17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирил Петков ще бъде отстранен на есен от властта ,чрез предсрочни избори. Херо Мустафа,лютеранка/секта в тъпите сащ,също ще бъде премахната.ПП и всичски партии няма да имат шанс при новите избори.Прсто Киро,ще замине с баща си /агент от ДС,забягнал в Канада/и майка си и канадката ,в Канада.Не ни е нужен чужденец подлога на тъпите сащ.Той е виновен заедно с другите партии да сме скарани с Русия.Хак ни е !Ние сме виновни.

с повишена трудност. Защо САЩ налагат санкции на две суверенни държави, различни от нея, за търговка сделка, която пряко не ги засяга?

На Лукой ретистрацията също я прехвърлиха в Шввейцария. Не е добре да е в Нидерландия и ЕС.

Пнякога се чудя на паважната устойчивост на дръвниците русороби към непрестанните загуби на бездарния "руский мир", превърнал се във варварска, военнопрестъпна кочина, начело с уродливия психопат путин. Месеци и години наред интелигентните хора във форумите обясняваха, че некадърникът путин ще се провали с мегаломанските си потоци. То не беше Ура, то не беше "предстои", то не беше хвърляне на избелели фуражки из бедняшките квартали. И какво накрая. Каквото казвахме, казваме и то се случва. Сев.поток на дъното до "Курск" и "Москва". РУСИЯ В СИБИР ПУТИН УВИСНАЛ В ХАГА ГОРДА И ГЕРОИЧНА УКВАЙНА В ЕС НАТО