17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко трябва да си мързелив и тъп да разработиш такава схема, при положение, че с най-вероятно по-малко усилия ще намериш работа като програмист за 3-4-5к лв в София на месец :Д:Д:Д Тези Бенински мошеници надали докарват по толкова месечно от тая простотия, като си помислиш, че за да закъсаш да вземеш заем по Фейс, значи си на дъното на хранителната верига и нямаш и 100лв в джоба за такса :Д

Колко трябва да си глупав и/или необразуван , за да "вземеш" заем през фбук ...

необразОван , извинявам се ...

За 2 месеца имах към 10-на предложения. Обикновено им исках голи снимки за потвърждение че са те. Някои изпращаха но различни от профилните снимки. За пари какво ли не правят мангустите.

Всички БГ Банки използват този Модел - не са само Френските Банки .Каква е разликата ?

При толкова банки и кредитни дружества в България да те измямят през ФБ цигани и африканци е направо малоумно!

Цигани и африканци - най-големите хакери. Щом продължават да се връзват на глупостите им, жертвите си го заслужават

Фейса блокира за щяло и нещяло, ама не и измамниците.

Да, сещам се как един познат преди години беше решил да поздрави по повод Коледа или Великден всичките си 100-на приятели във фейсбук с лични съобщения и го блокираха, защото това било спам. Трудно ми е да повярвам, че при тази измама един профил се ползва за по-малко ... кандидат-шарани.

Мдаааа ... а лихвите добри ли са? :))

Спирате фейса и всички "измами" произлизащи от фейса ще секнат :) Така се решават нещата, кардинално :) всички кардинали правят така. :))))))))))))))))

По името на чл. 419 от нигерийския наказателен кодекс, по който се преследва. Новото тук е българският език, вероятно научен от африкански студенти у нас. ТРЯБВА ДА СИ ТОТАЛНО НАИВЕН, та да дадеш личните си данни на някой, който познаваш от 2 часа през фейсбук. И още по-ненормален, за да тръгнеш да сключваш сделка за много пари с хора, с които не си се видял в офиса им лице в лице. Нищо. В тази измама гориш със сравнително малко пари. Ще изгорят хората, ще знаят да се пазят. Има къде по-страшни измами, които те оставят само с една риза на гърба …

проверени дали отговарят на изискванията за усвояване на заема, данните за сметката и самата карта с ПИН код бивали изпращани чрез "DHL" в Бенин, Африка. Смех.

БГ-тата избират правителства от фейса, що да не взимат и заеми.

много баламурници

А балъци за заеми бол!