Корабът "Фортуна" полага тръби на "Северен поток 2" в датски води

Работата е започнала след успешно приключване на морските изпитания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждаш, че е светло навън, ама не можеш да си обясниш защо ?! 1/ Руснаците имат ВМБаза в Сирия. 2/ Башар Асад лично им проплака да го спасят от: а) Ислямска държава, която бе създадена от САЩ и явно поддържана от Турция б) от самите САЩ, които уж се биеха срещу Идил 3 години Безрезултатно, а в действителност бомбандираха правителствените войски на Асад, спретнаха му още няколко химически атаки и куп други мръсотии и предтъпления срещу човечеството, защото искаха той да падне от власт и да го заменят със своя марионетка, който да изгони руските ВМБази и да притиснат Иран от запад в услуга на Израел! И, както ясно се видя, благодарение на намесата на Руснаците Идил бяха победени, Турците обърнаха палачинката, американците и запада не можеха нищо да направят срещу руските ВМБази, защото щеше да започне Ядрена война, а Китай подкрепи Русия и Иран и в крайна сметка войната в Сирия свърши !!!!! Относно Виетнам глупчо “законното правителство” на ЮВиетнам беше поставено ит САЩ за да опита да превземе комунистически Северен Виетнам. Ама с помощта на Китай и Русия не стана, а САЩ сами си признаха, че се набутаха в най-голямото лайно и позор за тях. Когато Американците се махнаха, Виетнам се обедини и сега е едно от икономическите чудеса на света !! Тска бедни ми Пиена, трябва да се знае и да се мисли, а не да се плещят хотинашки, селски глупости по форумите!

PEYTSCH

Тръба като тръба. Празна. Може и така да си остане...

Глава като глава, ама куха - такава е била, такава и ще си остане!

Браво! Само така! Тези лицемери от САЩ се бъркат по целия свят, пропаганда срещу Русия яко с купени пъпети, псевдо специалисти, които говорят квоти САЩ иска..

Срещу обективната икономическа истина никой не може да се противопостави. Германия има нужда от газ и то от къде да го докара. Русия е най-изгодния вариант. От САЩ, глупост, от Азербайджан, и Близкия изток, пак глупост. САЩ обаче беснеят, че Русия завладявала Европа с газа и налага простотията си, но Германия ясно разбира, че няма нужда да ги слуша. Американците наложиха волята си да спрат потока, но Гелмания им показва среден прост.

Браво! Само така! Тези лицемери от САЩ се бъркат по целия свят, пропаганда срещу Русия яко с купени пъпети, псевдо специалисти, които говорят квоти САЩ иска..

доста неграмотни и злонамерени индивиди могат да мислят, че Германия и Европа ще се откажат от руския газ. Не трябва да се забравя, че политиката, включително и външната, е продължение на икономическите интереси. В това отношение никакви санкции (даже и американски) не биха имали значение.

Луд умора нема, само се поти!

Нали реват за пазарна икономика? Да дадат по-.евтина газ и готово! Но не - навсякъде информацията е, че ще бъде 2 - 3 пъти по-скъпа! И какво правим с икономиката на ЕС? Добре, прекратяват всякакви взаимоотношения с Русия. Като че ли тя няма да си намери къде да си пласира горивата! Щели да умрат от глад, то бива злонамерени и задръстени хора, но пък толкова! Руснаците не са глезльовци като американците.......

Прав си, но "газ" е мъжки, не женски - елементарно е.

ГАЗТА - съществително име, женски род, ед.ч., членувано, основна форма - газ!Алооооооуууу!!!Има правописни речници.Хубаво е преди да кихнеш да си сложиш ръката одпред,защото иначе изглежда катко нарочно плюене!!!

"Газта" се казва само в твоето село. Освен ако някой твой съселянин не е отишъл в Софето и не е издал правописен речник.

