17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От КЕВР Ванката ни ебава мамката!!!

Вижте какво господин Иванов, намерете начин да накарате онези там в махалите, (да не ги наричам по друг начин, че ще ме изкарат расист, (аз не че не съм, но то няма как да не си, след като имат повече права от нас и никакви задължения)), да започнат да си плащат тока. Преди време гледах един репортаж как на един от тези, който си закачил ток не на къщата а за цяла баничарница и краде ли краде. Та същия този го питат, какво ще прави сега (за мен си беше цяло чудо че не беше с белезници вече, след като той дори не отричаше че краде ток.), и той просто им каза че чака да си тръгнат и пак са се върже. Ей така, най-спокойно си го каза пред камерата. Е до кога ще плащаме водата и тока на тези питам аз?

Ударно се добавят нови калинки, естествено докато са на власт" "нашите", пък кервана нека си върви, на където си иска, а кучетата продължават си лаят, 13-ти ден.

Почнаха да изкачат имената един по един на платените от Доган изтривалки!

Дълъг гологлав лъжец и крадец! - само това чакате, нали! - за да вдигните цената на тока,а? И на дас да ни е;а мама.а!!

и закриване на тази фалшива и корумпирана структура. Как така като дадеш няколко милиона по-малко, ще ти се вдигне цената на тока. Нали всички тези милиони в студения резерв са нашите пари от данъци. След като давате няколко милиона по-малко, откъде накъде ще се вдигне цената бе льохмани. Оставка на вас от Кевр кожодери

До кога ще& се хрантутят такива като Доган и &. на базата на енергийния баланс и произведената ел. енергия от т.н. "студен резерв" се вижда, че това е една техническа отживелица. Значително по-евтино ще излезе , в случай, че не могат да се ползват ВЕЦ-овете, да внесем нужната ел. енергия от чужбина ! Сега погледнете, кави пари е изплатил ЕСО на Доган и реално какво той е произвел. Последно, колко е депарирал и какви данъци е платил. Май у нас и каскетът няма здраво дупе да се заеме с този неравен пред закона.

PEYTSCH

Важно е Доган да загуби интерес и да се откаже от „философския си камък“, а защо не и да загуби интерес да се занимава и с политика...И към живота. Мда.