17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се, "че няма да търси правата си по съдебен път"! Единственият възможен път е "оралният" или "вагиналният"!(защото "семейният" е извън ирата)

ПРЕЯЛА КАЛИНКА! БУЗАНКА!

И тая Деса е пълна простакеса

Викаш - еваха ме еваха ме и накрая нищо. Тъпо селско курве.

25 000 лв. месечно е нищо ?

Да ходи на околовръстното.Тираджиите от вси страни ще я нахранят обилно с бяло сладко.Инвестиции може и да не е привлякла , но при чеповете сигурно ще има по голям успех.

Горкото цигане, сигурно си е платило за цял мандат, а те така да го отрежат. Мъка!

Тая е жив пример какво е и какво може да ти докара САМОЗАБЛУДАТА и нереалистичната самооценка. Трагедия

Завършила право, а управлява милиарди. Интересно колко е привлякла. По- тази логика аз съм космонавт. И е нормално за има смени, за да се прекъсне хранилката. На запад при оставка на правителството, оставки подават и политическите назначения. Няма драма.

О-о-о я ми дайте на мене големи парични потоци, че да видите как ги управлявам :)

Има таз калинка на гръбчето.

герб изгони къдърните кадри и назнаци некъдърни послушковци като тази мърша

Много ти е голяма заплатата, прекалено ти тежи и просто те освободиха от това тежко бреме!

Ходи да плачеш при Владко, че и той не знае на кой свят е....

Тази мекица ни казва, че била като Роналдо и Меси в управлението на парични пАтоци. Хумор, сатира и забава, но на наш гръб...

Въобще не е полезно за развитието ти като професионалист още от първия ти работен ден да те назначат за началник на нещо си. Така за цял живот оставаш профан и лаик с големи претенции без покритие.

12 г на поста

На кой пост е била 12 години. Нещо не ти е ясно. Поне чети, бре. Или чукча писател, а!

Тая кукла не е ли чистачката на Агенцията. Обърках се нещо :)

СЪВСЕМ НОРМАЛНОТО е ВСЕКИ ВИСШ Ръководител при Заемането на Поста си да ИЗВЪРШИ Изменения и Избор и Оформяне на ЕКИПА с Които ще РАБОТИ! Това е ЕДИН от ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ за ЕФЕКТИВНАТА и УСПЕШНАТА му РАБОТА!!! Неуместен и Некоректен е Сегашния Външен Натиск върху Новоназначените Висши Раководители Които си ОФОРМЯТ Екипите за Работа!!!

Смешната държава, него ли назначиха това правителство да подготви избори. А то какво се оказа бухалката на мутрите. Смешници начело с руското мекере радко лизачев. Последния си умира на мъка че не могат да развалят сделката със самолетите, е не става тъпако ,американците не са прости тикви. Задоволи се с някое ремонтче на руските щайги.

що не иде на свободния пазар. там даже няма и таван на парите , които ще получава, а каквото си изработи.?!

Тая трябва да върне заплатите. Не е свършила работа за 2 стотинки !

От кога започнаха адвокатите да разбират от математика? Управлявала финансови потоци. Аман от калинки!!!

Хич не вдъхва респект това моме. Ама то било шеФка, верно ли?! Кой знае още колко такива калинки има...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Грудев я е назначил в ДФЗ?! Защо лъжат, че такъв бил Закона за държавния служител и тя била командирована?! Командироват се държавни служители, а тя е била изпълнителен директор на изп. Агенция, т.е. не е държавен служител, нама служебно правоотношение и Законът за държавния служител е неприложим за нея. Залътват само хората, за да я окопаят наглата и проста лю0овница на Владшслав Горанов на поредната блага държавна служба.

тази мома освен за ебане за друго не става.Кажете на кой е била държанка или чия щерка е.

На Владислав Горанов любовница. Щерка на вече пенсионирания шеф на районния съд в Кнежа и юкозлодуй и дългогодешен член на Висшия съдебен съвет. Баща й хреди да стане шеф на съдиите 1992г. е работил като Шлосер! Брат и е дясна ръка на Прасето в ДАНС!

Chefo77

Много са Ви ниски критериите :(

Когато трябва да махнат някой,за да я назначат нея е добре!Когато нея я махат-о ужас!Животът без нея ще спре !

Е напишете кои са баща й и дядо й де :) Там става ясно защо има повече стаж отколкото години живот тази пикла :)

Уволнението от добра позиция винаги е много неприятно и е логично жената да се оплаква. Само да си помисли първо как се е чувствал човекат, когото са уволнили, за да я назначат нея. Дали му е било добре ?

човекът преди нея не ставаше за нищо!

Викаш, тази поне за нещо става! Е, може и да не е за работа, ама все е нещо!

Новите управници не искат минет мейкърите на старата власт да ги обслужват.За тях е унижение някоя духала на тъп гербераст да му прави интервю.Затова смяна.

За инвестиции не знам, но мъжки погледи привлича момата ... 38 бона няма да и дам, ама за да гладува може да я взема вкъщи до следващите избори ... ако Влади и Мустафа не са против, де

Тази нагла герберка какво ли си е мислела когато започна да се жалва всички възможни медии? Че няма да се разбере коя е, на кой е дъщеря, на кой сестра, на кой любовница и на КОЙ е протеже?

Икакво стана?Отново са я наредили на работа към министерството на земеделието.

Да ви питам - защо всички (и преди, и сега) се натискате за държавни службици? Във фирмите има глад за специалисти, безработни са само мързеливите и некадърните. Хем няма да треперите, ако пак се обърне кифтету.

Ало! Тя цял живот е работила шеф в държавна администрация, а ти питаш защо не може да започне някъде другаде? Ти как се представяш, че се започва като началник отдел в държавна администрация? С много умения, изключителен талант и най-вече без никакви връзки! Тя просто е родена за "качествен" шеф жената!

