Кирил Домусчиев пред Fortune Global 500: Създаваме добродетелен кръг в производството

Авторитетното американско списание с очерк за българската компания "Хювефарма" в годишника си за 500-те най-големи корпорации в света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един журналист го попита, защо има свободни месна по трибуните и видяхме такива добродетели....

олигарх с добродетели

и футболен мозък

Киро Гела и добродетели??? Абе, ДИР, по-ниско можете ли да паднете???

Заради, които България е бедна държава.

При такива хора отиват помощит за възстановяване. Те са милиардери, в топ 500, но пък ковида им е свил печалбата с някоко милиона, заради което ще има дадат милиони от нашите пари. А за обикновеният човек, съкратен или загобил работа или близки - помощи няма. Затова призовавам т.нар план за въстановяване да се спре, това са пари от нашите данци, които отиват в ръцете на богатите собственици. Още помня как някакво магазинче за сувенири се кичеше с табела за помощи от ЕС и така си купиха един немалък склад в центъра на София, разбира се, бизнесът им и да е пострадал е ясно, че милионите са ги натрупали отдавна и живеят в излишък.

Първи удар, бай Петър бащата на К. Домусчиев, купува 1997 год. Биовет Пещера за без пари. Костов раздържавяваше, по-точно подаряваше. Втори удар, пак бащата вече и със сина си, 2006 купуват за без пари Антибиотик Разград и третия удар малко по късно БМФ, пак на изгода. Пещерския и Разградския заводи и при соца и при тях винаги са били печатници за пари. Това е началото, но трябва да им се признае, че от тези два завода направиха не само пари, а и ги обновиха и разшириха започнатото преди тях известно като разширения, не ги нарязаха за доменните пещи. Това е гръбнака им, два яки завода.

Представяте ли си с печалбата от двете фабрики ,които построи в САЩ колко лиже задните части на някой за да му дадат страница в ТАЙМ? Точно като оная бездарната ОСКАРКА от Бургас,която изигра гадната роля ,която никоя нормална и добра актриса не прие, а само нашето чучело.

Да питаме работниците ти какви добродетелни заплати им даваш? В смисъл, че няма никакви пари за пороци...

Възхищавам се на хора като Вас, г-н Домусчиев. Успешни не само в България , а и по света. А нещастниците, които Ви плюят тук са без значение. За тях никой не знае и никой няма да ги помни, защото са само производители на злъч и л@йна.

Възхищаваш ли се и на ония 43 милиона неустойка за БМФ, дето не връща, бе гнидо? Купи го със 90 кораба, сега разхожда 7-8!!!

Яж лайна и се задави с тях, помияр!

Тоя,вместо да ръси некакви масонски и чифутски бисери ,що не заоретне ръкави и не произвежда? Мангал еврейски с мангалите! Аре хванинедна лопата и изкопай една дупка барем бре,таласъм фафиотски грозен.

К.Р за Луноходец!!!

Ела при нас, големи фенове сме ти !

А знаете ли колко му е малка пишката ?? мога да ви кажа !!

Тоя назначен червен боклук предизвиква само позиви за повеъщане. Същият като другия червен гъз - Велев.

Ти си за затвора!

Как ме дразни това зализано самодоволно копеленцеееееееее ... !!!

Почтен бизнесмен Киро-гела с 200 охрани пак иска да оправя пр-а. Поне тоя път са ти подбрали снимка на която не си опулен след афтър

Мазни скапани крадци. Дано някой ден ги намери бай Ставри и да им покаже дебелия край.

Мамка ви к ска комунистическа директорска на домуса и на пеевски - крави крадливи

Kaк така е сред най-богатите в света , а българската най-бедна държава в Европа му опрощава 300 МИЛИОНА ??!!!!! ( МИЛИОНА , ЕЙ) ОТ ДАНЪЦИ . .Егати и зализания ку ин ии зализаната статия

Че му платиха и ковид помощи

Тоя с червените куфарчета кво се хвали...много бизнеси е затрил и хора...

Не са червени куфарчета,а турски

Понеже тези лизачи от дир-а не ми пускат коментарите,надявам се поне да ги четете. ПОЖЕЛАМ на тия които ме трият всичко най лошо ,как на тях не им се случи инцидент със смъртен случай,за да се прочисти държавицата от платените лизачи на олигарсите.

дирник, колко пари взимате от домуса и ковачки, за да им тиражирате ЛЪЖИТЕ???

Този лъжец, който се представя като гласа на българската индустрия, плаща на поддоставчиците му до 180 !!! дни след доставка! В същото време в резолюция на ЕС от 2011 г. се предвижда бизнеса да не използва отложено плащане над 60 дни, за да се предотврати опасна междуфирмена задлъжнялост във вреда на малкия и среден бизнес (основния двигател на икономиката)... Долен мошеник! Дори чуждите фирми не си позволяват така да експлоатират българсия бизнес...

