Износът на месо от Русия нараствал с бързи темпове

Според официални източници Китай е един от главните пазари, но месна продукция се изнася в 57 страни по света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А внасяха от Полша, зеленчуци от Турция, до това водят санкциите, принудиха ги сами да се изхранват, а преди си купуваха всичко с парите от петрола и не си даваха зор за нищо. Май си станаха самодостатъчни, изнасят пшеница, месо, петрол и газ.

Със стоки, от пила мляко има и, най-важното е, че хората са спокойни, вежливи, приветливи, добре облечени. Пълно е с джипове, защото всичките руснаци имат вили, с удоволствие излизат за пикник извън града,където са всякакви печени меса на жив огън е любима традиция.

Коя е тази благоденстваща страна, която описваш - наистина, стана ми интересно... И понеже, все пак, темата е свързана с Русия, ще ти дам следните официални данни за Руската Федерация: минимална работна заплата: 160 евро (320 лева) брой на жителите, живеещи под официалната линия на бедност: 20 милиона цени: по-високи от тези в България средно с 20–30% (зависи от региона)

Козяче хората пазаруват с рубли не се прави на луд манипулаторче

До Мистър Х, козяка...аз живея от години в Русия и това, за което говориш са пълни простотии и козяшка пропаганда! Колкото до цените, те са като в България, с леки изключения в плюс или минус!

Х, защо не цитираш и колко бедни има в САЩ, че там бездомници бол и всичко живо живее на кредит. Знаеш ли вече колко много огромни западни компании си преместиха хед-офисите в Москва. Напук на санкциите. При руснаците всичко е огромно и се действа с размах. Работя в американска компания, на която управлението й за Европа се премести от Лондон в Москва, и сега ни управляват русите. През месец обикаляме из Русия - все наши хора, близки по манталитет, не като лицемерните англосакси. Цените на места са смешни в сравнение с нашите. Нося неща от там, които тук са лукс и на безбожни цени, а там са без пари. Русите си имат от всичко и то по много. Имат световни марки, за които ние тук само сънуваме.

Москва е най-скъпия град в света. Там с твоята статистика не можеш такси да вземеш и кафе да пиеш. Пербург за 2018г бе най-луксозната хотелска дестинация. С твоите доходи можеш само на картинка от интернет да гледаш Царское село и Исакиевския събор.