Кабинетът дава 5 млн. лв. за офис на Световната банка

Планира се изпълнението на проекта да е поетапно, като първата фаза ще стартира през юли 2019 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Болен здрав носи... Вместо да им вземем 25 за да им отдадем под наем офис за 5 години...

Разбира се. С този политически елит- пак наведени и употребени. Не стига , че всички български блага , бизнес и финаси се контролират и знаем къде се разпределят от МВФ ( Световната банка) , а и трябва пари да им дадем за офис. Малумни , наведени без морал продажни политици и лобита сте вие. Дано историята ви употреби някой ден до 9 коляно! Събуждай се българино.

Даваме пари за офис на банка, където ще работят децата на новата номенклатура...

За откриването и работата на завода за F-16 ще дадем много повече! За работата за американските централи пък въобще не ми се мисли... По мои сметки 5млн ще дадем за 2019-2020г и още 5млн за 2021-2022! ДИР-а да си оправи заглавието на 10млн !

ТАЗ БАНКА БЕДНА БЕ. От фалирала държава пари ше иска.

"Правителството да окаже финансова подкрепа на Международната банка ..." Егати нелепата простотия... вече Вашингтон кара държавите сами да си финансират загробването...

А бе и те дават нещо.. скоро май дъщерята на Цветанов я назначиха на работа там

Брей брей Калинка Сталинка се задейства и вместо да съдейства България да получи пари, България ще дава пари. Явно е езиков проблем , английският е доста сложен език. "Аз давам" и "на мен дават" в английския звучи почти еднакво.

Какво наистина става и защо някой от самто правителство и парламент не го обясни на разбираем език. В сайта на парламента ика сканирани документите и тук единствено липсва уточнението, че от това се очаквало да има приход за държавата от около 2.3 млн. евро през петата година /само дето не ми става ясно тази е общата сума до петата година или тази сума ще нарастне до толкова годишно/. Но до 2022 год. България има ангажимент да даде общо около 9.485 млн.лева. В комисията по бюджет и финанси 11 са гласували ЗА, един се въздържал и няма против. После си мислете има ли различия между политическите партии в парламента. Май няма.

Класика ! БЕДЕН БОГАТ НОСИ ! Браво , Борисов !

Нашето правителство учудващо намира пари за чужди каузи като Нотр дам и Световната банка, но например за лекарства и за пенсии нещо все не достигат парите...На кого служи това правителство?

"Правителството да окаже финансова подкрепа на Международната банка ..." - това ми звучи като болен, здрав носи... е няма бъдеще този демократичен капитализъм...

Луксозни офиси за петата колона в България!Любовниците,децата,родата на всички прислужници ще си намерят топли места за държавна сметка.Ако се появи сериозен политик задачата е тези да му видят сметката.В полза на демокрацията естествено!

Пари като за цял университет!

те защото сегашните са препълнени с мераклии за учене.

абе да си отварят офиса с техни пари и да си прибират печалбата...ние летището дето ни работи на печалба даваме на друг да го управлява щото държавата била лош стопанин, а тука влизаме с пари за участие в бизнес с който нямаме нищо общо. А парите субсидия ли са, инвестиция ли са, акции ли ще купуваме с тях, право на глас за нещо ли ще имаме срещу тях ? Логиката ми бяга

Данъкоплатците на най-бедната членка на ЕС плащат на най-голямата банка в света да си отвори офис. Дебилизмът на бай булгар е направо от друго измерение...

Мутра-та - в затвора !

Не кабинетът дава. Ние даваме. От нашите данъци. Вместо за детско здравеопазване, даваме за Вашингнтонска политическа организация, наричана незнайно защо "банка", без да е такава.

Бедна България ще помогне на Световната Банка. Браво! Хвала!

Побединият винаги плаща на победителя. Свет банка се настаняява за да управлява изкъсо вилаета си: електросъбирачите и нали стана съсобственик на санираните апартаменти наравно с досегашните собственици. 2020 ще се появят едни нейни препоръки да се даде на концесия на земята под санираните блокове, която не е на собствениците на апартаменти. Концесионът ще сбира такси защото блоковете ще са на земя-негова собственост.Това е ударът отвътре така както е паднал и Търново. Който не плаща таксата, ще стане световно известен, защото апартаментът му ще се разиграва на световната борса. Иначе БГ е много умен и битка уж не губил, ама и война от 140 годин не е спечелил .Абе къде беше пробивът на германците на Балатон март 1945 , когато разгромяват отбраната на някаква армия и излизат във фланг на Толбухин? Някой може ли да каже, че нещо не се сещам?

