17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ма то временно че заводите за гумени изщделия на ишлеме нещо не бачкат....смешници ..изнасяли ...и кво изнасяте бе таратупняци що не пишете

Общия ни дефицит е 1,3 милиарда, а към третите страни, основно Русия дефицита 1,17 милиарда, т.е. дефицита се формира основно при търговията с трети страни.

Глупости .. най-голямо е увеличението август-септември... Тогва "изнасяме" - децата за университетие в чужбина..

И да са ги изнесли са чужди фирми. Даже и ДДС не плащат на държавата.

радакторчето г-н Каменов ! Защо не ни кажеш какво си завършил. От икономика явно не разбираш, иначе трябва немедлено да си сдъфчеш дипломата за такъв евтин материал !!:((((

похвати. Едра цифра в заглавието за нарастване в сравнение в месечен период на 2018 и някъде срамежливо в текста се крие ОТРИЦАТЕЛНО салдо :)) Защо не кажете какво изнасяме, та да се посмеем ? Мушмороци !!:)))))))))))))

Смей се, бе! Изнасяме стоки за 13,7 милиарда за тримесечие, колкото изнася и Руслямска държава, ако махнем суровините изкопани наготово от земята.

Поредните лъжи на ГЕРБ! Някой да обясни защо като сме толкова добре при ГЕРБ цените скочиха с над 30%, валутен борд сме все пак!

Тоя пъ.. Един хляб 1997-ма беше 400 лева, сега е левче. Какви ми ги приказваш?!

Левче беше миналата година, сега гони 1.50. За колко процента говорим?

вярно ли ? Защо не сметнеш процента на покачване цената на хляба на кг сега, сравнен със същия приод на 2018 ? Ще оплучиш още по тлъста цифра за публикуване в заглавието :)!

не сравнявай като дявол евангелие смехуран

Виж заглавието , прочети съдържанието и кажи има ли избори м.май 2019 г.- въпрос с неповишена трудност примерно за 100 лв в предаването по ВНТ1 с водещ Билалов. Или както се казва по български- немам думи????

Е, как, бе?! Невъзможно! Румен Радев и Нинова всеки ден разправят как пропадала държавата! Няма начин да лъжат!

Когато си прост то е задълго