17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде пак ! Ежедневната доза Водордиагра ! Този СПАМ всеки ден ли ще излиза ?

откъде ще намерят грамотни "въглищари" да фълят гориво на тез мноо реактори , ами поддръжката ??

На то много сложно бе. Вадиш една тръба от 5 кила и слага друга - работа за под 5 минути веднъж на 10-15 години. Един въглищар може така и 1000 реактора да затопля.

Безчит брадати терористи се точат на тези малки модулни реактори Един такъв ако гръмне ще изчисти от неверници град колкото софия

Не може да гръмне, там е номера.

Икономически мощните държави налагат на немощните да спазват сериозни еко изисквания, което води до по-чист въздух на планетата и по-бедни, бедни държави. Не разбирам защо промотират толкова водорода, след като да се произведе екологично е доста скъпо и коства вода. Истината са атомни централи където може, слънчеви панели из пустините и батерии, които да го играят като буфер при разни претоварвания и аварии. Отделно собствениците на къщи да могат спокойно да си покрият покрива с панели и това да не изисква 100 страници документация и разправии.

Как бе,нали АЕЦ бяха най-голямата чума за зелените.След Чернобил и Фокушима едва ли не искаха закриване на всички атомни ценрали?!А всъщност те са много по-безопасни - оставете Чернобил с причина руската некадърност и Фокушима с подлите тайни диверсии на САЩ в океана.БЕЗ АТОМА ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ОБРАТНО В 19 ВЕК!

Докато по света се плодят като зайци никаква декарбонизация не може да го спаси. След сто години при 30 млрд. население само от пръдните ще се изтровим.

Аз мисля че скалъпената ковид пандемия ще реши проблемите с декарбонизацията, многото земляни, замърсяването и пр. Добре дошли ново технологично робство и световен концлагер.