Не се карайте, думата "газ", се използва и в мъжки и в женски род :) https://rechnik.chitanka.info/w/%D0%B3%D0%B0%D0%B7

Как така Хамериканската газ ще е 2-3 пъти по скъпа? На нас бат Бойко но каза,че е по евтина и ное му вярваме,няма нищо,че даваме повече парички. Абе и по скъоа да е юак тя ще е. Няма да пълпим на руснака джоба. Важно е чекмеджето да е винаги до горе!

Да, Русия е олигархия, шепа им прибират богатствата. Но САЩ с какво са по-добри - след като прочетох, че са избили във виетнам над 3 мил. срещу 150 хил. американски войници, си промених мнението към лошо. Нима не са косвената причина за натъпкването на ЕС с имигранти? Русия сигурно не е цвете невинно, но нима не трябва да си гледа интереса, както и другите? Взела била Крим? При 90% руснаци? Някой умник веднага ще ревне как ще отцепят Кърджали - ами мюсюлманите са 660 хил., и то пръснати по цялата страна, дайте да ги преценяваме еднакво ли?

Русия в Сирия по-малко ли изби и изгони 15 милиона от 21! Впрочем САЩ не бяха и в Южен Виетнам по покана а законното правителство?

Сигурно нещо не сващам, ама откак нашия вожд диверсефицира доставките на газ, цената се увеличи с 10%. А сега обеща диверсификация и на ядрената енергия!?

Когато на 2-3 декември 1989 година Роналд Рейган, на борда на крайцера "Максим Горки" край бреговете на остров Малта (чат-пат Ялта със салфетката на Сталин) получи от Михаил Сергеевич Горбачов на тепсия България, дойде у нас тогава и ЛИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. Това разбра ли го? А сега обеща диверсификация и на ядрената енергия!?, което значи над световни борсови цени на електроенергията за бита.

Поток до Германия ще има, а Украйна ще гледа като опарена. Няма вече да може да краде безнаказано. Време е на Германците да си стиснат ръцете с Руснаците и да разберат, че двете държави са успешни като са заедно. Хитлер направи грешка като нападна Руснаците, сега Меркел може да я поправи като станат най-добри бизнес партньори и оставят САЩ и Китай на 2-ро и 3-то място.

Кучетата си лаят, Патокът си върви!

Могат - полагат. Ние като не можем цъкаме само плюсове и минуси ... и се надяваме на ФауВе да правят заводи у нас ... ама обикновено става през крив макарон! Най-много баце да резне лентата на поредните 2,5 км от Магистралата и да се изпръждоса, защото може след 2 часа да се срути!

Това го пишете от два месеца. Не ви ли омръзна? От 2 месеца тоз "Фортуна" все започва да полага тръби.

Сега БайДън е на ход, Е2/Е4.

Някога играл ли си шах, тъпунгер? Ами тя играта е отдавна в ендшпил!

Накрая Русия ще каже ШАХ и МАТ.

постоянно ни занимават с проблемът на руснаците по северен паток? Да не би защото им плащат за това?

Не руснаците, американците имат проблем със СП-1 и СП-2. Пресъхнаха изцяло тръбите в у-Крайната и си е.ало майката положението. А и сгъстен въздух не могат да продават, че е поне 100 пъти по-скъп в момента... зор.

Ще доставят и в България, само че тукашните ЗАДНИЦИ 12 години протакат тръбата за американски газ, а руската я прокараха за 1 година . Това удоволствие на сърби и руснаци струваше 3 МИЛИАРДА на България!

Краварите сега газ пикаят!

Приятелството си е приятелство,а сиренето е с пари.

Под игото на САЩ, Германия е до 2099.05.21 година. Затова САЩ могат да докарат в Ramstein-Miesenbach още 40 ядрени заряда, с по 400 КТ/ ТЕ. (1ядрен заряд е равен на 20 бомби като тази над Хирошима.) Та какво им пречи, да унищожат "Северни пАтоци1 и 2"?!

Пречи им, за да не станат втора Сахара.

Ама с "минуси", колелото на историята не ще да спре.

Кучетата нека си лаят....керванът си върви

Не са кучета - хиени са.