Китайци купиха модната верига "Том Тейлър"

Поглъщането няма да има последици за около 3400 служители и 453 магазина на "Том Тейлър"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китай изкупува света. Спрете ги!

Много ги харесвах, но спирам да ги купувам от хигиенни съображения !!!!

Нямало да има промени, ами за каво ги купуват тогава!

Най гадните тениски. Едни разпуснати. Дънките им и те не стават. Чорапогащници са. За гейове все едно.

Едва ли германците са толкова зле.. Сигурно някакви араби турци и негри- Крадци и Трафиканти на маймуни и Наркотици, са решили да ги огрябят... И затуй са фалирали... За да я има България, тия китайци, араби и негри да бягат към Турция... Един китаец или арабин може да ОРТКРАДНЕ Бизнеса на 20 Български фирми.. Мачкай китайци араби и негри, ако искаш да има какво да ядеш и къде да спиш !!!

То и преди това голяма част от продукцията им беше направена в Китай. Както и на другите вериги, разбира се.

Боклуците на Том Тейлър ще станат още по-големи парцали!

За китайците тази марка ще им е като Армани...Ама не ексчейнджа хахахахха

хора, може и да ми се смеете но аз си купувам само втора употреба дрехи, защото вече са изпирани и не са се променили. преди да стана вехтошарка си купувах все такива маркови и като ги изпереш станат на задник.

Че и българските са такива, защото всички внасят текстил от Китай. Навремето се подигравахме на турските стоки, но сега отивам в Турция да си купя нещо което не е китайски боклук.

Ами те в последните години и без това бяха мега зле откъм асортимент, всичко кат за някви баби.

Масово да изкупуват фалирали западни компании след ковид епидемията. Предизвикаха световна криза, а после се възползват от нея. Чудя се защо ЕС го позволяват

Тука имаш един непредвиден от теб проблем . Голямата част от българите не са надъхани да бъдат достойна конкуренция на китайците. Не че не могат по-добре, ама не се напъват - нали го виждаш това. Спим бе брато !

Ми те германците не знаят какво е шевна машина сигурно от 40 години. Така или иначе всичко се прпизвежда в Китай . Въпроса е че повечето неща ТТ не стават за нищо.

"Том Тейлър ГеембеХаш" Не е Геембехаш, а Геембеха! Тъпите журналисти като не знаете, по-добре си го пишете в оригинал на латиница!

И без това качеството им е китайско, ама от лошото китайско

Кво излиза- западняците капиталисти продават фирмите си на китайци комунисти. Значи вярно е че капитализма е загиваш.

Значи, че китайският националсоциализъм е по-див капитализъм от европейския !!!

Мими, нормално е. ККП може да купи и НАСА. Затова са си виновни западняците, които си изнесоха почти всички производства в Китай преди много години. Комунистите участват във всяко, китаеца бачка за купичка ориз. Не са ли ви ясни тия работи? Китайски стоки няма, има Найк made in China.

Европейската икономика бавно замира. Заводи, автомобилни предприятия, производители на техника, футболни отбори, винени изби и какво ли не се изкупуват от саудитци и китайци. Нещо повече: Европа разпродава на тези чужденци земята си, където се прозивежда жито. Оборотите и печалбите на тези предприятия продължават да се вписват в активите на германската икономика например, но релано това вече са изнесени прозиводства на Китайската партия и саудитския крал. Европа губи позиции и става подвластна на чуцди интереси. Представете си каква ще е картината след 30 години! И какво ще стане, ако Китай реши да инесе цялото жито през Пирея (също вече китайско пристанище), за да задоволоява собствените си нужди! Тези държави ще контролират доходите ни, нивото на живот, а оттам и цялата политика на ЕС. Не ми се мисли!

И без това се произвеждат в Китай. Оставихме всичко на китайците, в скоро време ще внасяме и китайски депутати. Което няма да е зле.

Едно време по пътя на коприната от Китай идва чумата. Европа е обезлюдена на места до 80%, така османсците успяват почти без съпротива да се настанят в източна Европа. Сега този вирус парализира целия свят и тия изкупуват масово закъсали фирми. Трябва някакъв "филтър" за се измисли за китайските амбиции......

След време,Китай ще изкупи целия свят .

Китайцита отдавна не бачкат за купичка ориз. Това е доста стара информация.

В смисъл ? Да си чувал за пазарна икономика и свободен пазар ?

хаха още ли има наивници, които вярват, че китайците бачкат за купичка ориз? явно анти-китайската пропаганда работи успешно

проблема не е, че ги внасят или правят в Китай, а проблема е, че са правена с качество за Източна Европа, ако същите дрехи си ги вземеш от някоя държава на запад или Азия ти гарантирам, че след като ги изпереш няма да "станат на задник"

по скоро спираш да ги купуваш от "мозъчни съображения"

Знаем за зелените човечета. Но жълточервените човечета са много по-опасни.

Тръмп започна пролетното почистване.

"Хигиенни" трябваше да е в кавички :))))

аз не купувам от тази марка. Прекелено са скъпи, само ваденката (надписа) не е достатъчно.

Ти харно думаш....

ти ще бъдеш роб на китайците на които се кланяш

а ти ще си умреш явно глупавичък

Нека да уточня нещо. GmbH на немски само по себе си не се превежда. Или си остава така, или се изпуска, просто защото на български звучи нелепо. На всичкото отгоре на немски буквата Н се произнася "ХА", а не "ХАШ". Последното е на английски, а първото е на немски. Много моля авторът на статията първо да се осведоми, образова и чак тогава да пише. :)

Идва ред на БМВ и Мерцедес....

И ти пишеш страшни глупости. Gesellschaft mit beschränkter Haftung=GMBH=ООД. Надявам се да е по-ясно.

Тъжната истина!

BMW или Mercedes - трудна работа. Ама Tesla е доста вероятно да стане китайска.

ГеембеХаш, драга ни Надежда Христова, е немската абревиатура за Дружество с ограничена отговорност. Така изписаното от Вас, както и някои други съществени пропуски от граматическо и стилистично естество, будят основателни съмнения за квалификация отговаряща на длъжността "редактор".

Наистина Китай изкупува европейски фирми, но държавата ми е да регулира износа и да повиши данъците, таксите в интерес на националната сигурност

Мерцедес 13 процента е Китайски