Компаниите за коли под наем се подготвят за електрическо бъдеще

Бизнесът с рентакар надхвърля 100 милиарда долара в Европа и Северна Америка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Едва ли някой се съмнява, че бъдещото на автомобилите е електрическо." Със сегашните батерии - никакъв шанс. Трябва нещо наистина принципно ново. Иначе петрол, а като свърши - синтетични горива.

_stankow

Чистите електромобили имат бъдеще само в луксозния клас и тези - под наем. Които също са към луксозните. Иначе хибридите - имат бъдеще !

Нашите мурзилки гледат на Китай като на спасителен бряг за Рашка Говняшка, а те китайците бълват огромни количества фотоволтаични панели и вятърни генератори! Като сложим в уравнението и техните електрически автомобили - Китай е палача на рашките!

_stankow

Бълват. И тези, дето се прецакаха да си ги сложат - сега търсят рубли ... :) Тази година в Германия 90 дни (деветдесет дни), подред, нямаше вятър ... И мегаватът от 100 евра стигна 400 евра ... Не е луд който яде зелника (Китай), ами който е тъп да си слага панели и да си затваря въглищата и АЕЦ-овете (Германия) !

Няма да имате никаква собственост, но ще сте щастливи ;) С новите цени на ток, тец ще почнат да вземат жилищата./доживотно ползване срещу бонове за храна, сметки/ Инклузивен Капитализъм /капитализъм на участие/ Клаус Шваб

Ми ок! Предпочитам така, отколкото да имам един куп собственост, ама да съм нещастен!

ЛГБТ, депопулация, МЕТА, скакалци, червеи за нас, за тях яхти острови на Епщайн, 77 девственици, свинско... Под хубавите думи се крие невиждано кастово робство, просто не е човешко това дето предлагат.