Изчезването на журналист хвърли сянка върху "Пустинния Давос"

Саудитска Арабия отрече категорично днес да е имала намерение да убие журналиста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демократизиране? По отработения начин? Или на демократизиране се подлагат само държави без нужда от такова?

Ние Гражданите За Европейско Развитие на България сме къде по - хуманни , или ги самоубиваме или получават инфаркт .

По случая "Скрипал" Лондон обвини Русия на основата на предположението, че "с голяма вероятност" агенти на ГРУ са отровили бившия шпионин. Последваха икономически санкции от Обединеното кралство срещу страната, която навремето не се е включила в "континенталната блокада" като икономическа санкция на Наполеон срещу англичаните. Резултатът тогава е война срещу Русия и абдикация на Наполеон. Срещу Саудитска Арабия има ясни доказателства за античовешката династична политика. От немай-къде англичаните обявиха, че ще предприемат някакви санкции. Но не призоваха към това съюзниците си, както беше срещу Русия. Другите англо-сакси изчакват резултатите от разследването. Разбирай - в скоро време ще се появи нова световна сензация, най-вероятно свързана с нарушаване на човешките права в Русия, за да се забрави някакъв си журналистически труп в посолството на СА в Турция. С голяма вероятност това ще стане. Апропо, спомням си за един отдавна отшумял случай за изчезването на един българин в посолството на САЩ. Случаят така и не бе изяснен до край. Затова и на мен сега не ми е ясно кой от кого се учи - саудитите от англо-саксонците или обратно.

Кристин Лагард ще ходи "на крака" в Рияд , а Тръмп няма да откаже договор за над 100 милиарда долара със Саудитска Арабия-с мотив за да запази работните места в Боинг, Локхийд-Мартин и т.н.А при санкциите срещу Русия какъв е ефекта за нивото на безработицата в САЩ ? А , Дони ? Тоест,важността на запазването на ценностите на демокрацията зависи от това кой я погазва.За Косово,Сърбия,Русия нямаше прошка нали.Бомбардировките си бяха ОК ? Но Саудитска Арабия е друго нещо.Те са хем демократи, хем демократично и културно разчленяват неудобни хора, хем са първи приятели на демократичната международна общост.Жалки лицемери !

Договорени са американски оръжия за Сауди за 600 милиарда долара!Руснаците също избиват журналисти и неудобни хора в Русия и по света!Литвиенко,Скрипал,Политковская,Магнитски още хиляди други.А в Сирия под руска закрила Асад атакуваше народа си със БОВ!Така,че руснаците са по големи диваци от колкото се представят

Глоба,глоба,глоба!

Разпитът и моментът на убийството са били записани на неговия Apple Watch. Записите са били анализирани и за съдържаниет им е бъло съобщено на специалнит служби на САЩ. Според информация на турския проправителствен вестник Sabah, преди да влезе консулството журналистът е задействал своя Apple Watch в режим на запис. В резултат на това аудиозаписът на разпита, мъченията и убийството е бил прехвърлен на телефона, който Хашкаджи предварително оставя на годеницата си, а след това автоматично се записва в облачен сервиз. Представителите на саудитското разузнаване са забелязали часовника на ръката му, направили са опит да изтрият данните, но веч е било късно. Записите са се запазили и анализът им е показал, че е било извършено убийство.

Аудиозаписът на разпита, мъченията и убийството е бил прехвърлен към iPhone и автоматино записана в Apple iCloud" Преди това той у синхронизирал своя Арple Watch с iPhone.

Мнооого разстрени, ама припкат при касапите в СА. ЕТО ви го истинското лице на либералната измет.