Няма НИЩО случайно в назначенията от ГЕРБ на хранилката им, а и след като има такъв голям опит и е "специалист" какви са и "видимите резултати"?

Аз да питам за един Консул във Валенсия, него кога ще го върнат да се изповяда?

Тази има ли голи снимки?

има, ама ги държи баджанака с рязаната карабина

Моме, така е в държ.администрация - правителството си отива и ти с него! Ако си много знаеща и можеща ще си на свободния пазар на труда, а не на държавна службица! Да, сигурно е проблем да спре високата заплата , която сте взимали за прехвърляне на папки отляво надясно, но с това CV ще те вземата навсякъде ! Само трябва да бачкаш , .... ама това май не ти е по сърце!

243Win

Ква стана тя сега! От 38 000 на нула лева месечно, за "работа" по 8 часа дневно, с всички там бонуси, отпуски, командировки и всякакви други благини на държавен служител. Ще пищи, как няма да пищи!

Сигурен съм, че има право на обезщетение за безработица. Което никак няма да е малко. Не се тревожИ за нея:)

брей че наконтена чиновничка бре. То вежди то чудо, само джуките и липсват на тая грозотия

Тъпа патка, да си беше мълчала по-добре !

Ако информацията на Фрогнюз е вярна, то това девойче наистина не е турено на поста й случайно. И между другото - на вниманието на правителството и господин Бойко Рашков и господин Янаки Стоилов - в информацията е представен и списък от имена на хора от дружинката, която трябва час по-скоро да се изчисти - така че явно ще има още доста имена но излезли в отпуск, разболели се или просто жертви на “реваншизъм”! За да я има България!

Видяхте ли това? Само във Фрог: Десислава Трифонова се оказа сестра на човека на Пеевски и „Библиотекарите“ в службите 14.05.2021 Довчерашната шефка на дирекцията по инвестиции Десислава Трифонова се оказа сестра на сочения за един от най- верните хора на Делян Пеевски и „Библиотекарите“ в службите за сигурност. Става дума за Марио Трифонов, който първо беше шеф на дирекция за борба с организираната престъпност в ДАНС, а след това премина на влиятелни позиции в МВР. Това отново поражда съмнения за назнечение с влияние. Бащата на Марио и Десислава – Цветанчо Трифонов пък се оказа изключително влиятелна персона. 25 години е бил шеф на съда в Козлодуй. В началото на тази година той беше пенсиониран с почести от ВСС. При пребиваването си в агенцията по инвестиции, Дедислава Трифонова призна днес по БТВ, че не е привлякла нито един чужди инвеститор. Фрог многократно писа за брат й Марио Тодоров. Задкулисни договорки го спрягаха на възлови позиции в ГДНП или ГДБОП. Външни фактори, обаче не позволиха този план да се реализира. Както Фрог ви информира още преди няколко години, според служители на родното ФБР ракетоносител на Марио Трифонов е Илко Желязков. Медиите го определят като сивия кардинал, който кадрува в службите от името на Пеевски. Бившият контраразузнавач Желязков от дълго време е председател на Съвета на директорите на ТЕЦ „Марица-изток 2“ ЕАД. Колеги на Марио Трифонов са категорични, че той не блести с професионални успехи. Усилено се коментира, че Илко Желязков е наредил верни хора по върховете не само в ДАНС, но също така в МВР, АДФИ и Държавната агенция за разузнаване. Красноречиво доказателство за близостта му с хората от тайните служби са гостите, които той е поканил на 60-годишния си юбилей през февруари 2018 г. Според „Терминал 3“ наздравици на партито са вдигали: Владимир Писанчев, генерален консул на България в Солун и бивш председател на ДАНС; Недялко Недялков, заместник-председател на ДАНС и много верен човек на Пеевски, Николай Ненков, заместник-председател на ДАНС. За него също се твърди, че е назначен с протекции на Желязков. Други гости са Ангело Прокопиев, заместник-председател на Държавната агенция за разузнаване; Емил Захариев, директор на дирекция в ДАНС; Янко Златанов, директор на дирекция в ДАНС; Цветан Цветанов, директор на дирекция в ДАНС; Георги Начев, директор на Агенцията за държавна финансова инспекция, както и Антон Славчев, директор на дирекция „Противодействие на корупцията“ в ДАНС, вече част от Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ). Рожденият ден не е минал разбира се без Георги Стойнев, директор на дирекция в ДАНС, както и други началници на отдели, сектори и обикновени агенти.

Без значение дали дали старата и новата власт са били добри, лоши крадливи, нормално е който получил мандат да управлява, да смени всички вишестоящи ръководители на държавни структури и фирми. Особено разни ГРОБ партийни фусти свиркаджийки...

Абе, моме проста кой ти даде поста?Даде ми го вожда дето ме оножда. РАДОЙ РАЛИН

калинките врещат - ТОВА Е КАЛИНКИЗЪМ!

Назначените ку..ви на Бойко Борисов пищят....

Разни тъпоъгълници и тролове дращят по форума, НО бъкел не разбират от инвестиции! Оди бегайте, бе тъпи нещастници! А че не се прави така, като новите иди@ти във властта всички знаем, ама ... простотията и реваншизма са до шията ви и скоро ще се издавите в екскрементите си!

Изританата „калинка” на Бойко – любовница на Влади Горанов! Като шефка на БАИ папкала 38 000 лв. заплата на месец

Ти си на принципа ЕЖК една жена ми каза, нали? А ЕЖК, че твоята сестра е прост@тутка!

Всички слуги на ГЕРБ вън !!!!

Тъпо тролче си, нали?

Е, как да нахлуе, нали всички от новите са мутри и мутреси !