Компания инвестира 25,8 млн. лв. в завод край Девня

Планираната дата за започване на производството е юли 2020 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пореден грандиозен успех на правителството на д-р Борисов в борбата за икономически просперитет, ликвидиране на мизерията и бедността, духовно израстване на нацията по пътя на възраждането и възхода на България! Благодарни сме, гордеем се с вас и ГЕРБ!

А само със закриването през януари т.г. на трите цеха за тапицерии за БМВ и МИНИ КУПЪР от южноафрикански "първокласни инвеститори" се загубиха 1 200 работни места... Пък "завода" за 28 млн. ЛЕВА се оказва разширение на СКЛАДА... По филма "КИТ" - "ЦАЦА, ама риба. Риба, ама ЦАЦА.."

Поредна герберска държавна помощ и начин за пълно легализиране на едни откраднати от народа пари.

НВІЅ инвecтиpa $300 милиoнa в нaй-гoлeмия зaвoд зa cтoмaнa в Cъpбия.. 4,07,2019.. Британската компания Liberty House смята да инвестира 300 млн. евро в нaй-гoлемия cтoмaнoдoбивен завод в Pyмъния. . - 12,11,2018-та..

Тия политици ни имат за тотални овце. Дават от нашите 2000 милиона за 5 самолета, я хвърчат я не - новина правим а тука за 28 мил министър точи лиги ...

Давай Боче мачкай

минерални торове, амоняк...пак отрови за бедните ни земя, вода, въздух, хора!

В мачкането... А може и в чупенето на ракети от яд на корта..

ПП ГРОБ усърдно са грижи ДЕВНЕНСКАТА ДОЛИНА НА СМЪРТТА ДА СА РАЗШИРЯВА..

Баневи какъв клас на инвеститори имат

Ама тя тази компания не е ли на сем. Баневи?! Как така инвестират от ареста?

Човече ти си сериозно болен, защото толкова заблуден не може да си.

Сега разбрахте рли къде ще отидат цистерните от Химко Враца?

Не....

Болен си ти ,че не разбираш иронията.... Но и двамата сте зле де....

То за тва ви управлява и ще ви управлява лойко докът съ гетне.

струва реално 28 милиона. Промишлените инвестиции започват от стотици милиони.

Само да отбележа, че фирмата “Агрополихим” няма нищо общо с фирмата “Полимери” на Баневи, освен, че са разположени на територията на промишлената зона в Девня заедно със “Солвей Соди”, “Италчементи” и други. Агрополихим е най-големия производител на торове в региона на Черноморието и изнася доста продукция за Европа, Азия, САЩ и за Южна Америка. Полимери отдавна не работи.

Много е изпростял народа и е пълно с тъпи хейтъри...... агрополихим е една от малкото останали читави компании. Гледах им отчетите за последните 5 години. Хората работят, инвестират всяка година по 50 милиона, плащат данъци и високи заплати и не получават никакви субсидии.... Такива компании ако имаше повече, нямаше да сме на тоя хал.

Тоя сертификат им трябва за да съкратят малко безумните срокове на държавната администрация и да вземат по бързо разрешение за строеж. Нищо друго..

Абе умник, Ти наясно ли си въобще за какво става въпрос???. Химко е купчина старо желязо, а агрополихим е работещ гигант.... какво общо имат двете неща не знам

stankow

"Инвестира в завод край Девня". И си мислиш - брей, нов завод край град Девня. А то се оказва - разширение на склада на съществуващ вече завод, който, да, намира се край Девня. Дето завод дядовците и бащите ни са построили при социализма. И който западняците взеха за жълти стотинки през 90-те години. Да им умра на "инвестициите" !

stankow

Иронизира човека. Но ние, публиката, сме изнервени, не ни е до майтапи ! :(

Колега, на нашите дядовци синчетата доколкото помня бяха фалирали тоя завод през 90те и бяха почнали да горежат, както нарязаха Химко, Агробиохим, Кремиковци, Плама и т.н. Тези западняци взеха тая купчина желязо, инвестираха маса пари и от доста време всяка година декларират голяма печалба и плащат данъци в хазната, за разлика от много други... Такива сертификати получават по 2 годишно и не им пука за тях, единствено далаверата им е че по закон сроковете за издаване на разрешителнни от институциите падат наполовина... Дай боже да има още такива инвеститори, които не са еднодневки....

У ваше село кога последно някой инвестира 28 млн, та почна да разбираш толкова?

Тия дето ги споменаваш са шивайки фабрики, може и с по 4000 работници. като се вдигнат заплатите и събират куфарите... Агрополихим е технологично производство в което инвестиция от 30 млн може да се управлява от 3 човека на смяна... Прави разлика

Аз знам къде ще отидат говната от химко... У Искаро ;)))