Катар строи завод за електромобили за $ 9 милиарда

Първите коли ще слязат от конвейра за Световното първенство по футбол през 2022 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А наш'та тиква обезлюдява страната, дори една леха с картофи и една "уфсъ" не отгледа, макар че призоваваше народа за това!!!

500 000 - това прави по 115 коли дневно от поточна линия. Това ще стане само ако японците докарат роботи да правят колите.

Обичам да се наслаждавам на живописния селско -комуноиден изказ на пенсионирания доносник......какво направихте вие за България бе дебили мръсни в условия на терор и затворени граници???Какво полезно направихте а не грандомански мастодонти които станаха само за скрап????Седите си в панелните дупки и храчите по цял ден мислейки си,че всики са тъпи като вас и не помнят какво е било но ще си умрете с илюзията,че нещо може да се върне-КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ВЪРТИ както го е бил казал един ваш еврейски философ та сега вие сте отдолу и за това квичите-ПОНЯЛИ????

Много ясно ! Останаха само няколко да ги наречем "бутикови" коли, които все още се правят на ръка. Вече всичко или почти всичко се прави от роботи в заводите за автомобили.

"...Такаеки Хайраяма съобщи ,че икономическата ситуация в емирството благоприятства инвестициите в него." Ай стига бе! А ние имаме златни медали от квинтесенцията на спорта - художествената гимнастика, имаме златни момичета дет получават по иляда лева пожизнена "пенсия", имаме Гришо, Сульо Пулев дет не пропуска да си избърше потта с националния флаг - нали те ни правят "известни" и "привлекателни" за целия свят?! Тоя японец кво ли вдява от инвестиции...

Тези нали щеше да инвестират тук някакви си десетки стотици милиарди според премиера слънце!? Защо не го направиха този завод тук поне :) нали обещания големи имаше....

Не 115 коли дневно, а 1150 на ден.

Нещо ти е крив калкулатора...

А ние тука, нацията техниеска, ще лапаме колците, вместо доматите...

Толкова нищо не са направили, че още крадете 30 години след "демокрацията" от напревеното през социализма! Над 70% не могада да смятат, над 65% н могат да пишат правилно! Какво е образованието сега, какво е било преди- на космическа висота! Новите учители са тотални некадърници, но има и защо! Защото от тази година започнаха да карат кадри на герберите да стават учители, защото няма! А тия за нищо не стават!

Блажени са вярващите! Тия могат я камила, я катър да впрегнат. За повече не ги търсете. Иначе искат, като български бизнесмен са - някой нещо да им направи, то да си работи, те да го доят, ама не лично, що да се морят и само да си бършат потта когато се уморят от хапване, пиййване /тия три неща/.

Я сметни пак

И кой ще им ги сглобява?