17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

И къв го дирят израелци в Солун ? Ей, алчни задници разпродадоха и предадоха прекрасната Европа на какви ли не чуждоземни измекяри... Дано горят в ада ! Индустриален канабис, медицински канабис...бла бла бла... Нарко депо. Евроатлантически ценности: разврат, анални страсти, извращения, наркотици и пари, всичко, което носи пари...Няма други ценности за еврогейския болен гъз... Гърците и те уж много религиозни, а позволяват полета от канабис в курортния Солун. Нарко туризъм ли ще развиват ?

Евреите да бягат към Израел или Афганистан да правя Наркотици... Тия са Враг на България от 1400 години...

Да бягат, ама не бягат. Щото нашенските еврогейски чиновници имат алчни гъзове и са готови на всичко за пари. Дори жените и дъщерите им да изнасилват, а децата им да си сменят пола и да са наркомани... Извратен свят !

Аз имам едит познат ще работи безпари за тях.

Преди, познавах един, който пушеше марихуана( канабис). От това стана Наркоман.. Почна да напада да бие на улицата напълно НЕПОЗНАТИ хора. И накрая го ЗАСТРЕЛЯХА, след като нападнал поредния случаен човек.. Наркоманите стават ВИНАГИ- престъпници, крадци и Предатели... Като някакви зомбита, които нападат хората в държавата си. НИЩО не работят. Разпродават всичко, което имат вкъщи... И ходят да КРАДАТ, за да се издържат.