17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая схема "за доброто на клиента", както и да я въртят, в която и да е област, винаги води накрая до по-високи цени. Незнам как става така.

по едни и същи "жици" и какво му е "либералното"?

Много маймуни на клона енергоПазарлък Пак турчина ще прибере скромни 10милиона . Американците въглищари 3.милиарда Всеки дава 10% рушвет и се прегръщат доволни Викат го либерален пазар

Не сте клиент на Кауфланд, а сте клиент на краставици, на банани, на лимони, на леб.

Накратко ,на бизнесмените ще им вдигнат тока 2 пъти,те ще вдигнат цените три пъти и народа ще го дyxa както винаги щото рева за "демокрация" и каппитализъм и "кой не скача е червен". Колкото и да вдигат цените на дебилня народ все е малко.

Най-важното, което трябва да знаем за либелиблизирания пазар, че не либерален! В сметките остават ВЕИ-та и американските централи.

Ще се вдигнт цените. Ще има хаос щото герб са прости. Те и за битовите абонати това готвят. Ама може пък и да изметем шайката дотогава.

Започва истинското "демократично" шибане....

Ние трябва да знаем , но не можем да говорим , няма на кой да се оплачем , ЯСНО Е ЧЕ ЩЕ ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО ,....Е, И ? Тия управници , не разбраха ли , че : ПРИХОДИТЕ НА ЕДНО СЕМЕЙСТВО , НЕ МОГАТ ДА СА ПО-МАЛКИ ОТ РАЗХОДИТЕ , ИМА ТАВАН НА Т-Ъ-Р-П-И-М-О-С-Т !

_stankow

АЕЦ Белене не се строи, западняците ни натискат да зарваряме Марица-Изток, тези тръгнали да си играят на спекуланти ! И какво ще спечелим ? Само загуба на време и хартия.

Върнах се да въртя бизнес, за година ми стига, нагледах се и се наиграх. То не бяха проверки, извънредни положения, СУПТО, МУПТО .... сега и това. Връщам се дет си бях, да работя на склада на бай ти Безос, за 100 паунда надница. И до пенсия няма и да помисля да се връщам.

_stankow

Аха, повярвахме ви. Разбрали сте от частен бизнес ...

Бегай при Безоса и мезоса и гладай да заобиколиш "благоденстващите" там местни клошари, дето спят по кашоните на главните улици и се стрелят с пушки.

Новият екобандитизъм в действие. Докато правят сценки с Догансарай и другите простоти, тихомълком сини, червени, бенбени и безцветни са се наговорили да ни подложат на ограбване ежемесечно. Либерализацията е просто поредната скандален грабеж на българския народ.

"Какво трябва да знаем за либерализацията на електроенергийния пазар ?" - "Че ще ни е@т с 200 .."

Каквото и да знаете, Тулупът и Шайката му пак ще ви нае бат праз гащите.

Няма риск да останете без доставка на електрическа енергия. Въпросът е при какви условия и на каква цена. Бъдете активни! въпросът е кои наши хора станаха доставчици на ел. енергия и с колко ще набутат небитовите клиенти, за да станат милионери, а скоро и милиардери? Ще търсите бай Тошо, ама няма да го намерите.

hahahahaahahahahha

Трябва да знаете, че веднъж като ви набутат тази "иновация", ще почнат да променят цените с компютърен алгоритъм и сутринта ще имате една цена на тока, а на обяд друга. Така продават и бензиностанциите в Германия, там цената се мени по няколко пъти на ден. Така продават и Амазон и много други електронни сайтове.

Да, всеки час различна цена. И ако имате почасов електромер - нещо за което нарочно тупат топката мрежовите оператори, особено ЧЕЗ, ще можете да си пускате фурната и пералнята в неделя на обяд, когато е най-евтино, и да се плаща каквото се потребява. Идват тези неща, цената на енергията ще бъде различна всяка минута и секунда след някоя друга година. В момента се търгуват 15-минутни профили... А сега малко наужким ще ни/Ви мерят и понякога ще има "бау", особено последният месец преди новия регулаторен период - Май-Юни, за да може да си влезат в бюджетите дружествата под регулация. Една от причината е липса на изравнителна сметка в края на годината, която да изравнява разликата между отчетени мрежови услуги и отчетена потребена енергия, че и там голяма забава... Но пак мрежовите оператори се дърпат, в повечето "бели" страни в Европа е така и е една идея по-читаво. Идват тези неща, цената на енергията ще бъде различна всяка минута и секунда след някоя друга година. В момента се търгуват 15-минутни профили.

"Съгласно Закона за енергетиката "небитов клиент" е клиент.... с останалите са "НАИ.БАНИ НЕ КЛИЕНТИ