Кметът на Стара Загора: Няма качествени работници за ремонтите в града

Страхуваме се от закриването на ТЕЦ-овете, много от хората от града работят там, призна Живко Тодоров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има качествени работници само че работят в ЕВРО на запад, които вие комунистите-капиталисти гонихте 30г.

Котато си откраданал половината пари по проекта и търсиш някой да ти еаботи за жълти стотинки резултата е ясен. Направихте хубавия център на кочина.

Ст.Загора запада с всяка изминала година. Вероятно вече сме към 70хил. жители и то преобладават ромите. Тецовете гарантирано ще ги затворят много скоро, но за разлика от големите градове на България - София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, ние нямаме чужди инвеститори и алтернатива за работа.

Кмете, качествени работнци има , но срещу съответното качествено заплащане.

Koйто работи и плаща данъци и осигуровки, издържа и поддържа най-големия терорист (вносните са без значимост) - самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Когато няма качествен градинар, няма качествени цветя. Когато няма качествени управляващи, няма качествени работници!

Дали тази общинска полиция ще озапти големите замърсители на българските градове. И вие ги знаете много добре кои са - тези, които плащат дребни суми на ученици, да разлепват техните противни лепенки-обяви за бързите им, но скъпо платени кредити, за ремонтите на покриви, за концерти и др. и др. Има ли български град, в който автобусни, трамвайни спирки, всички видове стълбове, сгради да не са целите облепени, с едни върху други стотици хиляди хартиени боклуци? И със стотиците хиляди нищо невършещи чиновници, дали не можете да се справите с тази напаст, или тази гадна мръсотия не ви прави впечатление? На тези лепенки са посочени телефоните на просташките фирми-замърсители. Достатъчно е всеки кмет на населено място да им тресни по няколко солени глоби и те сами ще спрат. Можете ли да направите това, или не искате? Моля, отговорете.

В БГ-то няма качесвени тротоарни работници, а един ЮНАК говори за автомобилите само ремонти в сервизите. ГолЕм екшън шЪ падне!!!!!!!!!!

ченгетата не можаха да предвидят...че няма кой да им работи за жълти стотинки. При социализъма границите бяха затворени заради това...германците поискаха работна ръка, но комунягите естествено отказаха и тогава ГФР покани турците, колкото и да не им се искаше..

Но са им плащали навярно добри пари.Наистина при социализма бяха границите ни с телени заграждения и нямаше как да се излезе на работа в чужбина.Сега вече настъпи това хората да бягат от Родината.

Защото, ремонтите в града са възложени на софийска фирма, собственост на Цв. Цв. В Ст. Загора работят 20 циганина от няква местна фирма подизпълнител.

То няма и качествени кметове, общински …, областни, министерски и т.н. все престъпен бизнес! Ти като си качествен защо хората бягат? Общински паркинги дерат кожите на всеки паркирал и с една гума на бордюра! Шпигел! Като се погледнеш в огледалото какво виждаш, освен далавери!

Като знаеш че няма хора, аланкоолу, защо потроши и буквално затвори Стара Загора ?

Защо няма качествени работници? Нали изпълнението на тези обекти е възложено на строителни фирми, които са спечвлили обществени поръчки. Как тези фирми печелят , след като нямат нито работници, нито техника. Как става това? Работата на кмета е не да търси строителни работници, а да подготвя така тръжната документация, че да печелат фирми, които имат ресурс, а не фирмите на баджанаците. Освен това търга трябва да е отворен за всички строителни фирми от ЕС. Като в България няма добри строители, в другите държави има и то си личи. Да не говорим за така наречените подизпънители на подизпълнителите. Няколко големи фирми фирми печелят всичко, което се строи в България и после го възлагат на подипълнители, обикновено цигански барони с по няколко човека работници за жълти стотинки. Това е истината дами и господа !

Провалени срокове,некачествено стоителство...виновни няма.А има-лошите метеорологични условия,лошите западняци,които искат да закрият ТЕЦ-овете!?Той в себе си вижда ли някаква вина и отговорност за тези провали?Нямаше го на честването на Съединението,на 20-годишнината на военната бригада!Къде ходи,какво толкова важно го отклонява от тези важни събития-жалони на националната ни история?Все една и съща зам-кметка чете банални и изтъркани фрази навсякъде!Това не води към нищо добро!

Ами няма, няма и да има! Щото десетилетия разправяхте на децата да учат, че да не работят. И бачкането остана за некадърните и тъпите. Ама сега ревете, че само такива имало.

Каквито управниците такива и работниците ( качественние и можещи отлетяха от терминал1 и 2 , сега търсете "черните мангусти " от матряла да ви работят !

Защо няма качествени работници? Защото няма качествени кметове,те всички са от БКП /гроб/и освен да крадат друго не знаят.