17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Николета, Николетаа ще обслужи сектор Г

Президента , кир40 , филиаа със сладолед са фенове на рома....

Като видя фалшива усмивка, губя интерес.

Тая е само да и улижеш котето за нищо друго не става

...колко много приказки за едно голямо НИЩО !!! Все едно Жан Виденов ми говори, той имаше дарбата така да плямпа половин час ,а накрая да се питаш - Абе тоя за какво всъщност говори ???

Сладурана голяма. Ще а цункам и гункам а може и да я изчипкам.

Идеалният кандидат в 90% от българските фирми или чужди фирми с българско управление е роб робот,който да работи за 0 лв по 14 часа на ден 7 дни в седмицата! Ако може и да дава пари за това,че работи в българската фирма на феодала си,то това е най идеалният кандидат! Същия този роб робот трябва да знае поне 3 езика,да работи едновременно,като счетоводител,касиер,оператор машина,шофьор,общ работник,чистач,техник,склададжия,възможно,колкото се може повече професии и да му се заплаща,като за една,ама тя да е 0 лв. и да има опит поне 10 години във всички професии! С предимство са тези роби роботи,които ще дават пари на феодала си,когато му работят,не може да се притеснавя феодала докато излапва цялата печалба за себе си за да живее ,като цар на царете и да има всичко на тоя свят...

Що за глупости?

Всичкото мурви станаа лидери

Тия бомби истински ли са??? Малииии, ако ме уцели с тях падам у несвест.

Нормална реакция за италианец! Винаги са изненадани от топло посрещане или бакшиш в заведение защото те са студени и стиснати! Не говорят чужди езици! Италианския сървиз в туризма е трагедия ако не говориш италиански или не си италианец. Затова за Италия дори и евро не оставям когато планувам почивка. Далече от тези хора ако искате да не ви не се изпикаят на доброто настроение.

Бегай в Слънчака тогава да получиш сервиз.

Не е лоша, за италианка.

Много си приличаме с тях, много. Не си приличаме само по това, че тях бе ги мързи.

Феминизъм бате

Съфърленд си правят реклама, че не могат да намерят евтини роби с езици за бачкане по 12 часа всеки ден!

В тоя форум само дебили ли пишете? А иначе италианката е доста привлекателна и интелигентна.

Много дълга статия.

На кой му пука за статията, като има такава мацка.

като оставиш мурвите и малцинствата да се разиграват безконтролно и всичко отива по дяволите. Винаги в историята.

В Италия цените са им до небето и въпреки всичко те гледат намръщено и надменно! Има едно изключение, Гарда Зе, там основния поток от туристи са немско говорящи и сървиза е перфектен! Ако отидеш в Трентино обаче ще ти се разкаже играта от намръщени и отвратителни италианци дори и когато плащаш на магистралата. Венеция Верона и надолу същата работа. Далече от Италия. Дори и в хижите в Доломити са същата напаст. Намръщена и без никакви обноски. Но не Южен Тирол а надолу. Южен Тирол са перфектни като сървиз.

И те са много мързеливи, но ние сме друга категория! Ако искаш да видиш работливи хора те са от северната страна на Алпите и Пиринеите. Адриатическите държави са основно мързеливи, сигурно заради жегите! Качеството на живот е далеч от това на тези на север като Австрия, Германия, Белгия, Нидерландия и Скандинавия.

не е богата и няма много индустрии . Тази за да дойде да работи в Бг за 1000евро заплата маже да се окачестви като sfigata- нещастничка или авантюристка. В групата на италианци в Бг на Фейса е пълно с такива дето искат да се местят в Бг да работят. И тази затова е дошла в Бг, понеже в нейната зона няма работа и е безработна.

Ми тя е от Венето, не бих казал, че няма индустрии там-има, но с право явно не е лесно в индустриите да се впишеш. Иначе, за да опре до кол център в БГ явно хич не е идеален кандидат. Тия тъпни да ги разправя на друг, колко е успешна и интернешънал. В кенефа като видят чужденец, макар и пълен убитак, се подмокрят, така че сигурно се чувства като рок звезда. Иначе, типична италианска грозотия с конска муцуна.

ама около Венеция нищо няма. Пък тя с нейните ненужни дипломи,/ класшчески науки, право/, пълно е тук с такива безработни. Тя е една обикновенна sfigata, а пък те едва ли не я представят като Top Manager.

Ми то само идиот би търсил работа само в неговото село, за това пиша за Венето. С правото трудно се реализираш без връзки в кенефа и извън него, та тази за това е тук без съмнение. Лошото е, че кенефа е втора Индия със затихващи функции и освен кол центрове и писачи на спфтуер за малко спрямо западните кинти, друго няма. Та тя пак е ударила дъно да бачка онлайн ХР в кол център...

Българският служител е невъзпитан и не търси уважение от чужденката-началничка; гледа да я опъне бързо за да й се качи на главата и не работи.

Като вcв филм на HBO - сражават се два часа, след това светват профекторите и всички са живи и здрави.