Изявление на Инвестбанк: Паричните трансфери са главно за храни за Венецуела

Банката публикува на интернет страницата си изявление "във връзка със зачестилите медийни публикации и изяви", в които се намесва нейното име

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Именно храни не бива да се доставят според САЩ. Трябва да има глад, трябва озверелият от глад народ да се дигне срещу Мадуро. А, нашата банка саботира тези благородни американски цели. Затова пък нашето правителство всичко разбира и веднага блокира парите.

не ви ли омръзна отвсякъде да ви вземат за имбецили? За храни! Щото тука изобилства от всякакви видове храни, нароода се е оял, та чак драйфа. Изхвърляме тонове, що да не пратим малко и във Венецуела.

В офшорните банки сумите се получават по сметка на адвокат доверител.

Поредния скандал, тип ГЕРБ! Важно е да се вдига шум, кипи усилен но безсмислен труд! Дотягат с тия палячовщини!

Да бе , верваме ви !

Ама, разбира се. Най-хуманните парици са това. Просто парици на Мъдурко да си купи с тях чорапки, от затвора.

Личи си, че си от Русия. Но нищо, ще ти мине.

Личи си, че си от Русия. Но нищо, ще ти мине.

Държавата Венецуела е избрала големия хуманист Ц.Ц., адвокат в България , забъркан в безброй афери , д й кяупува храни от Женския пазар в София за стотици милиони долара .

a nashite tuk se zalivat s benzin i goriat kato fakli ...zashtoto sa MNOGO SITI !!!

Пълен олигофрен и дебил.

Храни за руската мафия. Хаха, повярвахме ви.

Офшорката ако ги беше набарала...лелеее

Ми ходи ги крипи на Мадуро.

щеже ги изпере и центрофугира...

То щото в Латинска Америка не си произвеждат храни , че трябва от България чак да се купува . Да не говорим че вече почти всичко в България се внася .

Това че парите са минали през разни други банки не освобождава от отговорност в БГ да се попълни декларация за произход на парите. Миналата година прехвърлих 30 хиляди лева от една българска банка в друга и веднага трябваше повторно да попълвам деклараци, въпреки че преди бях попълвал в първата банка. Изявлението е адресирано към 80-те процента, с прасето с име на дребна рибка и неговият заместник мълчат като ...

И к'во прайм? Големият брат изработи предизборно кликата БиБи и ко.

Да Пуснеш, Глупаци "по Пързалката" и да им гледаш Сеира ....

Товарителница : 2 щайги домати от бащата на Радев - 20 милиона . 2щайги сливи от градината на сестра Галева - 10 млн. 2 дамаджани люта македонска ракия от изба "Кирил Добрев " - 10 млн. долара. 2 кашона крушовска лютеница от "Лютехноимпекс" - 10 млн. долара. 2 кашона кисели краставички по рецепта от Карибите на сеньора Йончева - 10 млн. долара. Общо 60 милиона долара .

а храните са с товарителници от русе и казънлък ? картофи , моркови и лук с малък обсег на действие

Значи според цялата верига от банки няма нарушаване на законите действащи в съответните държави... така че в случая скандалът е мотивиран от чисто политически мераци;)

Трактор с вертикално излитане с данъчен кредит :)

Петя Славова пак се осра! А сега да проверят и нейниите пари, като откъде са аджеба парите за банка, за Винпрома в Карнобат, за хотелите в София и Несебър и т.н. Хахахаааааааааааааааа

с кое не си съгласен представителю на САЩ! С това, че с парите са закупени храни! Това съгласно "американските човешки права" ли е! Значи демокрацията е власт само на "американския народ", ако въобще има такъв народ, по скоро те са нация.

Това да не ти е американската помощ дето я стовариха в Колумбия... За 100 тона хляб и дамски превръзки американците са изтеглили 97 милиона долара от сметките на Държавната петролна компания на Венецуела ;)

Още от Древния Рим и през Средновековието още по Отчетливо - Диктаторите не търпят Дълго време Шутове и Прислуга. Сменят ги Периодично, щото им омръзват. Намразват ги от скуката. И ги затриват, за удоволствие. Лошото е, че сега новите ни "Братя" затриват не само ЕДИН ШУТ, а един цял НАРОД.