Заедно с Прокопиев, Ковачки, Пеевски, Божков и останалата кръвопиеща сган? С ресурсите, с които разполагат можеше тук да е рай. Заграбиха всичко и ще смучат до последната капка кръв. Смърт за такива. Една болница не направиха, едно училище не построиха, дори достойно заплащане не дават. Но за сметка на това смучат държавна пара от същите тези несретници, които им работят като роби за без пари.

Домусчиев е доказателството, че колкото и пари да имаш, винаги може да копаеш нови дъна в ямата на гъзолизачите.

Тези двамата братя милиардери все гледат да се уредят покрай всяко правителство да крадат от държавата!

производство, както унищожи БМФ!!!

единствено можеш да създадеш едно ла-но колко милиона данъци ти опрости герб?

Производство на отрови! Всичката тази химия преминава през месото в този, който го консумира.

lu4ka

През зеленчуците не, така ли?

Този е назначен бизнесмен по американски модел. Киро гела е положен тука, да научи балканците как се прави бизнес по американски. За пример трябва да служи, за еталон и поука на младите. За колективния запад е много важно да се смени образа на успешен едър предприемач. Целия проблем е, че това не е естествен процес. Ценностите на този галош, за привнесени, а не естествени. Това в средносрочен план е пагубно.

Всичко Е вярно, Колега ! …ама С Обратен “сертификейт ъф Ориджин “ !! - И-тоя Сополкьо Е Доказано “творение” на задунайГаулайтерята .

вицове създавате хаххаха робовладелци

На тоя жена му е порят 3ма маймуни от Лайногорец хаха

Киро, а от нослето бел прах сипе ли се на парцали. А жена ти, коврата, отзад широчка ли е?

Киро децата да ти умрат мършоо долна комунистическа

Кирчо подлогата на ДС Боко тиквата и Херо Мустафа .....

Палячо! Никога не бях виждал собственик на футболен отбор да дава интервюта след всеки мач. Прави анализи, траснфери, тактика, всичко. И накрая се обиди като го попитаха, защо стадионът е празен като неговия отбор става шампион. Изобщо не знам защо му се дава шанс на тоя смешник да говори за каквото и да било.

И задължава работниците от фабриките да ходят по мачове. Иначе няма да има дори един човек, който да подкрепя това палаво отборче.

Даааа…всъщност - Отдавна ми се струва че Всичките тея покупко-продажби (хайде Без кавички) на играчи…а И курдисването на Въпросителни НЕбългари за треньори - СА “пране” на ЯсноКакво. …или поне Трансфер на “изпрано”.

Сърбал съм им попарата на назначените за бизнесмени. Тоя просто изпозлва, ниската цена на труда и тока в България. Да не мислите, че прави някакви иновации, лаборатории, химици. Всичко е готови формули с отпаднали патенти и т.н. Евтин ток и ниски заплати, това е.

Забравих да добавя и ниската защита на трудовите права на работниците и липсата на функциониращи синдикати. В България те уволняват като те карат "Да си подадеш молбата". Отиваш при адвоката, плащаш му а той ти казва, "Струва ли си да се изправяш срещу такива батювци като Домусчииев?"

Ах, как НЕ съм имал тоз Късмет ! …т.е. хА двамцатаСополкьовци ! ..та И “адвоката”Им ! …и Откъдето - по Нишката..по Нишката, та до Ядрото на задунайВонята !

Всъщност - очаквам АбсолютноВсичко “собственост”/“управлявано” от Тея Сополкьовци да Е тинтириминтири…

Олигарх......ей този е от тази категория ! С американците зад гърба си ,с ангажиментите които е поел...към тях...с "благинките" които му даряват менторите....Той повече уважава тях ,отколкото родителите си...!!!!!!! Как и кой от неизвестна за "америкосите"България ,може да създаде просперираща фирма в САЩ...!?!?

Грешите. …Е Поредната олегендена от Ясно#Кой “фигура” . …т.е. ала ОняСополкьо на БНТ. …Е Точно толкова Американска връзката/поддръжката - колкото Вие и аз сме шахиншахът на Иран.

ето този ти е задачата за която идваш като Министър

На това му се вика олигархия.

на платената статия не снаят ли, че фамилия Домусчиеви заграби БМФ за шепа стотинки, а и други бизнеси без пари и чрез мръсни номера, ами сега са седнали да ги величаят, тези престъпници, мафиоти и кърлежи смукали кръв от снагата на майка България.

Да. ..т.е. И-това, Отче ! …а Има И Още.

Сепнато : Абе тоя - Е Ачик Кретен ! ———- Никакво преговаряне. - РеИнженерингът+НовНюрнбергски. ..и Без Прошка&Давност !

Много противно комунистическо отроче , станало богат благодарение на мизерни комунистически интриги ! Пералня за крадени пари на политици !!!! Същия като Делян Мамин !

Да живее МАЙКА - БЪЛГАРИЯ, добродетелната ДОЙНА КРАВА !!!

…като В състояние на Ужас - кравите Стъпкват отрочетатаСи. ——— ДъСъ “хранени” Всичките такива от “нашта” “държава” . …значи Трябва да й Осигурим ужас ! …иии - Готово !