фалити ,ГЛАД и контролирана масов разпад и СМЪРТ

Тц тц... брей па учено, знае...

Да еб@ твойта мама дърт изкукал БОКЛУК...

+++++

Тоя няма ли да си намери "майстора" най-накрая!

цлата измама с корона вируса!

сорос бърза да си палсира фалшивата стока като безсрочни облигации от които ще спечелиш на некому уя

Които са на ПАПАНЕ в Америка за България слагат минусчета

тия минуси,и нищо чудно след малко да пъкнат никовете факти,русия е нигерия със сняг и т н понеже самият редактор седи зад тях

щом и тоя се обади работата е ясна - става дума за пари. "Оцеляването на Европейския съюз е под въпрос, освен ако не емитира безсрочни облигации" - оопп ето ги

Ега го гепи, в подходяща възраст е...

Този няма ли да го тръшне короната, или да се цани доброволец за изпитания на ваксини поне

А твоят бе ДЕДО, да не би да е защитен, бах ти дъртака, пфуу..

"КОРОНАВИРУС едно от средствата за консолидация и обединяване с цел спасяването на ЕС пред общия „враг“ с идеята да се убеди обществото, че именно заедно отделните страни могат да се преборят с него, следващата стъпка ще бъде федерализация, по подобие на САЩ, защото в този си вид ЕС е обречен, така както са се разпадали, по една или друга причина, всички политически съюзи в Европа преди това. Общите институции на ЕС – Европейски парламент, Европейски съд, Европейска комисия; единната европейска валута ЕВРО и НАТО, доколкото ЕС няма собствена армия са инструменти по пътя към федерализация." - Малка част от Плана "Сорос".

Да го ...гадния евреин

На всичките му роднини до 10 коляно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Соросоидите и рубладжиите са дупе и гащи и двете страни на монетата ,единствения им мокър сън е да свалят Бойко и да се отдадат отново на тройни анални ласки и да си разпределят порциите с начело Доган паша като в доброто старо време на момата,чалмата и сачмата.Уйдурмата е ново ОФ с кървав метеж срещу Бойко и народа с тартори Нищоправеца,Черепа,Учиндолеца,Мустака ,Дико куката,Мая Сливата,Кури лъжкинята,кучката Йо и Копейкин!

Малеее още един идиот!!!! Абе що не ходите да се наспито преди да пишете глупости бе....

Дойната Крава на Вампира ще се гъта скоро

Тоя чака да духне вятър за да каже, че ЕС се разпада.

надушил е, че водата сега е мътна, та се кани в нея риба да лови на гола кука. Па кой'т се закачи, се'й файда за него. Навремето, по спомен, великата Британия тъй издои. Та, не го слушайте какви ги говори, ами кави пакости пак замисля.

Щом тоя не се е гътнал от вируса значи няма страшно.

в коя дупка се е скрил по време на епидемията,тоя е плъх който мутира и само желиран бензин помага срещу такива,жалко че хитлер тръгна срещу руснаците и не си довърши работата поо лагерите

гледай себе си и стига си тормозил света! ние можем и без теб,но ти ако няма от кой да крадеш умираш !

Има и орден Стара планина... честно.

Че да имаш да лапаш, нали, свиньо мръсна!!!