Комисията за финансов надзор ни гарантира защита, ако натопим шефа

Остава да видим дали това ще отприщи сигналите за нередности към регулатора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искат да има ефект би трябвало това топене да има и финансови бонуси за този, който пуска доноса. Така обхвата на пускащите ще е сведен до такива ядосано на шефа и такива със съвест и чувство за справедливост..

Ей, селяни от КФН! Използвайте поне транскрипция на български дума, ако не кирилица, която вече съществува в Интернет. Името на пощенската кутия е съставено от английски думи, а тук не сме Англия и никога не сме били.

ми то в америката го има от 100 години : свидетелстваш в съда срещу някого за да го опандизят и после дух - смяна на самоличност , защитен свидетел и т н ..

Че то си стана като едно време.

PEYTSCH

Какво значи „да натопиш шефа“ ? Да кажеш истината - това не е натопяване. Ако го наклеветиш - това е престъпление. Но да го натопиш е глупотевина на журналята....

Е, абсолютна измислица пишеш. Всъщност "да го натопиш" означава точно да кажеш истина, за действия, които той крие и истината за тях може да му навреди. Може би промиването на мозъка от американски кримки да дава резултат?

- донос. защото използването на глагола "да натопим" се връзва с донос, а не със сигнал за нередности.

Очевидно написалият тази статия НЕ Е НА ЯСНО много, много с капитализма в България. "Да натопиш Шефа" - това е валидно за разни малки "Фирми Лилипути". Истината е, че Натапянето е за АКЦИОНЕРИТЕ, а Изпълнителният Директор" е не повече от един Бушон.

"Комисията за финансов надзор ни гарантира защита, ако натопим шефа" ПАК ДИРовска ПРОПАГАНДА И МАНИПУЛАЦИИ Термина "да натопиш" някого е негативен! Дир представя в негативна светлина сигнализирането на престъпления, използвайки негативни изрази, за да оплюе спазването на законите. За дир сигнализиране при нарушения и спазването на законите е престъпление, укриването на нарушения и погазването на закона е похвално! Престъпници сте вие!

Сигнализиране е, когато застанеш зад едно твърдение с името си, и си направил своя избор в името на това, което считаш за справедливо. Въпреки че знаеш, че съществува някакъв риск за теб. Когато се възползваш от гарантирана анонимност, това си е чисто и просто донос. А и какво означава, докъде се простира защитата срещу дисциплинарно уволнение? Ако някой подаде вярна информация за нещо нередно във фирмата си, след това може да идва на работа когато си поиска, да си тръгва когато си поиска, да отсъства без разрешение и никой няма да може да го уволни?

Веднага напапям боко

Това звучи по следния начин. Давайте ни идеи как да рекетиране едни хора за да се облагодетелстваме ние. Звучи сякаш тези хора мислят за народа, а не за тях самите. Комисията е като сопа която се върти и наказва и пази собствените си партийни интереси. От зъзлавиети разбрах, че трябва да подавам сигнали срещу шефа на самата агенция, но след това си казах, че едва ли е така:-). Че са ид иоти, ид иоти са ама чак пък толкова:-), макар че е възможно:-)

Баце, комунистите винаги сте били тъпа и проста сган. На тази комисия работата и не е "да мисли за народа" а да регулира капиталовия пазар.

шефът ме принуди да докладвам за всичките му подлости спрямо мен и сестра му ,уж под защита от такива като него .без капка угризения у мен нито сега ,нито по-късно .явно някои просто си го търсят .

Дайте и мейла на арменския поп, при него оплакванията имат по-голям ефект, доколкото знам.

Служителят, подаш сигнала трябва да получи процент от глобата.

КФН чиито шеф бе разкрит че консултира и е партньор на НАРКОбоса БРЕНДО или г-жа АГАИН булка на албански соросоид 2 агент на чужди служби

Имах един познат, беше защитен свидетел по едно от знаковите дела. Така го защитиха, че престъпниците го разстреляха.

издигнато в култ. Освен подслушването и ровенето в личния живот чрез всичките модерни джаджи..

Имат нужда от доносници, за да оправдаят собствената си некадърност.

Топим шефа, КФН взема лиценза и оставаме на улицата. А сега шефа плаща на КФН и всичко е спокойно.

Гарантират ви да си загубите работата, а може и нещо по-лошо да ви си случи! Не дай Боже!

Демек - ще те изритат от работа както си "анонимен"...

Направих си Скрийншот на заглавието за идните поколения. КФН гарантира защита както при фалита на ЗК Олимпик. Това обаче няма значение , защооото Боце е винаги с нас ... Духом!

От Бг-СЪД ще казват /за всяко натопване/ , че НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ! РазбраАте ли мЪ?

И как ще издържи в съда това изпържване ? Нали веднага ще ще ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ФАЛШИВИ СИГНАЛИ , КАКТО БИЛО И Е ВИНАГИ ДО СЕГА В Бг ? Кой сътвори и тая безумица ?

