17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е форма на национализация. Буквално Централната Еврейска Комунистическа Китайска банка копува националната индустрия. Наливът се пари които са национална собственоЗ, в националната икономика, което намалева частния капитал и дял, що е то? КОМАНИЗКА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ. Саму за тфа да беши, пак си струваши да пуснът нарочно едно човешко създаденко вирусче и да диктувът условията под геноцид, както им е обичейно на команягите. Сичко това е в услуга на Бил Гейтс усилията да пласира ваксини и да промотива световен геноцид, защото целта на Зионизма е да постигне 95% оф световното население избито. Саму еврейството да остане, в бленувания от Талмуда Зион, планетата чиста от гои, и там неколко гои за техните лични нужди да се моткът под пълен минд и роботизиран контрол.

Вярно е че Китай имат най-големите резерви ОН злато но това си е чисто печатане пари от нищото както правят в САЩот 72 год на сам.

Ама под чий контрол са най-големите златни резерви? познай от раз де - ПОД ЕВРЕЙСКАТА ЦЕНЪТРАЛНА КОМАНИЗКА БАНКА КОНТРОЛ, СОБСТВЕНОЗ НА РОТЧАЙЛД. Айде пак че китайците имале златни резерви? да познавъш китаец който има контрол и достъп до тея златни резерви?

голямо печатане е паднало. Накрая са ползвали матрични принтери сигурно

Толкова ли не намериха дир-а снимка от Китай, та истипосаха логото на Епъл!?

Повече пари от БВП на България за цяла година

а за колко години е за Видин? А за Подуене?

с купищата долари без покритие ще изкупят акциите на компаниите от чуждестранните инвеститори. Хем пласират хартията, хем икономиката преминава в национална собственост Това вече го правиха в Русия

Само Фед печата без покритие, китайската народна банка е банката с най много активи в света...

Кухчо, печаТат юани, а не долари

А на нас ни инжектират всеки месец ново увеличение на всичко