17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познай от раз иванчо,какви ще са разчетите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Свиквайте, цените на газа ще вървят нагоре, това е положението. Около 1,5 млрд лева струва , за да направим инфрасруктура за внос на втечнен газ. Тези пари(че и печалба) ще трябва да се избият от някъде. От къде мислите, че ще ги вземат, освен да бъдат включени в цената на газа?

Интересни явления се случват у нас! Американските експерти вчера коментираха,че търсенето на газ и петрол намалява и ще продължава да намалява,което влошава положението на страните доставчици.Даже ляха сълзи,че страните от Персийският залив са обречени тъй, като за следващите 3 години трябва да направя печалба от 500 млрд долара за да поддържат това,което са в момента.А няма как да направят тази печалба от износ на петрол и газ, защото купуването намалява, падат и цените.У нас е по друго!

Явно живеем в паралелна вселена. Пълно е със статии за това, че цените няма как да се повишат, включително и от Газпром, но в БГ си ги вдигаме с поне 10% на всеки 3 месеца...

няма как да не поскъпне газа за битови нужди, след като Газпром му намали цената с 40%. Трябва да внесем втечнен газ на по-вискока цена за да ни дойде по-евтино.

Мизерници не Ви е срам да увеличавате газта с 10%, а великият наш премиер д-р Борисов ги намали с 40%. Защо пролетта когато премиера излезе и каза 40% не излязохте да кажете истината и че цената на газта е нормално да се увеличава и спада, а сега когато сме в общият пазар договарянията идват от Брюксел. Това е неуважение към интелекта на потребителите и желание да се подмажете на власт имащите. ДОКОГА?