И каква логика има да минат парите през 3 банки от Южна Америка до Източна Европа за купуване на вагон с лук и ремарке с марули... Намирисва на историята с Лудото Ленче :)

КГБ

Логиката се нарича икономическа блокада и е наложена на Венецуела от американските империалисти.

Смешен си.

tonk11

Пише бе. Чети. По важното е, че са минали през банки от ес и щатите. Що не ги друсат тях? Е това питай!

КГБ

А сега какво ще се из.ка по въпроса оня червендалестия генералгубернатор от Козяк.

Едва ли администрацията на Тръмп ще се излага, ако няма информация. То всички се борят за мир и любов и все ракети изстрелват :)

Да ги бяха депозирали в Китай, Русия и Турция...

Преди доста месеци написах - Цветанов е Новия ШУТ на Американците. Старият Шут от Банкя, трябва да си "замине", за да си гледа Внучето. Много Хуманно, щото можеше и да е инак ...

КГБ

Защо?

Няма санкции за fibank, само парите са блокирани...

КГБ

Не стига, че американския агресор иска да открадне нефта на вевецуелския народ а и храната.

Президентът Радев да предложи на своите приятели в Швеция да номинират адвокат Цветан Цанев за Нобелова награда за мир ! Той е българската Майка Тереза ! Петя Славова пък да е с номинация за Нобелова награда за икономика . Тя е успяла със студената кухня в кварталното кръчме в Нова Загора да нахрани 30 милионна Венецуела !

Един въпрос... кой реши, че България трябва да участва в ембарго срещу Венецуела? И че може да задържа пари на венецуелско държавно предприятие? Това, че ЦЦ и ББ ходят на някакви "молитвени закуски" и си правят селфита с американския президент, не отменя отговорността, която носят пред парламента и избирателите. Налагането на ембарго и присвояване на пари на чужда държава е равносилно на обявяване на война. Къде е обществената дискусия и обсъждан ли е въпроса в парламента?

Поне никой няма да ти вземе бояршника !

КГБ

Който пие бояришник да му мисли аз не съм.

CHAESTIT SVETI TRIFON ZAREZAN !!!

Изявление на Инвестбанк : От утре ще се казваме " Дебилбанк" , защото искаме нашите клиенти които ни вярват , да бъдат споменати !

Американците са престъпници кога ще се разбере дали терорист дали американец разлика няма . Винаги с теея трябва да се рзпаравяш с сила....

Как нас ни бяха докарали ,,до просешка тояга,, и после всичко разграбиха и станаха комунисти капиталисти ,а сега робовладелци,а народа пак беден.Не харесвам Мадуро защо ,,богата ,,страна на ресурси,а хората гладни или се спасяват в други държави

най-после е млъкнала. е, щом тя си е налегнала парцалите, работата би трябвало да е ясна. Който не е в час да коментира, за да забавлява читателите. Изявлението е безупречно за всеки, който има представа от банково дело и от адвокатската част. Моите почитания.

Прееби американец нахрани Венецуелско дете....................

И Спас Русев приемаше чекове с помощи за България , но вместо монах , стана олигарх.Така и сега във Венецуела трупат братски олигарски опит.

аааа, пари в български банки, сакън, няма хората да си късат нервите да ги проверява дансс, прокуратурата цру, бабините кукли и т.н. Най добре си е внасяй си по сметка на данс или прокуратурата, декларирай си пред тях ,че носиш бабините кюлоти,че бабати е мъжка , обичаш всичките 52 пола и мразиш Русия и всичко ще ти е ок. Иначе само скандали ,разправии, разнасяне по всички меверета прокуратури ,арести интервюта , специални бесилки,блокиране, преследване, ужас,почваш да приличаш на Буда Искариотски и т.н. Няма смисъл от участие в малоумен лов на вещици , или бягаш на нормална територия или изчакваш края си в лудницата . Друга алтернатива няма , и без това работата отива към изуй гащи и колапс.