Иван Иванов отхвърли всякакви искания на топлофикациите за поскъпване

КЕВР ще коригира всички подадени заявления за по-високи цени и няма да допусне увеличение, зарече се нейният председател на цените"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този иванов е за растрел тази коромпирана мутра одавна трябваше да е в затвора

Нали официално обявиха, че "Газпрпм" сваля доставната цена на газа с 40%? При това положение да се твурди, че цената на парното няма да се намали ами и да св иска увеличение е не само нагло но и национално предателство. Каквото и пишат разни "разбирачи" НЕ МОГАТ да убедят нормален човек, че цената трябва да се увеличи! В момент на извънредно положенив ковто носи охромна несигурност и тотален срив на икономиката това не са обосновани искания! Това показва че Енергийната мафия в Бългатия управлява държавата! Защото за обикновеннните хора положението е Кризисно а за моноюолистите - Керизисно ;-)

Браво на Иван. Ако не е той цените отдавна да са излетели до небесата. Имаме късмет, че беше избран в комисията и че и е шеф.

ИВАНЕ, ИВАНЕ НЕ РАЗБИРАМ ОТДАВНА ЗА КАКВО ЛИ СИ МИСЛИШ. ЗА ГЕРОЙ ВЕРОЯТНО ОТ ЛЮБОВЕН РОМАН. ДОН ЖУАН ДА ИГРАЕШ ТАКА ТИ СЕ ИСКА, А ПЪК ВСЪЩНОСТ - СИ САМО ИВАН. И ЗАЩО ВСЕ СТАРЕЕШ, НЕ ТИ ЛИ Е ЯСНО? ПОСИВЯЛ - СИ СКУЧЕН, КАТО ПРАЗЕН ЕКРАН. и глупости дрънкаш ... а парите в хазната откъде ще дойдат ...

Въобще някой във веригата знае ли истинската себестойност на 1 гигаваг или просто си чешат езиците - много е, малко е ? Аз също се отоплявам на ТЕЦ. Казвам го предварително, за да си спестя обвинения в пристрастност. И мисля, че сега е момента да цъфне наяве колко би следвало да струва на Топлофикация 1 гигават с намалената цена на газа. Иначе пак ще се повишава, намалява, коригира цената, разни "политици" популисти ще продължат да лалат, кое се прихваща къде отива и т.н. А може да са верни слуховете, че Топлофикация се дотира и от бюджета. Аз не искам никой друг да плаща за това което съм потребил, както и не съм съгласен да плащам санирания, помощи за мързеливи "безработни" и т.н. Никого не ангажирам с мнението си. Ако това обаче продължи, ще висите по касите на топлофикация, ще спорите с топлинни счетоводители и ще ви крадат както им харесва !

Метана струва 25,1 лв. ГВтч, като включиш цени за достъп и пренос. стават поне 30 лв. Това е часта формираща цената само от газ. Към това се добавят цена на производство и технологични загуби по преноса на топлата вода, които заедно със заплатите, консумативи, данъци и други разходи формират около 60% от цената. Т.е. ако 40% са 30 лв то 60% са 45 лв. Т.е цената на МВтч трябва да е около 75 лв. без ДДС. В момента цената съгласно решението на КЕВР е около 70 лв. Тези 5 лева разлика са заради произведената електроенергия, благодарение на което цената за ползвателите на парно е по-ниска, но пък са за сметка на всички ползватели на електроенергия. А тия лаладжии дето лъжат за цените, че били плащали повече са обикновенните червени лъжци опитващи се да създават напрежение и хаос.

Сметките за София за.м. Март са с 40% по-високи от тези за съшия период миналата година. А КЕВР може да си говори, те си вдигат цените и ще си ги вземат, докато КЕВР се дуе като въшка на чело.

Може да е демагогия, но ти си лъжец. Миналата година ГВТч на ТЕЦ София е 92,80 лева. Сега преди намалението е 95,98 лв. Т.е увеличението е около 4%, а не 40%. Друг е въпроса колко твои съседи крадат топлоенергия и се налага ти да им плащаш ползваното. Новата цена въведена със задна дата са от август са 70,23 лева..т.е. за всеки използван и платен Гигаватчас от тогава ще трябва да ти връщат около 25,5 лева.

Kenn1111

Цирка започна.Свалиха цената когато вече свършваше отоплителния сезон.Исканията почват почти едновременно с това за да може да я дигнат като почне новия отоплителен.А през междинното време ще се правят на велики и ще отказват дигането на нещо което не се ползва в този момент.Герберски игрички и простотии

Явно на топлофикациите им се видя ненормално да връщат пари и решиха да си вдигнат цените . Както се казва пито-платено. Ако регулатора си е на мястото ще ги сложи на мястото им и то така, че да не помислят повече за изнудване на крепостните потребители. Прави впечатление, че сметките за м. Март са доста напомпени. Вероятно поевтиняването на природния газ със задна дата е дал тласъл на въображението в топлофикациите.

Качиха ги с 35% за месец март. Факт. хе-хе

Какви 35%, направо двойно. Сметка за март 2019 - 135 лв. Сметка за март 2020 - 276 лв. Сметките ми за предходните месеци са средно около 170 лв. Познайте дали ще им платя?

Този номер го правят за да не намаляват цените ...

Тарикати... Паднаха цените на газта със задна дата. Сега трябва да има намаление на Топлоенергията. Със задна дата. А той миличкият ме успокоява - няма да има увеличение!!! Абсурдистан.

И ти казва, че цената на парното ще падне със задна дата.

Искаха за Велико Търново 140% увеличение, Враца 60 %, София 20%, Варна 10% и т.н.... Както знаете, тоя винаги казва " няма да допуснем...", после се отмята, според това какво поръчва Боце...

неможе да бъде ,иванчо да не е съгласен!!!! За пръв, дано не е за последен път да се противопоставя така категорично за увеличени!!!! Да не се е повредил нещо?????

къв великден, кви пет лева, тоз човек като каже през зъби "цината тряба да порасне.." направо убива змея и потребителите, щото така и не се разбра що пък цината да расте непрестанно, а заплатите ни пък никак не мърдат осезаемо....

Дъртофелника си е дъртофелник, крие се от себе си.

ГОРИВАТА ПАДАТ... ТРЯБВА И ПАРНОТО И ТОКА И ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ И ЖИЛИЩАТА ДА ПАДАТ И БИЛЕТИТЕ ЗА АВТОБУС И ТАКСИТАТА.... ВСИЧКО ПАДА.... ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ СТАВА ПО-ГОЛЯМА КРИЗА ЗА БОГАТИТЕ И БЕДНИТЕ ПОЕМАТ МАЛКО ВЪЗДУХ.... :)))) МАЛКО ДА БЪДЕМ ХОРА И ДА СЕ ОБИЧАМЕ А?