Контрасанкциите на ЕС ще струват на САЩ $294 млрд

Търговската камара на САЩ обяви, че започва лобистка кампания срещу намеренията на президента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма такова нещо. ЕС са слуги на САЩ !!! Точка по въпроса.

това ако не е фалшива новина, на САЩ нищо няма да им струва, защото ще спрат да купуват Европейските и да си купуват, тези дето са произведени в САЩ, те това искат и за 0 време ще го постигнат, за 18 месеца тайванците построиха най-високотехнологичният завод на планетата в Уисконсин, дадоха работа на 30 000 американеца, за да вече 8K телевизорите им са произведени в САЩ от Американци!! Това е стратегията - Европа затъва, вече и американците не им искат фалшивите двигатели с манипулирани емисии!!!!

Еми според теб американците ще спрат да купуват европейските коли, европейците естествено също ще спрат да купуват други важни американски стоки, примерно самолети Боинг и други. Знаеш ли кой ще пострада от това - всички!

Само неграмотните комунисти си мислят, че е винаги по-евтино да произвеждаш сам. Международната търхови я има именно, защото доста често вносът е по-евтин. Например, и Норвегия може да стане световен лидер в производството на банани, но няма да има кой да ги купи, защото ще са по 100 лв. килоъо при техните климатични удловия. Така беше и през соца - ние имаме голямо производство, ама никой не го иска и икономическият резултат е загуба.

като си произвеждаш всичко и си имаш всичко за какво ти е да го продаваш извън страната си или да внасяш от други места. САЩ си имат всичко - от ЕТ технологии, през нефт, до цитросови плодове във Флорида и Калифорния, да му мисли ЕСССР, у Бруксел без САЩ са 0!

Важен е крайният резултат

Дирчета, в заглавието пише 294 милиона, в текста 294 милиарда. Не че нещо ама разликата е барем 1000 пъти.

Ти пък каде го видя