17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видя се кои са основните бенефициенти от Ковид Измамата. Момченцето с цайските и ваксините и Ко. Пускаш едно леко "пипнато" грипно вирусче, малко по резистентно, малко по-агресивно, но не прекалено, после раздуй истерията и прибери парите. Измислили са го.

За съжаление яко надути балони и много инвеститори ще гризнат дръвцето скоро..

БВП на кенефска раССия е около 1.5 трлн $! БУХАХАХАХАХАХАХА Всяка американска фирма има капитализация, колкото руския кенеф!

Фатмак си ти, никакъв майор не си. Хахаха

Някого имаше една диско песен "99 балона" (Nena - Neun und neunzig Luftballons). Та значи, нагризаните и прозорците са 2 от тях, амазонеца и гуглето - още 2. Търсят се още само 95, ама при краварите сигурно ги има, даже може и да са десетки хиляди балоните...

Няма връзка, ама никаква връзка няма с коронавируса. Верваме.

Ех милия... Да бе. Те създадоха вируса. С С++ го направиха. Аман от смотаняци.

С VB.NET

ЗА каква капитализация може да става дума, като нагризаните не произвеждат нищо в собствената си страна? Утре могат да "забранят" на китайците да ги произвеждат и да спрат производството там, но не могат да го започнат в САЩ. А и само до 2 седмици спрените китайски фабрики на нагризаните ще започнат да произвеждат същите безмислени телефончета с друго лого и същите части.

Това, "печатането" на пари, светът за нищо го няма!

само че са напечатани на книжка наречена акция,печатането на пари не гарантира акциите,така че двойна тоалетна хартия