17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Залагам, че зад тази фирма е Шиши, трябва да се пере кеша..

Peгиcтpиpaнa в Kипъp ĸoмпaния... дpyжecтвoтo peгиcтpиpaнo нa Mapшaлcĸитe ocтpoви... с една дума, МАФИЯТА си купи чрез кухите си фирми "София хотел Балкан" и изпра милиони от наркотици. ДО КОГА в България ще е разрешена търковията с МАФИОТСКИ фирми, регисрирани по острови, джунгли и пустини? Няма сериозна фирма, която да е регистрирана по островите! Мафията пере парите си, а България легализира кървавите й пари!

е офшорна фирма на Божков-Чери Баба

само бсп няма фирми по островите..

Живея на острова от 20г и съм счетоводител...тоест, такъв дето се занимава със сформирането и управляването на фирми. Нека да ви кажа нещо, което според мен, вече би трябвало да знаете. В КИПЪР НЯМА ОФШОРНИ ФИРМИ! Те бяха през 90-те и преди Кипър да стане част от ЕС. Както винаги, масите са с едно 20-30г закъснение. Когато Кипър беше интересен за правене на офшорни фирми, тогава едва 200 човека в цяла България бяха чували тази дума, и още по малко знаеха какво точно означава това. Днеска всеки и кучето му, знаят тази дума, но вече няма офошрки в Кипър! А и по света почти не останаха такива места. Много лесно може да се разбере кой стои зад тази компания, ако отговорните органи решат да проверят. Това не може да се скрие в Кипър!

ubiistvo ne moje da se skrie na ostrova ,drugoto moje ,za shtoto predi 26 godini i z jivyah tam .togava ruskite firmi i dori na rusnatzi ne razreshavha da rabotyat b Kipur zaradi mafiyata ,a sega vsichko e kooperirano tam.

Не мога да разбера, след като не знаете нищо по темата, за какъв чеп се изцепвате? Само глупости и несъстоятелни неща! Явно няма нищо друго какво да правите..... И с такава сган + Бойко премиер искаме България да просперира.... Айде чао, оставам ви да си пишете и да се плюете!!!

точно така е, искаме си станишев обратно за премиер

Хотелът е собственост на една компания, която е собстквеност на друга компания, която притежава дял в трета компания, дето е на Вижджинските острови, а оная компания се купува от друга, дето е в Кипър, демек пак територия от сорта на остров Ман. Кой е собственик на цялата тая работа бе хора? Дайте име и човек. И кой и защо регистрира компания връз компания, за да управлява някакъв си хотел насред София? Ами, причината може да е само една. Източникът на средства не е чист и това си е една перачница, маскирана зад сто компании и ни една физическа персона. За какви резултати и каква оперативна печалба си пеем тогава? Нали щяхме да вървим по пътя, дето накрая да се вижда кой, кой е, а то: акумулаторите се оказват италиански отпадъци, хотелите - малки центрофуги за мръсни банкноти, футболните отбори - пъзел парченца от черно тото, ваканционните комплекси са подпорни стени, мостовете са бунища, Стайковци, Баневци, Маринели, Божковци, братя, дето не са братя, Вески и какво ли още не. Тоя наш Туйн пийкс не свършва и совите продължават да не са това, което са.

собственици са руснаци, близки на путьо

Фирмата да не ена ози безработен кипърец по потник и джапанки, който притежава цяло Банско и една банка, дето България му стана ортак в нея?

Хотела беше продаден от Румен Гечев, настоящ депутат от БСП и бивш министър в правителството на Виденов. Първоначално беше продаден на корейската група Деу срещу компенсаторки а в резултат на това една от фирмите на Гечев, получаваше КОНСУЛТАНТСКИ в продължение на години.

Ало редакцията-кипърска фирма или регистрирана офшорка в Кипър? Това са различни неща

Е, колко емблематичен. Колкото години е като строеж в Китен.

