17-11-2017 20-11-2018

Коментари

""В нея ще участват президентът на КНСБ Пламен Димитров, председателят на браншовата камара на автосервизите инж. Емил Германов, председателят на Българската асоциация на пострадалите от катастрофи Владимир Тодоров, председателят на Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България Красимир Георгиев, изпълнителният директор на Асоциацията на автомобилните производители Татяна Груева, председателите на Федерацията на независимите синдикати в леката промишленост Цветелина Милчелиева, на независимите синдикати на строителите Цветелина Иванова и на синдикатите в земеделието Светла Василева."" Баааа..колко паразити и тумори в тези отрасли, за изрязване със скалпел !!!

изрязване ама с балтия не със скалпел

на някой ще му отвъртят един по тиквата с ключ 42...

Вместо да се занимават с това, което не им е работата, да бяха погнали ШИШИ за затварянето на Булгартабак. Или там не смеят да пипат, защото им се плаща.

Това КНСБ изглежда въобще не е наясно с функциите, които би следвало да има има. Сред тези функции със сигурност не са да разследва сивата икономика. Това са функции на НАП, ДАНС и др. Изсветляването на на сивия бизнес със сигурност не са в полза на хората, които работят в него, защото държавата ще изземе едни 30-40-50% от приходите им под формата на данъци, осигуровки такси, акцизи и още знайни и незнайни начини и ще ги преразпредели за цигани, полюцаи и държавни служители. Та какво е туй КНСБ, дето се прави на НАП и ДАНС едновременно? Не трябва ли да е от другата страна на барикадата и да защитава хората от държавата?

Teя хрантутници от ДС на държавна заплата досега организираха ли нещо в защита на работниците. Аз познавам хора работещи в заводи приватизирани от световни фирми, които казват че експлоатацията се е увеличила 5 пъти, а заплатите не, даже има и понижени. КНСБ от тяхното основаване досега направиха ли поне една справка колко се е повишила производителността на труда и съответно заплатите, организираха ли досега поне една стачка, истинските профсъюзи на запад го правят редовно.

А канисйбето кой има право да ги проверява, щото там е бая тъмна Индия .

и тия ;борци; се извъдиха , за благинки от работещите

В авто къщите са най големите далавераджии и е време да бъдат стегнати с много по голям контрол и правила. Хем мошеници, хем нагли!!!

Ако искат да се борят със сивата икономика трябва да тръгнат между служителите в държавната администрация - ТАМ Е СИВАТА ИКОНОМИКА! Защото само там плащат без нищо да се работи, там при наличие на трудов договор се налага освен заплатата по трудовия договор, който ги задължава да работят качествено, съвестно, пълноценно, системно се налага да им плащат допълнително бонуси за да си вършат поне отчасти работата, за която са задължени по трудовия договор! Там е сивата икономика, там в държавната администрация е заровено кучето, там е ключа от бараката!

Ти си откровен ТЪПАНАР!

Хрантутниците от КНСБ пак ще изпълзят в автосервизите за да си просят рушвети. Тия като огладнеят и тръгват по работещите за да изкарат малко немъчена пара... Пак може някъде да си изкарат боя...

КНСБ не е комптентната по закон юрисдикция, която има правомощия да обикаля и провежда проверки. Изявлението само по себе си и призив за извършване на рекетьорска дейност от синдикалните дейци. В държавата настава произвол по вина на правителството, което е символ на произвола и грабежа от народа с пряката подкрепа на останалите от БКП. БКП граби българския народ, защото е необразован, немъжествен и покорен от руснаците и американците.

Особено гумаджиниците не плащат никакви данаци и лоши условия на труд

да сметнем - 1,5 млн работещи официално - 700 000 държавна администрация, 300 000 в автосервизи, 65 000 в МВР, 30 - в БА, Наистина ли абсолютно във всички останали сектори - храни, ИТ и т.н. работят общо колкото само в автосервизите???

"КНСБ ще започне нова кампания срещу сивата икономика" ДА ОБИКОЛЯТ ПАРТИЙНИТЕ ЦЕНТРАЛИ, ЗАЩОТО РАБОТОДАТЕЛИТЕ НА СИВАТА ИКОНОМИКА СА ТОЧНО ТАМ! АМА ГАРВАН НА ГАРВАН ОКО НЕ ВАДИ!

В Младост 3 на 300 метра от общината има автосервиз, който се подвизава в градинката между блоковете. Няма сграда няма нищо, колите се оправят на асвалта. Обаче от общината странно не го виждат

Масово по българските фирми работниците се осигуряват на минималната заплата и им се дава на ръка поне още толкова! Не е само в автосервизите,в почти всички български фирми с български работодатели е така!!! Проверявайте масово,не само автосервизите,но и другите сервизи,а и не само...

А ЗАЩО е така? ЗАЩО българският работодател и българският работник са принудени да крият реалната заплата? Отговорът е ПРОСТ: Защото данъците и осигуровките не се връщат обратно при хората, под някаква форма, а се прибират от държавата за да се отглеждат цигани и полюцаи. Аз, ако знам че 40-те процента осигуровки, които плаща работодателят ми, ще отидат за моята пенсия, жив ще го одера за да ми ги плаща в пълен размер. Ама като знам, че от всеки 6 лева внесени от него само 1 (ЕДИН) отива за моята пенсия, ми много ясно, че и двамата предпочитаме тези пари да останат у нас. Това не е така у нормалните държави, затова там и никой не крие заплатите. Щото нямат сметка.

….това нова партия ли е ?

Като начало добре, ама като перспектива и при условие, че успее напълно, ще доведе много да се вдигнат цените на ремонтите, което още ще натисне размера на обезщетения по застраховките и ще вдигне цените на застраховките. Има нелегални сервизи, но там основно хората ходят щото нямат много пари.

"...КНСБ ще започне нова кампания срещу сивата икономика, с акцент върху търговията, ремонта на автомобили, подготовката на водачи и безопасността на движението..." Браво бе господа синдикалисти :) След като вчера излязохте с новината че може да си издигнете кандидат за Евро-депутат то днес от написаното да разбираме ли че трябва да очакваме и КНСБ КАТ , КНСБ Авто-школа и КНСБ Авто-сервизи ? Ако не ме бърка паметта синдикатите имат една основна функция и тя е защита на работещите. След като синдикатите отдавна вече не изпълняват тази си функция (гледайте що творят и как да се наклонили пред държавата в Тристранката) то вече да считаме ли КНСБ и Подкрепа като Политически партиий след като искат да имат свой Евро-депутат ? А бе незнам, пълна пародия. Хората по провинцията масово в недоимък и безработица а този който работи я изкара 7-800 лв я не а тия синдикалисти минаха вече и на бизнес авто-мото ала бала...Пътуващият Цирк преминава в нова епоха