За университета 7,5 милиона след проверки и съвещания, за световната банка, която ни държи за гърлото - 5 милиона от раз. Не случайно Орбан ги изгони от Унгаеия и не иска да ги чува!

ОПАААА! СВЕТОВНАТА БАНДА СЕ МЕСТИ У НАС?! МНОГО БАНДИ СТАВАТ,КАК ЩЕ ГИ ХРАНИМ ВСИЧКИ?!

tonk11

Абе колко ще е голям този офис? За 5 милки бая големичък ще да е а?

Ще подпомагаме Световната банка??? Толкова ли е закъсала? Ти да видиш.... Че за какво ни е тогава?

тоя офис се прави за "нашите" деца, завършили нещо някъде извън БГ

Ако нещо ще се прави в тази държава наречена България, то задължително трябва да е в София !!!! Това че има и други градове и територия - ами то май вече хора не останаха извън София ….. всичко се завлече в София - най вече младите … нагълтаха се с ипотечни кредити, сдобиха се с по едно жилище и сега в следващите 30 години само ще плащат, ще работят и време за "размножаване" няма да имат … най много по едно дете … и след това защо имало демографски срив в България …. ами когато живота ти започва отначало в нов град, разбираемо е да няма кой да помага и да не ти е до гледане на деца …. а жилищата в родните им места стоят празни или само с възрастните им родители ...

този няма държава,няма народ,само своите си проблеми решава.сталинка така му е наредила.отврат,дано да загуби изборите този крадец

Пак и отново всичко е "офис в София " ….. Защо и е на България територия от 110 хил. кв. км. след като се развива само и единствено един град - София …. ДОКОГА ??????

Огледай се колко се развива този град - година и половина ремонт на една отсечка от 500 метра. Ако кажеш че се краде, бих те разбрал.

За 2019 / 2020 - ще даваме 5 милиона, за 2021 / 2022 още 4.5 милиона или общо ще ни издоят с 5 милиона. Ало, математиците, този сбор да не е калкулиран от една дъщеря, че нещо не ми излиза сметка та - хахаах

Световната банка се АНГАЖИРА да събира ПАРИТЕ ОТ ТОЛ ТАКСАТА.

Защо ние ще даваме пари за офис на СБ? Те пари немят ли си. Нали са банка, нали имат печалба. Вместо да наемат офис у нас и да плащат наем, некой е решил, че трябва да им го подсигурим ние. Как така, откъде накъде, пари за пенсии НЯМА, а за Световна банка ИМА!

"Правителството да окаже финансова подкрепа на Международната банка за възстановяване и развитие (Световна банка)" Правителството откъде-накъде ще дава народни пари за офис на някаква си банка??? Ами то утре може да почнат да искат офиси и от Кока Кола, Кауфланд, Макдоналдс, Майкрософт и други подобни фирмички. Каква е връзката на правителството с тази банка, от какъв зор ще хвърлят 5 милиона наши пари? Хората иначе събират капачки за н'ам к'во си... Това не е правителство, а предателство! Всички са за стадиончето, да потичкат пред публика, която ги гледа през оптиката...

Лизачи и продажници !

Ужас! Тези нямат пари даже да си наемат офис та трябва най- закъсалата държава в ЕС да им помага.

Но проблем, оставкажията, ще омаа някои дребни душички като тия с нивите по магистралата, да осигури локацията на тия дето дават пари за асфалта, и дано е жив накрая магистралата и през неговия имот през банкя да мине ама да не е на власт.

Световната банка няма ли пари да си купи офис, та държавата трябва да им купува офиси?!? Що за идиотия е това?

герб и за тия разхищения ще отговаряте, скоро.. безродници продажни.

чудесно, соросовата демократка кристалина си прави офис в БГ да сложи на цецко и други "близки" децата, с наши пари се открива офис да се уредят конкретни хора от властта, които ще работят за чужди интереси не за държавата.

Ние щото сме една от най-богатите държави в света, ще построим офис на Световната банка на Сталинка! Не съм чул някоя държава да строи офиси с пари на данъкоплатците, на която и да е банка по света. Предвид това, че банките (лихварите) са тези които вършат греховна дейност. С всяка година печалбите им в България растат главоломно. При всичките супер луксозни ремонти и покупки на най-новото оборудване и техника.

..... Защо България ще помага на Световната банка ? За тази помощ Световната банка какви ангажименти поема ?

Сталинка и на цвъки чаавето са там ... и вече има нужда от помощ .

за българските пенсионери .....нищо не дава