Изненадващ ръст с 224 хиляди на новите работни места в САЩ през юни

Средното почасово заплащане на труда в САЩ нарасна през юни с 6 цента, или с 0,22% спрямо май

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е резултат от политиката на Тръмп. Каквото обещае го изпълнява. Президент на място.

Така е,защото Тръмп прави нещата много правилно и ще бъде избран за втори мандат през 2020 година! и тогава ще може вече да скъса ританките на сатанйста джордж Cорос и да му види сметката!!!!!

Ще спечели не за друго, а защото демократите също го подкрепят, така както Боко подкрепи Радев, изтипосвайки насреща му Цецка Рабфака. Демократите разводниха невиждано кандидатите си - вече май основните мераклии са над 30. Когото и да извадят на т.нар. предварителни избори, перкалиха много с вътрешната конкуренция и това ги разби. Освен това, Сорос е на такава вързаст, че при следвщаия мандат на Трамп ще е или умрял, или като жив, но само дотолкова.

Все едно у нас заетите през лятото да са се увеличили с 3500 !!!!!! души!

PEYTSCH

Какво е изненадващото след като бизнесмен води страната? Че не харесват думите му означава че харесват костюма на Обама....

значи Тръмпзилата си върши работата...

Върши си работата човекът, въпреки всичката измислена помия дето хвърлят по него медиите. И народа там вече се усети каква пропаганда им пробутват от СНН и Холивуд.

Отново много неприятни новини за червените дупедавци. – -През март 2019 г. средната работна заплата е 1247 лв. и нараства с 5.3 на сто в сравнение с предходния месец. -Изненадващ ръст с 224 хиляди на новите работни места в САЩ през юни … В същото време гнома путим е принуден да въвежда 4 дневна работна седмица и то не защото са постиглали фалшияия социализъм, а защото няма работа , няма и пари за заплати. А вчера затвори дори заводът им Автоваз. България уверено се развива и върви напред , а руската им кочина гори навсякъде –от подводници до икономика и удавени цели градове. Руската кочина се топи с дни. В России зарегистрировали резкое сокращение населения. Россия катастрофически теряет население, за последние четыре месяца естественная убыль населения составила около 149 тысяч человек. ...и животные и человек размножаются только когда жизнь хороша...когда плохо--вымирают.... От червеният концлагер са избягали в капиталистическият свят над 2 МИЛИОНА ВАТЕНКИ

Боли ме к.ра за работните места в САЩ

Ясно е че оная работа те боли само за руската кочина, но от много болка вземи си го отрежи. Скопените червени продажници, изобщо не ги интересува България интересува ги само да се величае русия!!! ако им пукаше за България щяха да разберат че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! но те са просто едни платени тролове и няколко малоумни русофила

Нерде България, нерде САЩ, нерде Русия.

Защото си тъп. Следк като американската икономика е 1/3 от световната икономика, когато америката кихне, ние тук получаваме пневмония. Такив глупави мамини синчета като теб трябва всеки ден дда ходят в църква и да се молят за здравето на тръмп, защото ако пак ни се скапе иконимика и тате остане без работа, ще трябва да се хванеш на черна работа за 300 лв на месец.

Защото в България всеки има мотика на рамото си :)))! Само кифли и мутри в България!! Скоро и ще има заличаване, ама важното е на съседа да е зле!!!

Да не я докарат пак до там,да търсят емигранти,щото тез работни места са само за мотика!

Те в САЩ мотики сигурно имат само в музейте , но в болния ти мозък всеки там си изкарва прехраната с мотика.

За мотика и особено за дръжката и е само руската ти майка-курва застанала на околовръстното. В статията е написано: " Неселскостопанската трудова заетост се увеличиха през юни с цели 224 000 нови работни места Но тъпи четвени цигани като теб дори не могат да четата... "