"Клубът на богатите" започва преговори с България за членство

Поканата към страната ни идва след години дипломатически усилия и преговори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАЖЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ ОТ НАС?! КОЛКО ЩЕ Е ВНОСКАТА НИ?!

Преговорите се водят в гей сайта гриндер

Много е важно да си богат като... Перу. Или като... Румъния. А защо не и като Аржентина. Страхотен клуб на елитни държави.

След ЕС, НАТО и Триморието, това е поредната лихварско- глобалистична-либерало-джендърска схема, в която се опитват да ни включат. Най- бедната и корумпирана държава в ЕС, щели да я примат в някакъв си клуб на богатите и развити държави. Звучи като виц. А на всичкото отгоре Киро май ще излезе ляво ориентиран. Получил е поздравлението за членството от друг гей еврокомисар чрез някакво приложение за запознанаства на гейове. Чак си го е снимал и си го е споделил на незнамсикакава страница. Докъде я докарахме, гей дружинка да ни управлява. Наистина започвам да си мисля, че по- малкото зло беше Толупа. Поне не е обратен.

Много добре е, че ще има още един международен фактор, който да следи, пише и говори за корупцията и най-полулярната и форма в БГ - шуробаджанащината.

Годишната такса е 1 милион долара! Боклуци!

И естествено нашия премиер, колебаещ се кой му е националния флаг - канадския, българския или този на дъгата, е споделил подкрепата към него, получена в … Grindr (Tinder ама за гей запознанства)…. https://afera.bg/премиерът-е-абсолютен-мърльо-забрави/

Кви богати бе гъзове, най-бедната държава в ЕС, аре майната ви и тия искат да ни праскат като Европа НАТО и ебем ли го кой!!!!!!!!!

Това е вица на столетието