Спасяване на храни: Ето как се прави това в един магазин
86 577. Толкова продукта е успяла да "спаси" до днес Фабиен Еберц, отворила в Саарбрюкен магазин за храни, които могат да получат и втори шанс. Клиенти не липсват и се предвижда магазинът да сложи началото на верига.
Обратно в новинатаКоментари - Спасяване на храни: Ето как се прави това в един магазин | Бизнес.dir.bg
Коментари
Големите вериги хранителни магазини у нас също изхвърлят много продукти: -Такава е процедурата - казват управителите. А могат да ги намалят с 50-80 процента и да ги продадат. Направете това, което предлагаме.
У нас това е мисия невъзможна . Защото сме най- бедните ,но пък сме келеши, поведението ни е нещо като "на гол тумбак чифте пищови". А истината е,че с тези срокове за "годно до" и "използвай преди' разхищаваме безумни количества храна.И тук изобщо не става дума за развалена и негодна храна ,но.....така е,пак ще сме по- католици и от папата.