И как ще издържи в съда това изпържване ? Нали веднага ще ще ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ФАЛШИВИ СИГНАЛИ , КАКТО БИЛО И Е ВИНАГИ ДО СЕГА В Бг ? Кой сътвори и тая безумица ?

В България лъжата я нямат за нищо ! Кога е бил защитен някой , или пък ''гарантирана анонимност'' ???????????????????????????

Или пък освен да снесе на работодателя дръго няма да направи тази комисия. Някога нещо да е било както трябва в БГ?

Нова измислица на измислената "независима" комисия. Отдавна трябваше да ги закрият, а не да получават по десетки хиляди лева на гърба на народа. Защо не откриха навреме кой ограби КТБ.

а защо направо не си назначите навсякъде по един партиен секретар, както си беше, и всички ще си се топят един друг!

Кифли Фусти Нагли (КФН).

СМЕШНЦИ!

Серина се за един лаф от зората на парламентарната ни демокрация: - "Ако искаш да забатачиш една работа , създай комисия!'

Използва се фактът ,че част от българите са мръсници по природа и обичат да плетат интриги зад гърба на другите. Аз не ибавам шефове и разни други ,които се опитват да нарушават правата ми и закона като цяло!Директно във очите! Но никога зад гърба на хората!

От малък град съм. Дето се казва - познаваме се всички. Ако натопя шефа - никой друг няма да ме вземе на работа. Навремето имаше такъв лаф в казармата: "Да те гони сарото по устав!"

Тези от КФН напоследък гледат стари американски филми. Като "Уолстрийт" и "Парите никога не спят". Зер те и за това вземат заплати по 10-15 000лв. месечно, защото нищо друго не вършат. Да сте чули някой да е осъден за манипулиране на пазара? Няма и да чуете. За золума на бузнесмена с розовите бузки се сетиха 10г. по късно и ще го осъдят на кукуво лято.

Още преди да се помислил да го натопиш и шефа вече ще знае. КФН ви гарантира оставане без работа и повече никой да не ви назначи никъде. Естествено "шефа" и тези от КФН пърдят в едно гърне. Хайде, холан. Гледайте си дебелата заплата и не се занимавайте с глупости.

Ще отприщи нанайци. То така се отприщват сигнали. Някаква комисия от сульо и пульо дето е назначена ама точно да пази най-миризливите задници.

А защо тази лъжлива комисия не каже какво става с застрахователно дружество "София Инс"?Пореднатана пирамида. Тази комисия е проядена от корупция и нищо не може да ме накара да мисля, че тъпата държава ще се оправи.

Че кой има доверие на КФН с или без мейл адрес?!

Пак бюджета ще храни с мильони поредните джендъри комисии Малко са циганите , КЕВР и ТЕЦ-ове А сега и тия лежачи Някой да чувал случайно за Комисия почистваща улиците или градинките от кучешки лайна ежедневно

В цивилизованите страни това е нормална практика. Но като се има предвид завистливият и злобен българин, кой знае на колко хора ще съсипят живота.

Е баси подлото решение на въпроса с него се подтиква най - долното човешко качество- доносничество и злоба. По - елегантно не можеха ли да го измислят

Точно това е идеята Тъпия избирател трябва да се побърква и послушно да гласува 100 години едно и също

Защита на служител от поднадзорно лице? От КФН? Разплаках се от умиление.

Да бе, баш имейли ще пускат с оплаквания, да ги препращат директно към шефовете им ... Турете телефон, имейл никой нормален няма да прати...

Само така , топене , интриги и мръсни игрички , това е формулата на бою и шайката му , ако искате да станете като "идолите на кенефа" това е схемата , педерастии до безкрайност .

Един дебил се бореше с корупцията и сега му търсят Биткойните Тази комисия може единствено да гарантира вземане на собствените си високи заплати за послушание 10'000лева на калпак

Де да бяха 10000 ама са 15000

Иванчева да се оплаче от строителните предприемачи!

Защита като "трайно безработен" или ?

Закона на доностниците Специалитет на Ага БОИКО и патриотите воловари

Готов съм да го направя! Веднага! Някакъв "шеф" е решил да отнеме възможността на общественият ни защитник в областта на капиталовия,застрахователния и нам къв си сектор, да се среща със нас,като отнема правото му на придвижване лишавайки го от служебен автомобил. Нещо,което всички,които ме оглозгват в капиталовия,застрахователния и нам къв си сектор използват служебно т.е.безплатно за тях и платено от нас. Заведете сигнала ми във деловодството си и действайте! Държи ли ви!

Голям смях! Това е поредната щуротия за да си оправдаят високите заплати, а всички си плащаме фалита на един застраховател с по-високата цена на гражданската отговорност.

Идеално! Българите са родени предатели.