17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирчо, Кирчо! Чета и си мисля, стегни се бе момче. Уж в Харвард си учил, не се оставя да те водят за носа, разгъвайки упорки. Всички помним как комунистите раздаване кредити и фалираха банки. Знаем, че знаят с какво да манипулират хората.

Ердоган си направи подобен, а българите, защо да не можем правителствен?

Супер готин, ама в лош отбор. Той се смята за отборен играч. Следователно трябва да разбира, че в отбора на чегъртащите неговите решения ще бъдат посрещнати с недоверие и скептицизъм.

Кирил Петков е супер готин, много го харесвам!

Човекът си верши работата както трябва.Стига с тая българска черта да хулим някого и да му завиждаме.Каквото може направи човека и ще направи до новия кабинет.Ако му предложат и помислят малком какво иска да направи замапред може и да му се получи,но ако пак започнат да извиват ръце на хората който искат да напрвят нещо за страната си.

След лов и преди избори, пък те изборите минаха и пак се лъже!?!?!! Аааа..Да не би защото идват избори за президент и има вероятност настоящият резилдент, назначил съветваното правителство, да стане клиент на прокуратурата??? Как не се сетих по-рано????

Изпусна момента да бъде експерт и вече не му вярвам и на една думичка.....

Друго си беше при онова свръхнелицеприятно протеже на ДПС, на което не успях (т.е. нямах желание) да запомня името.

До момента видяхме,че обича една банка и се занимава само с нея, изпразни язовир и се поразходи, сега има нова любов. Обича небостъргачи.. и иска да ги сваля.. Този човек ли е умен, този човек ли е подходящ за да сътвори нещо. Той е един пълен нарцис и въздухар - показен тъ пак

До момента видяхме, че излови най-големите текущи золуми на ББ в ресора си. И че има намерение да ги стопира. Което ще доведе до съществен отлив на финанси за ББ и за обкръжението му.

Само измами, с благозвучното име инвестиции.

"Преди месец министърът попита и защо точно "София Тех Парк", където трябва да се развиват иновациите, е избран за строителството на правителствена сграда." Защото знам, че другите момчета не се казват Росен и послушен президент предишен те не са били :)

Харесвам работата и мисленето на Кирил Петков. Изключителен професионалист!

Наситина е профа н

Докато ни пробутваха чувалите с трупове на генерал Плешояда + респиратори и маски на тройни цени , в други министерства са си раздавали чували с евраци на придворните фирми

"Във връзка с големите кредити, отпуснати от Българската банка за развитие, Петков каза, че "два от кредитите, около 100 милиона всеки, са с много ниски лихви дълго време, с огромна главница накрая". "Лошата новина е дали тази главница ще видим някога отново. Банката е много ликвидна въпреки тези кредити." Нали самият ти каза, че кредитите са обезпечени? Май искаш да накиснеш двете фирми, които ти казаха да си гледаш работата и не дойдоха на пресконференцията ти да се обясняват като ученици??? Уж Харвард, ама не знае, че не е хубаво да се е*ваш с бизнеса

Какъв бизнес бе, тиквен трол? Едната от тия фирми е "Топлофикация София" ЕАД със собствен капитал около 203 млн. лева и дългове над 780 млн. лева към 31.12.2021г. . Знаеш ли как се нарича това състояние? Сигурен съм, че не знаеш - това е фактически фалит! Как тази фирма, в която освен да се правят далавери и да пълни партийната касичка (а ти много добре знаеш чия е касата) и която непрестанно генерира загуба - 67 млн. лева през 2020 г., над 85 млн. лв през 2019 г. и т.н. някога ще върне заема? Никога! Все някога ще я обявят в несъстоятелност и ще разпродадат имуществото ѝ, а кредиторите ще имат да взимат пропорционално на дадените пари, например, дал 100 млн. лв, получава 10 млн. лв и това е! Е, това ли е "бизнеса"? А мерси!

А ти чу ли в интервюто, че обезпеченията представляват бизнес планове с прогнози и обещания за бъдещо увеличаване на паричните потоци 10 пъти??? Кой нормален банкер или дори - кой нормален банков служител, би продължил преговорите по сделката след предложение за подобно солидно обезпечение?