Бе къф Кипър, кви пет лева... Крайно време е офшорките да бъдат забранени. И тоя хотел с крадени от народа пари е купен от тукашни пишман бизнесмени.

Няма как, все пак те пълнят сметките на всякакви политици от всички партии,особенно на тия,които се задържат по-дълго в така нареченото Народно Събрание.Народно? събрание? Колко нелепо

в Кипър отдавна няма офшорки. Остана само Австрия , Монако, Малта и перачницата Швейцария + и някой англииски остров.

Този емблематичен хотел по времето на "тъмният" социализъм първо беше "Балкан", а след това "Шератон".Някак веригата "Шератон" звучи по внушително от някаква кипърска офшорка,ама ние сме специалисти по офшорките,с големите обещания и минималните пари за инвестиции.Всичко държавно на тезгяха ,да разпродадем България,ама защо още не е разпродадена земята,така българският народ се постигне съвършенството и ще живее под наем на собствената си земя.Имаше такава мантра в първите години на мъчителният,безкраен,демократичен,неолиберален преход ,"Да разпродадем земята на чужди граждани ,тя пак ще е тук,няма да я изнесат и пък вие ще бъдете аргати на собствената си земя

и хотел ли бе бате?

и хтел ли бе бате?

Ka3apMa?!?

Закривааай!

Честито на поредния евроатлантик и борец за европейското развитие на бандитската ни милиционерска държава!

Поредната анонимна офшорка купува култова за София сграда. Комбинацията Кипър и Маршалските острови са красноречиви.

Абе къде скриха новините за поскъпването на тока? Или ей така между всичкото ще го напускат на народа, истимаро, с финт?

Имах едно гадже от Кипър, беше направо огин, да е жива и здрава!

Да, споделям Кипърки, гъркини и от този вилает въобще не са твърде красиви но са много страстни

Най - хубави и горещи са пловдивчанките , майна Локо але алеее Купта е в Пловдив!

Kenn1111

Колко е кипърска съмнително.Кой знае кой нашенец или руснак ще изскочи зад нея.

Така се пълнят шкафчета бате!

Мутрата Гошо продава на мутрата Тошо..... Прехвърляне на акции между ифшорки направени за скриване на собственост....

беше, че преди 30 години правихме монетарна реформа, а просто трябваше да направи България офшорна зона...

Те офшорните зони работят защото имат съд.....често ползват чужди съдилища и закони например британски както е в Кипър. А на нашите мафиити работещ съд им не трябва, че инак ще трябва да търкат миндера в зандана........

Само от Марс не са дошли да купуват - хотели, заводи, летища, мини, ВЕЦ, ТЕЦ, АЕЦ, къщи, жени, бели роби и т.н.

Злато

Кой мислиш купува? КГБ и ДС сътрудници с крадени пари или пари от оръжие, наркотрафик. Не инвеститори с чисти пари. Наши хора са - от болшевисткия режим!

И Кипър е наш!

аууу кипърци гоуеми инвеститори бе аууууу, несете си маските говедааа

Кипърска фирма = руски мафиотски пари крадени от Руския народ от сътрудници на Путин или български ДСри

Нищо ново. Поредната офшорка, с цел неплащане на данъци. Собственик може да е кой да е български политик или наркобос .

Маршалски острови?! На кой, дето притежава нещо в българия му е нужно да си регистрира фирма на МАРШАЛСКИ остров?! Това си е жива далавера!

че още си чакам парите от онази кипърска офшорка дето го играеше застраховател в България..

Таа ошфорка дали е на Прасик?

Ко? Не!

Някой разбра ли КОЙ е купил хотела? Никак не е изклюяено да е някоя мутра или олигарх. За какво му е губещ хотел , освен да си изпере парите?

никой неможе да се сети чий е всъщност, и кой какво продава, ти искаш да разбереш кой го е купил?? ми най вероятно някой российски въглерододобивник който ще се спасява в България

Путин, чрез някой друг красноармеец