Кабинетът одобри над 1500 мерки срещу административната тежест

За първи път във фокуса попадат и т.нар. доставчици на обществени услуги - болници, детски градини, училища, висши училища и др.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те вземат мерки, ама само на книга. Някой да е забелязал подобрение в административното обслужване. То и най-дребния чиновник от който нищо не зависи те гледа само в ръцете. Ех, не им омръзна да се шегуват с нас. На канарчета ни обърнаха. И тоя некадърник няма ли да се скрие някъде.

ТО СЪДЕБНИТЕ ПЪК СЕ ВДИГНАХА ТАНТО ЗА КУКУРИГУ

При управлението на ГЕРБ бяха назначени повече от 45,000 държавни чиновници(Калинки)Това,което правят няма нищо общо с това,което говорят.Държавната администрация и корупцията задушават бизнеса в България.

Трай коньо за зелЕна трЕва. Тиа верват ли си ?

Не е лошо, но няма Видими резултати :-) Това, което виждам аз, е че думичката 'Ще' е използвана 30 пъти. Омръзнало ми е от неща със 'Ще'. То е като да направим работна група, за да изработим стратегия за визията на реформата на нещото си там, което ни е на устата.

Общо взето за една година Томислав Дончев реформира и електронизира процеси, колкото другите правителства за 20 години не направиха, за което заслужава поздравления.

От тези 20 години, Дончев е във властта 10. Та питам: какво е правил през другите 9 години?

Томи Дончев е един от най-успешните министри в историята на България! Той ще доведе до успешен край електронното управление - пореден грандиозен успех за правителството на д-р Борисов и ГЕРБ! Гордеем се с вас и ви обичаме!

Време ти е за хапчетата

Брат му в Габрово има по-голям голям бюджет за цветя и озеленяване от колкото Общински превози за поддържане на автобусите ... За какво електронно управление говориш?